Keresés

Részletes keresés

_ham_ Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3808
"[09.21.2001 20:09:45] "Mr. X" (4294967295) 195.228.235.156:57604 - #114 ** Cheat Violation ** OpenGL

Kaposvár axelero... ADSL mennyire fix?"

Idézet kicsit régebbről by Caveman.

Nos x barátunk folyamatos vendége a dod szervernek, ebben a pillanatban is a szerveren van okt.15 22:00
Kicsit zavaró, hogy mi is állandóan csíterekkel küzdünk. Cápabácsi ha lehet tedd rá a vulture-t is a banprojectre. Igen érdekesen szokott a srác lövöldözni, szóval tuti nem kóser, bizonyítékom nincs, de sokat játszottam vele.

Banji Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3807
/off

Még mielött valaki rosszul következtetne Dandie írásából...

Igen, Full Contact EQ-n együtt fog játszani a ME klánnal, mert nem tudtunk elég embert nevezni, és ő felajánlotta segítségét, amit köszönünk neki, de ettől még nem a klán tagja. Kérem a rosszmájú következtetések mellőzését.

Egyébként LAN-ba játszottunk már, és ő mindenféle segédeszköz nélkül is nagyon jól boldogult.

zárjátok már le ezt a témát, ennek semmi értelme nincsen, főleg nem ezen a fórumon.

/on

Előzmény: SODDandie (3806)
SODDandie Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3806
Kedves Badguy-Te szanalmas vagy ennyit tudok csak mondani...az ebben a legszebb hogy nem is ismersz...Legalabb visszaolvashattal volna vagy nezd meg az eq4 nevezesi listajat es latni fogod hogy full Contact indul rajta az ME klan oldalan...Ellentetbe vele en nem leszek ott de eskuszom lemegyek szpektnek es bemutatkozom neked...
Előzmény: BadGuy (3804)
HLDrizzt Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3805
Az az igazsag, hogy ebben az esetben veletek ertek egyet, akit igy elkapnak az megerdemli a bant. Viszont azert valahogy le is kene tudni kerulni a listarol. Mert pl en koliban lakom hazamegyek mondjuk harom napra, Pistike atjon jatszani, felrak egy csitet es lebukik. Erre a vadi uj keyemet kibannoljak es amikor elmondom mi van akkor meg mindenki csak rohog rajtam, hogy a leheto legatlatszobb indokot hozom fel, menjek a picsaba. Igy maradok kibannolva en, aki meg csak kepen latott csitet, Pistike meg megy mashova jatszani/csitelni. Ekkor egy kicsit ideges lennek az az igazsag, mert 1X megvettem, ok, de nem vagyok milliomos. Pistikebol meg kiverni a penzt ugye lehetetlen, mert "szegeny kolis egyetemista". Egyebkent meg nincs fent a gepem, ugyhogy nem fenyeget ez a veszely :) De kivancsi lennek hogy lehetne ez ellen vedekezni, mondjuk WinME alatt...
BadGuy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3804
télleg most nézem 1ütt regisztráltátok magatokat fullcontactal indexre :). Micsoda véletlen egybeesés :D
Előzmény: SODDandie (3794)
BadGuy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3803
Úgyvan. Hasonlat rule. Dandie csalt szarunk erre a fullcontactra
Előzmény: Gryllussss (3800)
Lee_ Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3802
:DDDDDDDDDDD
Tom&Jerry rúúúl =)))
Mage Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3801
Gry :0
En akar elhiszem, hogy az egesz tortenet, ugy, ahogy van, igaz.

Csak eppen nem erdekel.
Meg hulyeseg is. WH-val nem lehet 'csitert fogni'.

Gryllussss Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3800
Aranyos ez a traccsparty itt:
Tom csitel. Tom lebukik. Tomot bannoljak. Gyakorlatilag ennyi a sztori, de Tom probalkozik:
Beadja a tomegnek, hogy Jerry , a gonosz terroreger elcsorta a ID-jet, es azzal csalt.
Jerry nyilvanosan bevallja, de probalja szepiteni.
(Tom kese ott fityeg a hataban, vagy Jerry nem is letezik ,hanem Tom csinalt egy accot neki.)

Recept: Ha lebuktok csalason, mokuskaim, mondjatok, hogy nem ti voltatok, csinaljatok egy uj accot,
aki szanakozva bevallja, hogy igen o volt, de mar tobbet nem csal, meg amugy is koltozik Afganisztanba.
(Fogd ra a nyuszira/egerre politika.)
Esetleg egy harmadik accal bizonygassatok, hogy igen, ismerem Jerryt, es ha lattatok volna jatszani,
nem mondanatok, hogy csal.

En azt ajanlom Tom baratunknak (igen, mindenki tudja, kire gondolok), hogy huzz innen vissza kempelni az
egerlyuk es a tejeslabas ele, a huto kulcsat eltettek az admin bacsik, es nem is fogjak visszaadni,
hiaba a nyivakolas es cincogas.

Mage Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3799
"Egyszerűen Flekó nem bukott még le mióta wonid-s rendszer is van. Előtte valószínűleg lebukott már, de biztosan dinamikus IP-je van."

Oke, nincs rola PB shot, legalabbis, nem tudok rola, es nincs log sem.

Az nem szamit lebukasnak, hogy bevallja, es a szerveren hirdeti, amit csinal, mint tegnap az [i] hq-n?

Milyen jo is lesz belebotlani azokba a playerekbe, akik _lehetseges_, hogy nem kezdenek el csalni, ha nem mondja nekik valaki azt (nem szo szerint idezve): "latom neked se megy. akarsz 1-2 nap alatt felisten lenni, es barkit leloni? akkor adunk neked par dolgot, es siman menni fog"

En ismerek olyan embert, aki ugy kerult az ip banlistara, hogy toluk kapott egy dll-t.

Ahogy ismerem oket, az eletben nem lesz roluk shot vagy log. Ok maguk es a 'rajongoik' azzal szoktak jonni, hogy "ok legalabb rendesek, mert vallaljak". Holnap lelovok 10 embert, aztan kiallok a Hosok terere egy nagy tablaval "en legalabb vallalom b+", biztos nem fognak elitelni...

Előzmény: cron (3782)
cron Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3798
Barnus!

Én azért nem lennék ennyire szélsőséges. Ha valaki idejön egy normális ötlettel vagy kéréssel, akkor annak semmi akadálya, hogy az "admintársadalom" megfontolja a teljesíthetőségét.

Hangsúlyozom, hogy a Full C. féle hapciszövegeket nem nyaljuk be. :-)

Előzmény: -Barnus- (3797)
-Barnus- Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3797
De kerhetett, nem vitatkozom. Ha van neki hasznalja ennyi. Ez itt nem vita forum meg visszakonyorgom magamat aserverekre forum.
Miert hiszi azt mindenki, hogy ez a topic egy amolyan support forum ahova idejon a user es panaszkodik az adminoknak, meg konyorog, meg anyazik. Az ilyen jellegu hozzaszolasokra szerintem itt nincs szukseg, tok felesleges idejonni magyarazkodni. Nem tartjatok az ilyen dolgot szanalmasnak? Megyek pitizek kicsit vagy hogy mukodik ez nalatok?:)
LOL.

Ha lehet ne itt a forumon folytassatok, mint mondottam nem azert van ez a topic hogy minden hulyeseget ideirkaljatok, anyazasi kedveteket csbazzban vagy maganban csititsatok. koszi :)

Előzmény: SODDandie (3794)
Full Contact Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3796
-Barnus-
Ja kaltam meg keyt mert sokan tudjak hogy nem csitelek es nem kis senkik hanem olyanok akik eleg ismertek.
Full Contact Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3795
Koszi dandy.Es meg vmi hogy ha nekem 5 keyem van akkor mondhattam volna hogy ez nem en vagyok es vki hasznalta a nevem de bevallotam hogy ez a kep rolam keszult.Felre ertesek elkerulese miatt elmondanam hogy NEM AZT VALLOTAM BE HOGY CSITELEK meg mielott vki ezt gondolna hanem azt hogy a kep rolam keszult de hagyuk a temat.
SODDandie Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3794
Barnus azota kerhetett Flekotol vagy thyb-tol nem?
Ugyanis logikusan hangzik hogy flekonak tobb is lenne...
Előzmény: -Barnus- (3791)
Gryllussss Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3793
muhaha, van meg 5 keye... muhaha. (A hatterbol mindent elnyomo hangos rohoges hallatszik. (© nemtomki))
Előzmény: -Barnus- (3791)
SODDandie Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3792
Hali full!ha van meg 5 akkor tudnal adni 1et?;)
Ja-es szerintem ennek a dolognak csak akkor van ertelme ha mindenki tudomasara hozod hogy csak akkor van bekapcsolva a wh ha spectelsz.Egyebkent en elhiszem ugyanis logikusnak tunik hogy nem akkor kaptak el amikor az SL szerveren csinaltal 1 45:2 es statot hanem mikor az egyik admin probalgatta a "fenykepezest".
2.A kepen is laccik hogy akkor keszult amikor full szpektelt.
3.Ugyan meg kene kerdeni az akkor jelenlevoket hogy,azon a "waron"ami ugye csak fun war volt,hogy akkor fullnak milyen statja volt...
Merthat ilyen durva walhekkel az egesz fak-kot le lehet irtani:P
En csak ennyit akartam hozzatenni...meg egy dolog aki latta mar full-t jaccani az nem mond olyat hogy csitel...
-Barnus- Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3791
Ha van masik keyed akkor meg mi a gond? Ha nem csitelsz veluk, akkor azok nem lesznek bannolva. De ha azokkal is csitereket akarsz fogni, akkor sajna lassan el fog fogyni minden keyed es szerezhetsz ujat. Bar kicsizt santit nekem ez. Ha van 5 keyed. Akkor miert azt adtad oda masnak is amit te hasznalsz ?:) Logikatlanul gondolkodnek ?:))
Előzmény: Full Contact (3787)
Gryllussss Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3790
ezek a mocsok adminok. Ha lenne szerverem, tuti levennem rolad a bannt, meg rcon passwordot is adnek neked, hogy vadaszhass a rossz fiukra.
Ja, gyere at a bazz topicba, sokkal mgertobb tarsasag van ott, szivesen beszelgetunk veled a problemaidrol.
emprise Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3789
lol
maz Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3788
hja, ez van. szemetek vagyunk.
Full Contact Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3787
Akkor latom nem veszitek ki na mind1 en igazat montam akin nem hiszi el az beaphatja es majd nezze meg EQ n hogy nem csitelek.De tok 8 mert van meg vagy 5 keyem.csak azert akartam szolni hogy en nem csitelek de latom szartok egy becsuletes ember szavara hat ennyi mostantol meg van a velemenyem rolatok.
MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3786
1. Felteve, hogy tucc screenshotot csinalni (sajat szerveren ez megoldhato)
2. Felteve, ha nem pl. vuduja van a delikvensnek
3. Amig kinem jon erre is a hekk

Tul paranojid vagyok mostanaban.

Criminal

Előzmény: Tafy (3784)
kmm Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3785
akkó gratula, még te is lehecc néha emberi ;o)
Előzmény: Prince Tybalt (3783)
Tafy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3784
Hat nem kotexeni akarok, de ha amig nincs pbshot megkerulo hack, addig nem kell wh-kel bemenni spectnek, mert a wh-s egyeneket el tudod kapni screenshottal.
Előzmény: MazsolaCriminal (3780)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3783
Csak hogy tudjatok :

Fleko nem a counter-strike.hu munkatársa többé.

Uff,
Tybalt

Előzmény: Mage (3781)
cron Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3782
Egyszerűen Flekó nem bukott még le mióta wonid-s rendszer is van. Előtte valószínűleg lebukott már, de biztosan dinamikus IP-je van.

Full Contact. Asszem te vagy a 3. aki ilyen szöveggel próbálkozik, de még mindig a "netcafe-ból játszom" és a "haverom játszott a gépemen" szöveg a legnépszerűbb.

Két dolgot tehetsz:
1. Veszel új HL-t.
2. Mész tört szerverekre játszani.

Mert a banid.cfg-ben most már benne maradsz.

Előzmény: Mage (3781)
Mage Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3781
Valaki legyen olyan jo, es magyarazza el nekem, hogy Fleko kit szopott le ahhoz, hogy ne legyen rajta a banlistan?!

Mas embert ennek a tizedert orokre banolnatok a szerverekrol(!), az ircrol, es meg ki tudja honnan. Ez nem tul fair..

Nem csak arrol van szo, hogy csal. Nem is csak arrol, hogy 300 ember tudja, hogy csal. Arrol, hogy szepen "rontjak" meg plehr-rel a playereket.

Ez is rajta van a demokon, amiket rola veszek fel, nem csak az az eszmeletlenul feltuno wallhack meg meg ki tudja mi, amit hasznal. Gyulnek am rendesen, ma pl. az indexen nyomultak thcc klan prefix-szel, szerveztek be a nepet a klanba.

Abban maradtam Tybalt-tal, hogy leszallok a cshurol, es Molival valo sorozes utan valoban nem all szandekomban tamadni. Tenyleg.

Felolem irjon hireket, vegulis nem csinalja rosszul.

Csak azt mondja meg nekem valaki - minden szemelyeskedes nelkul, objektiven kerdezem -, hogy a halalban lehet az, hogy nem szerepel a banlistan? Magyarazzatok el legyszi, mert rohadtul nem ertem.

Esetleg nincs meg a wonid-je? Szoljatok, ha kell.

MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3780
Nos, szerintem (lehet, hogy kevesen vannak igy az adminok kozul) igenis szukseges, hogy az adminok ismerjek a csitek termeszetet, tudjak, mire kepes... Tovabba enis allitom azt, hogy 1 walhack-ost konnyebb elkapni wallhack-os spectatorral... Tovabba en igenis vallalom, hogy regebben jaccottam walhack-al a Mazsin ugy, hogy spect-ben igenis bevolt kapcsolva a wh. Azota sem tuttam egyertelmuen elkapni a sracot, bar par emberrel megosztottam a paranojamat... :)))) Ettol meg nem vagyok csiter...

Egyebkent, meg... Hogy ma teljesen jo legyen a kedvem... PBHack nelkuli mukodo csitet is talaltam, szoval baromira jo a hangulatom... Es megint figyelek 1 kolkot a mazsin, de ezek utan fingom nincs, hogy lehet az ijeneket elkapni. Mar varom (en lama [altavista/google power] csitkereso), hogy mikor fogom megtalalni az elso ojan csitet, ami atveri a pb screen-shot keszitojet... Mert, amig a 965-os lesz az utso pb, addig higgyetek el, baromira rossz lesz nekunk... :(((

Juteszembe... Nemtuggya valaki, hogy a francba lehet a fenti szornyedvenyt valahogy a PBsek (hameg muxenek) tuttara juttatni?

Udv: Criminal, letargias

Full Contact Creative Commons License 2001.10.14 0 0 3779
De latom semmit nem szamit az hogy ki mit mondodtt akar ki is mondja :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!