Mondjuk a melegszendvics kenyér nélkül speciel elég szar. Meg a májkrémes kenyér is.
Nem semmi, ezek az Explorerek olyan megbízható, hibátlan gépek, és mindenki túl van a téli felkészítésen, hogy átalakultunk gasztroenterológusdietetikus fórummá.
Üdv az Explorer fanoknak!Új vagyok itt, de remélem nemsokára márkatársak leszünk. Kb. két hónapja jöttem rá, hogy picsába a racionalitással, akarok egy normális autót. Kicsit off, de leírom az ötleteket. Kis ML, nagy ML, kis Freelander, nagy Freelander, Kiscsirke és végül a tökéletes nekem való az Explorer. Olvasom a fórumot az elejéről, most kb. a felénél tartok.
Ha valaki tud egy eladó megkímélt példányt...Az emilem publikus.
Ja, az adalékos-tablettás dolgokat kicsit feszegetném, mert amit írtatok, az nem volt objektív.
Nyilván vannak semmitérő, és méregdrága agyonreklámozott anyagok is a piacon, de itt is meg kell találni azt ami jó, és nem irreális az ára.
Meggyőződésem hogy hasznos a motorolajhoz olyan adalékot tölteni, ami a fém szerkezetébe épül, nem teflonos anyag, csökkenti a súrlódást, regenerálja a gumialkatrészeket, szimmeringeket.
Szintén hasznos az üzemanyagba olyan adalékot, tablettát rakni időnként, ami a tanktól kezdve plusz kenést ad az ac-pumpának, injektoroknak, és tisztítja is őket.
Én tizenéve alkalmazok ilyen szereket, de egyik autómon sem kellett még sem váltót, sem motort javítanom, az audimban pl. 350.000km volt mikor eladtam. Persze lehet, hogy amúgy sem lett volna gond, ezt sosem tudom meg, de így is elenyésző amit ezekre költöttem egy nagyobb javításhoz képest.
Szerintem ez olyan, mint vitamint szedni, lehet anélkül se lennénk betegek, de kit érdekel, fő az egészség, azonkívül meg biztos hogy használ.
Az bonyolúlt nagyon, a jobb oldali küszöbök belső burkolatát le kell pattintani, majd kihúzni a kábelt finoman mindkét irányból. Kódód megvan a magnóhoz ? mert ahogy széthúzod onnantól csak papírnehezéknek lesz jó.
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatod, de számomra inkább Rick4 ajánlata a vonzóbb, mivel az Amazon.com-on kapható keretben van egy ki fiók is, és oda kényelmesen be tudunk egy-két mobilt, vagy más apróságokat tenni. Inkább várok egy-két hetet: nem dől össze a világ, ha addig nincs zene az autóban, hiszen magának a motornak is szép hangja van. :) Még egyszer köszönöm, üdv !
az 1dines az azt jelenti hogy a nagy lukba kicsimagno és kulturáltan kitöltve a hely?mert akkor nekem van olyan)))ha bemegy majd a gyári akkor szükségem se lessz rá,,occsóért adjam?mennyi az ára,?
Szia ! Beszéltem a villamossági szerelővel és péntek estére kiveszi belőle a fejegységet és a CD-tárat. A tárhoz tartozó kábelektől nagyon húzta a száját, mivel szerinte nagyon sokat kell bontani, hogy egyben ki tudja venni. Árat nem mondott, de nem hiszem, hogy pár ezer forintnál több lesz. Mikor viszed el ? Várom a hívásod, ezen a számon el tudsz érni: 70/365 18 05 Üdv !
Az gyári fejegység helyére kellene 1 DIN-es beépítőkeret. Eddig magyar oldalakon nem, csak az Amazon-on találtam. Erre gondolok: http://www.amazon.com/Stereo-Install-Explorer-wiring-installation/dp/B000KL6LH0/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1288696784&sr=1-4 Magyarországon hol lehet ilyesmihez hozzájutni ? Előre is köszi.
Hello ! Tedd már meg légyszi, hogy dobsz egy mailt az elérhetőségeddel, mennem kell dolgozni, nincs már időm, hadd ne nyálazzam már át az eddigi hozzászólásokat ! Ma délelőtt felhívom az autóvillamossági szerelőt, hogy mikor és mennyiért veszi ki. Értesíteni foglak. Üdv !
Bocs, megnéztem melyik az az 5000-es, nekem újabb van, és azt nem kezeli a hátsó konzol, így nem kell. Van hozzá kiszedő tüském, úgyhogy 2perc alatt kiszerelem ha kell. Van egy Chilton Repair Manual-om 91-99-ig, egy 10.000-esért ha kell valakinek eladom, mert én vettem egyet a 2001-eshez, azt ajánlottam amúgy cserébe.