Köszönöm, köszönöm!
A Queen már sajnos feloszlott,de lesz ez még így se! Téged meg már külön kiemeltelek, mint különdíjas feladatmegoldó! Vagy ez esetleg kevés lenne (mint a 200-as klub tagja. :))) ?
Ha igen, akkor belinkelhetek valami fanfárt mp3-at...Csak szólj bátran! (:))
Hát ez is egy választás, végül is nem is rossz... :)
Másh:
Beszűrődik itten a tévé zaja, valami Norm Show vagy mi a szösz, lényeg, hogy sitcom a (kevésbé) javából. Szóval főhős saját költeményével próbálja meghódítani mellékhősnő szívét:
Az vagy nekem, mi testnek a kenyér...
- zavart szünet -
Na jó, az első két sort valóban mástól kölcsönöztem, de a többit én írtam!
Na és persze én, mert ha magamat nem éltetem, akkor senkoi se éltet. (:))
Na és persze (bocs, béla, de Őt nem lehet kihagyni, mert még a végén a moderátor töröl...) éljen Paulinamartinez .......en és ......en!!!
Mondjuk ha ebben a tempóban halad, hogy 6561-re eljut a sörnyitóig, azaz nem is, csak a kereséséig, akkor azt hiszem, az elkövetkező jópár hónapra megvan már a program előre. Szóval jövőre veletek ugyanitt... :)
Hát hun lenne? Nem, ha jól nézem, ez egy original szlovák sörnyitó. Egyébként a sörösüveg száján, hogy ki ne menjen belőle a buborék. Csak gondoltam, iszogatok, amíg megérkezel. :)
Libi, legalább azt áruld el, hogy kiver kavar paulina mostanában? De asztán kíméletesen közöld velem a nevét, mer nagyon a bögyömben van a fickó! Egyébként szomorúnak találom, hogy személyes vonzerőd kevésnek bizonyult a Lubbanya elkalandozásának megakadályozására...
Íme a senki által sem várt eredményhirdetés. Legnagyobb meglepetésemre a rengeteg beküldő MIND helyes választ adott. Ezt nem is vártam volna. :-)
A nagyszámú beérkező megoldás miatt egy többlépcsős sorsoláson kellett kiválasztani azt két szerencsés nyertest, aki nem nyert semmit, DE megmutatta, hogy ez a fórum mégiscsak más, mint a többi. Tehát a mai nap két zsenije (abc-sorrendben) :
Libertine
Shalina
Éljenek a nyertesek!
Remélem legközelebb is ilyen népszerű lesz eme nagyszerű vetélkedő...