Keresés

Részletes keresés

Nolf Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1588
Ugye nem gondolod akár a TXT-nek, a Viasat WEB oldalának, a port.hu, vagya tvfilm.hu weboldalaknak egy percig is hiszek :-)
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1587)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1587

Az újság szerint jövo héten 1 epizód lesz, a 199. (?)

22:00 X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 199.) 45' (18)

(www.port.hu)

Előzmény: Nolf (1586)
Nolf Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1586
Nos a lehetőségek a jövöhéttel kapcsolatosan:

- leadják egybe az utolsó részt ami kb. 2 óra
- az utolsó részt 2 részre bontva adják le
- leadják a 9. széria kimaradt 2 részét
- elkezdik az első résztől adni !!!!! :-)

Illetve jövöhét (2 hét) múlva mi lesz semmi?
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1585
csak azt fejtettem ki, hogy hogy jött ki az atombunkerből
Előzmény: Shadowrunner (1584)
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1584
tudom :)
Előzmény: petrovus-spqr (1583)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1583
Csak megsúgom: K az egész sorozat folyamán nem hal meg...
Előzmény: Shadowrunner (1582)
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1582

nos utána néztem a dolognak, és nem igaz, hogy ott halt meg K. A silóban csak eltöltött némi időt, (pár nap, hét, hónap?) majd jött vmi militarista csoport és kiszabadította. A későbbi epizódban már mint a csapat tagja jelenik meg.

Szal K-t nehéz megölni. Azt se tudtam, hogy a bal karját le fogják vágni :O

Mondjuk az izgis lesz figyelni, hogy mindig műkeze van-e vagy sem a sorozat folyamán. (1 bakit asszem találtam: mikor van az a nanorobotos rész, mikor Skinner beteg lesz, és a végén a kocsiban K-val beszélget, akkor épp balkézzel fogja és nyomkodja a ketyerét )

Előzmény: polar0101 (1572)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1581
És ez se 0... (csak ángilus nyelven van)
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1580)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1580
Előzmény: _ Liar _ (1578)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1579
Szokásodhoz híven: 0
Előzmény: _ Liar _ (1578)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1578
valakinek van linkje ahol a szériákrol találok informáciokat?
polar0101 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1577
A kórház babaházasnál arra gondoklsz amikor Mónika meghalt ideigelnesen és egy üres kórházban találta magát mint szellem?.......aztán onnan visz az út "főőől meg le"? (ahogy egy szellő himbáztatja az ágat-by pompom).....bőszánalom....már korábban is lejött a részekből C.Carternek ez a kaotikus világ és dimenzió és "idő" (micsoda?)képe ami úgy alakul epizódonként ahogy éppen a történet megkívánja, nagyon túlbonyolítja a tag a dolgokat. Úgy jó 50%-ban szórakoztatnak a részek a többi humbug amit hozzátesznek pl a "túlvilágos" kihalt kórházas egyenesen nevetséges nem kellett volna megcsinálniuk,az enyhénszólva is ostoba elképzelés az az üres kórház lebeg a semmiben(végig se néztem),a sorozat jelmondatától eltérően C.Carter nem tudja hol a határ,fokozatosan részenként jöttem rá hogy jobb lett volna ha maradnak az UFO-knál,a világképe még nemhiszem hogy érett arra hogy a részben "hihetőnek" beállított komoly UFO-s sztorik után amik ezen tulajdonságukkall kivívták a nézők elismerését, bekerüljenek a sorozatba és eladják ezeket is hasonló komolysági fokon a nézőknek(sátános témák,pszihogyilok,C.Carter túlbonyolított túlvilágelmélete...) többek közt ezek miatt is buktak meg..sztem.
Előzmény: Törölt nick (1575)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1576
bocsi :) megpróbálok disztingváltabb hangnemben nylatkozni :)
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1574)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1575

szívemből szóltál,,,, a Valószínűtlen nagyon jó... a kedvencem a 9-esből...

szvsz nagyon sok jó "kép", jelenet van ezekben az új részekben. Egy-egy jelenet, díszlet nagyon meg tud fogni, szépen van összerakva minden, színek, kicsit olyan műterem-hangulat az egész.... Pölö jók az Audrey Pauley-ben a kórház-babaház részek, a Valószínűtlenben Burt arca, és a dámajátékos rész,a Release-ben a fényképekkel teli fal, stb stb.. pici dolgok, de adnak egyfajta hangulatot az egésznek. Kicsit olyan nip/tuck-os... tudom h hülyén hangzik, nem a storyra vagy egyebekre gondolok hanem a képkockák egymásutánjának hatásáról... Mintha egy fotókiállítás pontosan, precízen beállított képeit néznéd egymás után..

nem a darin morgan-i sötét, Tween Peaks-es, 90es évek feeling, de szerintem még mindig nézhető. Jobban is el lehetett volna szni. .. / tsak egy szösszenés, de :mondjuk az egész sorozatot el lehet volna ..szni, ha az elején CC tényleg Pamela Andersonnak adja Scully szerepét... boahhhhhh...../

Előzmény: petrovus-spqr (1567)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1574

Értem én. Csak ez a megfogalmazás, "egy másik csaj", ez fájt.

Amúgy meg nyilván zavaró tud lenni, ha valaki egyik epizódról a másikra más hangon szólal meg, az X-akták ebbol a szempontból nagyon idegesito valami. (Letezik olyan verzio, amiben Mulder hangja is más. A visszatéro mellékszereplokrol nem is szolva.)

Előzmény: Törölt nick (1573)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1573

"bazz", tudom, de akkor is zavaró volt és kész. Teljesen mindegy, dolgozhattak volna akárki mással is, és lehet akárhány kitüntetése, lehet akármilyen zseniális, Scullyhoz úgy hozzátartozik Nárai Erika mint a borsóhoz a héja :)

bocs a nemhelyesírásomért :)

annak pedig örülök ha le fogják adni a Scary Monsters-t,,,,,,

Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1551)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1572

Hát sehogy,a dohányos odament az ajtóhoz és látta hogy ott van bent mégis magárahagyta,azt sugallta a jelenet hogy annak a tagnak ott a vége,mivel ez egy tárolásra szolgáló lepusztúlt gazos volt katonai bázis amit a kutya se látogat,magyarán Krajcseket már ott kivégezte a C Carter(sztem Krajcsek volt,vmelyik reptéren a WC-be bement utánna a női testben lévő idegen és átkúszott Krajcsekbe az "olaj",asztán belőle az UFO-ba,Krajcsek meg azt se tudta hol van amikor magáhoztért).

Tobbnick Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1571
Vagy inkább nem számolva azzal, hogy vannak olyan TVcsatornák, ahol egyetlen héten 3 különböző évadból adnak le részeket. :(
Előzmény: Shadowrunner (1570)
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1570

Ok, de akkor már végig krycsek, míg most csak egy noname mellékszereplő. Nem is ismerik fel egymás a későbbiekben, szal csak véletlen egybeesés lehet.

De mintha lenne több ilyen szereplő, akik más szerepekben bukkanak fel, nem számolva azzal, hogy a rajongók mindenkire emlékeznek :)

Amúgy a bunkerből hogy szabadul ki? Lehet tudni?

Előzmény: polar0101 (1568)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1569
Sőt, még egy fejbelövést is túl tud élni :-))
Előzmény: polar0101 (1568)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1568
Vki magyon kötődött a Krájcsek gyerekhez ,kockáztatja hogy felismerik esetleg a nézők ,ennek ellenére szerepelteti a filmben a későbbiekben,BuGajakab ezerrel. Az É-Dakotai betonbunkerban szintén Krájcsek-ből folyt ki az idegen "olaj" az UFO-ba?És ottragadt a tag bezárva étlen szomjan.Sztem az is Krájcsek volt. Ennek ezer élete van :)
Előzmény: Shadowrunner (1565)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1567
Régebben én is rendesen leszóltam a 9. szezont, de Chris Carter szerintem akkorát alkotott, hogy ha akarja, tönkre is teheti, attól még egy zseni marad... Ld. pl. Valószínűtlen.
Előzmény: Törölt nick (1564)
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1566
oppsz, utolsó előtti, ha nem lesz több :)
Előzmény: Shadowrunner (1565)
Shadowrunner Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1565
a mai utolsó áldozat nem Krycsek volt?
Lobz Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1563
Huh te aztan rendesen utalod szegeny Monikat :)
Előzmény: polar0101 (1561)
ivanandras Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1562
az én ágyamban virraszthatna nyugodtan :D
Előzmény: polar0101 (1561)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1561

Hogy min?Minimum sajátmagán :)
Scully azért felgmán néha összemosolyog Mulder-rel,lényegesen természetesebb
jelenség mint a feszült buta Mónika,Mulder a csúcs ebben,Dogett is jófej.

/Ha Mónikának azt mondanád hogy "Megdöglött a kedvenc egerem" leülne az ágyad szélére mélyen a szemedbe nézne összeráncolná a homlokát a lehető legnagyobb együttérzéséről biztosítana,diszkréten ügyelve hogy nehogy felzaklasson nem kérdezné meg hogy történt,csak állna némán és nagy barna bamba szemével bámulna egyenesen téged,ha elmozdúlnál 5métert balra akkor is követne a fejével,mintha élvezné ha nézheti a másik ember bánatát,szavai között 2mp-es szüneteket tartva elmesélné hogy vele is történt ilyen kiskorában ami mély lelki sebeket ejtett rajta azért is választotta az FBI-t,és felajánlaná hogy ott marad veled hogy legyen kinek kibeszélned a "dolgot",reggelig virrasztana az ágyad mellett mélybevesző fátyolos tekintettel,másnap jelentést írna az esetről amiben hosszan boncolgatná az előző napi virrasztás alatt agyába tóduló valamennyi eseményszálat,összevetné egered gyanus elhalálozásának körülményeit a tavalyi Chicago-i Kínai séf estével akiről kiderűlt hogy ördögimádó szektavezér és elharapta 5 kölyökspániel torkát az egyik szeánszon aztán kifőzte őket,mélybamba

Mónika megvitatná Dogett-el a dolgot (de a saját érintettségéről miszerint gőzölgő kölyökspánielekkel álmodott a minap nem szólna Dogett-nek,ez az  új szokás aktáéknál) ennyi, máris sínen van a következő Mónikás akta/

Rühellem az egész Mónikás beteg szériát.

:)

Előzmény: Lobz (1560)
Lobz Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1560
"-Nekem sincs bajom a Via szinkronnal,"Homlokránc Rárejsz Mónika" ígyis úgyis természetellenesen viselkedik,látta már vki nevetni?"

Hat ebben a szezonban meg az elozoben sztem Scully sem nevetett valami sokat, mindenki csak sirt meg bankodott ugyhogy nemtom Monika min kellett volna nevessen :)
Előzmény: polar0101 (1552)
Orso-borso Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1559
Álmodik a nyomor :-(
Előzmény: petrovus-spqr (1558)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1558
Ja és még egy: ha a Viasat normális lenne, akkor a The Truth-t egyben adná le, nem bontaná ketté. A HBO is le bírta adni egyben a Friends uccsó epizódját, a Viasat sem halna bele...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!