- leadják egybe az utolsó részt ami kb. 2 óra
- az utolsó részt 2 részre bontva adják le
- leadják a 9. széria kimaradt 2 részét
- elkezdik az első résztől adni !!!!! :-)
nos utána néztem a dolognak, és nem igaz, hogy ott halt meg K. A silóban csak eltöltött némi időt, (pár nap, hét, hónap?) majd jött vmi militarista csoport és kiszabadította. A későbbi epizódban már mint a csapat tagja jelenik meg.
Szal K-t nehéz megölni. Azt se tudtam, hogy a bal karját le fogják vágni :O
Mondjuk az izgis lesz figyelni, hogy mindig műkeze van-e vagy sem a sorozat folyamán. (1 bakit asszem találtam: mikor van az a nanorobotos rész, mikor Skinner beteg lesz, és a végén a kocsiban K-val beszélget, akkor épp balkézzel fogja és nyomkodja a ketyerét )
A kórház babaházasnál arra gondoklsz amikor Mónika meghalt ideigelnesen és egy üres kórházban találta magát mint szellem?.......aztán onnan visz az út "főőől meg le"? (ahogy egy szellő himbáztatja az ágat-by pompom).....bőszánalom....már korábban is lejött a részekből C.Carternek ez a kaotikus világ és dimenzió és "idő" (micsoda?)képe ami úgy alakul epizódonként ahogy éppen a történet megkívánja,
nagyon túlbonyolítja a tag a dolgokat.
Úgy jó 50%-ban szórakoztatnak a részek a többi humbug amit hozzátesznek pl
a "túlvilágos" kihalt kórházas egyenesen nevetséges nem kellett volna megcsinálniuk,az enyhénszólva is ostoba elképzelés az az üres kórház lebeg a semmiben(végig se néztem),a sorozat jelmondatától
eltérően C.Carter nem tudja hol a határ,fokozatosan részenként jöttem rá hogy
jobb lett volna ha maradnak az UFO-knál,a világképe még nemhiszem hogy érett arra hogy a részben "hihetőnek" beállított komoly UFO-s sztorik után amik ezen tulajdonságukkall kivívták a nézők elismerését, bekerüljenek a sorozatba és eladják ezeket is hasonló komolysági fokon a nézőknek(sátános témák,pszihogyilok,C.Carter túlbonyolított túlvilágelmélete...)
többek közt ezek miatt is buktak meg..sztem.
szívemből szóltál,,,, a Valószínűtlen nagyon jó... a kedvencem a 9-esből...
szvsz nagyon sok jó "kép", jelenet van ezekben az új részekben. Egy-egy jelenet, díszlet nagyon meg tud fogni, szépen van összerakva minden, színek, kicsit olyan műterem-hangulat az egész.... Pölö jók az Audrey Pauley-ben a kórház-babaház részek, a Valószínűtlenben Burt arca, és a dámajátékos rész,a Release-ben a fényképekkel teli fal, stb stb.. pici dolgok, de adnak egyfajta hangulatot az egésznek. Kicsit olyan nip/tuck-os... tudom h hülyén hangzik, nem a storyra vagy egyebekre gondolok hanem a képkockák egymásutánjának hatásáról... Mintha egy fotókiállítás pontosan, precízen beállított képeit néznéd egymás után..
nem a darin morgan-i sötét, Tween Peaks-es, 90es évek feeling, de szerintem még mindig nézhető. Jobban is el lehetett volna szni. .. / tsak egy szösszenés, de :mondjuk az egész sorozatot el lehet volna ..szni, ha az elején CC tényleg Pamela Andersonnak adja Scully szerepét... boahhhhhh...../
Értem én. Csak ez a megfogalmazás, "egy másik csaj", ez fájt.
Amúgy meg nyilván zavaró tud lenni, ha valaki egyik epizódról a másikra más hangon szólal meg, az X-akták ebbol a szempontból nagyon idegesito valami. (Letezik olyan verzio, amiben Mulder hangja is más. A visszatéro mellékszereplokrol nem is szolva.)
"bazz", tudom, de akkor is zavaró volt és kész. Teljesen mindegy, dolgozhattak volna akárki mással is, és lehet akárhány kitüntetése, lehet akármilyen zseniális, Scullyhoz úgy hozzátartozik Nárai Erika mint a borsóhoz a héja :)
bocs a nemhelyesírásomért :)
annak pedig örülök ha le fogják adni a Scary Monsters-t,,,,,,
Hát sehogy,a dohányos odament az ajtóhoz és látta hogy ott van bent mégis magárahagyta,azt sugallta a jelenet hogy annak a tagnak ott a vége,mivel ez egy tárolásra szolgáló lepusztúlt gazos volt katonai bázis amit a kutya se látogat,magyarán Krajcseket már ott kivégezte a C Carter(sztem Krajcsek volt,vmelyik reptéren a WC-be bement utánna a női testben lévő idegen és átkúszott Krajcsekbe az "olaj",asztán belőle az UFO-ba,Krajcsek meg azt se tudta hol van amikor magáhoztért).
Vki magyon kötődött a Krájcsek gyerekhez ,kockáztatja hogy felismerik esetleg a nézők ,ennek ellenére szerepelteti a filmben a későbbiekben,BuGajakab ezerrel.
Az É-Dakotai betonbunkerban szintén Krájcsek-ből folyt ki az idegen "olaj" az UFO-ba?És ottragadt a tag bezárva étlen szomjan.Sztem az is Krájcsek volt.
Ennek ezer élete van :)
Régebben én is rendesen leszóltam a 9. szezont, de Chris Carter szerintem akkorát alkotott, hogy ha akarja, tönkre is teheti, attól még egy zseni marad... Ld. pl. Valószínűtlen.
Hogy min?Minimum sajátmagán :) Scully azért felgmán néha összemosolyog Mulder-rel,lényegesen természetesebb jelenség mint a feszült buta Mónika,Mulder a csúcs ebben,Dogett is jófej.
/Ha Mónikának azt mondanád hogy "Megdöglött a kedvenc egerem" leülne az ágyad szélére mélyen a szemedbe nézne összeráncolná a homlokát a lehető legnagyobb együttérzéséről biztosítana,diszkréten ügyelve hogy nehogy felzaklasson nem kérdezné meg hogy történt,csak állna némán és nagy barna bamba szemével bámulna egyenesen téged,ha elmozdúlnál 5métert balra akkor is követne a fejével,mintha élvezné ha nézheti a másik ember bánatát,szavai között 2mp-es szüneteket tartva elmesélné hogy vele is történt ilyen kiskorában ami mély lelki sebeket ejtett rajta azért is választotta az FBI-t,és felajánlaná hogy ott marad veled hogy legyen kinek kibeszélned a "dolgot",reggelig virrasztana az ágyad mellett mélybevesző fátyolos tekintettel,másnap jelentést írna az esetről amiben hosszan boncolgatná az előző napi virrasztás alatt agyába tóduló valamennyi eseményszálat,összevetné egered gyanus elhalálozásának körülményeit a tavalyi Chicago-i Kínai séf estével akiről kiderűlt hogy ördögimádó szektavezér és elharapta 5 kölyökspániel torkát az egyik szeánszon aztán kifőzte őket,mélybamba
Mónika megvitatná Dogett-el a dolgot (de a saját érintettségéről miszerint gőzölgő kölyökspánielekkel álmodott a minap nem szólna Dogett-nek,ez az új szokás aktáéknál) ennyi, máris sínen van a következő Mónikás akta/
"-Nekem sincs bajom a Via szinkronnal,"Homlokránc Rárejsz Mónika" ígyis úgyis természetellenesen viselkedik,látta már vki nevetni?"
Hat ebben a szezonban meg az elozoben sztem Scully sem nevetett valami sokat, mindenki csak sirt meg bankodott ugyhogy nemtom Monika min kellett volna nevessen :)
Ja és még egy: ha a Viasat normális lenne, akkor a The Truth-t egyben adná le, nem bontaná ketté. A HBO is le bírta adni egyben a Friends uccsó epizódját, a Viasat sem halna bele...