A tegnapi egy tipikus "kötelező" volt, semmi sallang :) Omar viszont berobbant, sem kicsit. Ha pakol még magára pár kiló izmot, tyűha! Talán sosem tudjuk meg, hogy mi volt a valós ok Jamalinál hogy nem tudott feljebb lépni, viszont nagyon remélem, Omart nem hanyagoljuk el ily mértékben.
Nem néztem a Kiel-meccset, de azt látom, hogy a kommentekben leveszik róluk a keresztvizet rendesen. A francnak nem fordul elő ilyen februárban :) Komoly összeomlás volt az biztos, Landin nem lehet ekkora tényező mert akkor komoly a baj. Noch dazu, holnap Szuperkupa a Flens ellen.
Plusz ami lemaradt az előző kommentből, hogy a férfi mezőnyben jóval nagyobb tóból lehet halászni.
Hogy ne csak full off legyen, ahogy nézem a Nantesból hiányzott Gurbindo is. Így még durvább ez az eredmény. Idény eleji forma, rengeteg kihagyás, ezt is beszéltük már. :)
Yahia úgy néz ki az utóbbi évek egyik legjobb igazolása (persze nagy dolog szerződtetni egy Laugét is, de benne túl sok kockázat nincs :)). Ezt írom/írjuk sokszor a győri fórumon is, nem feltétlenül csak top3-top5 játékosokban lehet gondolkodni egy adott poszton, főleg hogy azok többsége nagyon nehezen elérhető. Itt is (vagy lehet még a régi Vp. fórumon) folyamatosan Richardson, Remili meg már nem emlékszem milyen nevek pörögtek a jobblövő poszt tekintetében, tehát a legszűkebb elit. A tudatában annak, hogy milyen arcok vannak a többi poszton, ez a Yahia-Maqueda kettős teljesen rendben van szerintem. És akkor még ott van Tönnesen is, bár ő a sérülése előtt se hozta mindig azt, amit pl. a norvég válogatottban.
Bivalyerős ez a keret, olyan még a Barcánál sincs, hogy 4 válogatott játékos üljön a lelátón.
Nagyon komoly amúgy, hogy hárman vannak a jobblövők a teljes keretben Veszprémben, élválogatottakban játszik Maqueda és Tönnesen is - és mindeközben Yahia dominálja a posztot jelenleg :) És azt kell mondjam, nem érdemtelenül.
Félig offos téma - FF jegyek visszaküldésével kapcsolatban -, akit nem érint, attól bocsi, akit viszont igen, annak talán támpont.
Nekem elsőbbségivel + ajánlva 4 nap alatt értek ki Kölnbe a jegyeim. A postán azt mondták, hogy általában még ebben a kombinációban feladva is 4-7 munkanap. Az ajánlottként való feladáshoz kitöltött szelvényre nyomtatott számmal szépen nyomon lehetett követni merre jár a küldemény, eddig bökkenőmentes az ügymenet. Remélhetőleg a pénz is megérkezik hamarosan. :)
A tegnapi eredmény Máté és Omar, illetve Deki szuper játéka mellett azért is nagy fegyvertény, mert egy lendületbe kerülő Nantes bizony okozhat meglepetést a közvetlen riválisoknak; ha csak 2 döntetlent tolnak, már sokat segítenek rajtunk. Corrales elképesztő volt, főleg azért mert a védések zöméhez a védelemnek vajmi kevés köze volt.
Sajnos nem láttam, de Coralles statisztikája mindent elmond, bár a nyilatkozatában a védelmet is dícsérte. Ti is így látjátok, vagy csak azért dícsérte a védelmet, mert magát nem illik?
Igen, Davis addig keverte a lapokat, amíg megtalálta a jól működő felállást (meg fizikailag is jobban bírtuk így, mint a Nantes), és igazából a csapatjáték hozta meg a sikert.
Persze voltak, akik inkább húzták a csapatot - érdekes az élet, a felkészülési meccsek alapján egy fabatkát sem adtam volna arra, hogy Lékai Máté ennyire jó teljesítményt nyújt majd az első BL-meccsen. Manaszkovot is mindenképpen dicséret illeti, és Yahia is remekül lehozta a második félidőt. Corralesre pedig szavak nincsenek, kimagasló játékot produkált.