Keresés

Részletes keresés

splity24 Creative Commons License 2021.05.24 0 1 2979

Kijott Gasper interjut adni es mivel utolso hazai volt foleg egy ilyen szezon utan ezert megkoazonte a nezoknek! 

Szerintem tudta, hogy ez a mai a nezok nelkul nem biztos, hogy meglett volna. 

Az, hogy marad vagy megy meg senki sem tudja. 

En ugy tudom ha bajnoki cimert kuzdhetnenk jovore is akkor maradna. De majd kiderul

falco Man Creative Commons License 2021.05.24 0 2 2978

Gondolom látja ő is, hogy jövőre azért más lesz az anyagi helyzet és ugye a fiatal szabály teljes bajnokságban történő alkalmazasa sem segíti a nemzetközi kupában induló csapatokat. 

Ettol fuggetlenul én nem láttam ebbe bele élőben sokat, ha nem éppen akkor megy interjút adni, akkor meg sem történik.

Előzmény: _Espada (2973)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.24 0 0 2977

Ha Falco szurkoló vagy, akkor nem vagy okos! Ha más, akkor igen! 😉😀 Basszus, hogy mik vannak! 😀

Előzmény: Gala1039 (2922)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.24 0 0 2976

Jó ötlet, bárki házát fel merem tenni a szerdai győzelmünkre😁🤪

_Espada Creative Commons License 2021.05.24 0 1 2975

Kérj Ruditól tippet szerdára, tegyél fel rá mindent, aztán már is meglesz :))))

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (2961)
_Espada Creative Commons License 2021.05.24 0 1 2974

Így már másabb...Tényleg úgy hangzik, ahogy írtátok.

Előzmény: Gabriel Sousa (2972)
_Espada Creative Commons License 2021.05.24 0 3 2973

Köszi!

A szituáció nem tűnik számomra kétségbeejtőnek, elképzelhető az is, hogy a szurkolói rigmust így köszönte meg a tábornak, akik derekesan bátorították a csapatot.

Szezon után kiderül. Igaz ami igaz, azért éreztem nála idén, hogy annyira ő sincs itt annyira fejben,mint szokott, BL meccseken teljesen más volt. Lehet kicsit belefáradt, de ez részemről inkább csak találgatás.

Előzmény: falco Man (2970)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.05.24 0 2 2972

A meccs után egyedül besétált a kezdőkörbe és elég látványosan kiintegetett körbe a szurkolóknak. Ki fog derülni, hogy félreértettük-e, mindenesetre a 3 év alatt ilyent nem láttunk tőle.

B0nyi Creative Commons License 2021.05.24 0 3 2971

Evan remelhetoleg megerkezett a dontobe. Leginkabb fejben ertem ezt.

Beninel vmi eltort sajnos. Sztem serules lehet, legalabbis a mozgasa alapjan nekem igy tunt.

Perl Zolira nincsenek szavak. Hiaba biroznak a szolnokiak, akik az emelt fovel vesziteni tudasbol doktoraltak, rengeteg faultot nem kap meg Zoli meg igy sem. Nem tudja ot tartani senki a magyar bajnoksagban.

Szerdan kemeny lesz nagyon. Ket rendkivul szoros meccsunk volt ott. Talan vegre egyszer ide billen. Az, h a Barac-Evan-Keller harmas egyszerre volt fent, lathatoan nem izlett a Szolnoknak. Vmi hasonlot kellene meg elohuzni szerdara, es meglehet. Szolnokon meg nem vagtunk halot. De szep is lenne...

falco Man Creative Commons License 2021.05.24 0 1 2970

Kijött interjút adni a TV-nek, közönség éltette és meghajolt kétszer. 

Előzmény: _Espada (2969)
_Espada Creative Commons License 2021.05.24 0 1 2969

Aki kinn volt meccsen, és látta, elmesélné Gasper mit csinált meccs után? Tapsolt, integetett, vagy mi az a momentum ami miatt sajnos úgy érződik, hogy ő menni fog, és ez egy búcsú akart lenni részéről?

Ryland Creative Commons License 2021.05.24 0 7 2968

Óriási utolsó negyed volt! A harmadik negyed végén én lélekben feladtam, a srácok máshogy gondolták!

Az, hogy ilyen gyenge triplázással nyertünk, mutatja, hogy mekkora küzdelem volt a pályán. Ma azt láttam, hogy nincs elveszett labda, nincs olyan kontakt, amit ne vettünk fel. Akármi is lesz szerdán, nagyon hálás vagyok ezért az utolsó meccsért és az egész szezonért.

És igen, úgy lenne igazságos a sors, ha szerdán még egyszer kiszakadna a zsák! Valahogy kaparjuk ki Szolnokon!

fekete só Creative Commons License 2021.05.24 -7 0 2967

Ez teljesen egyértelmű, csak azt nem értem egyesek miért gondolják úgy, hogy kivételt képez csupán azért mert Falco nevelés, ezért írtam, hogy el kell dönteni, hogy mi a dönt szempont. 

Előzmény: splity24 (2966)
splity24 Creative Commons License 2021.05.24 -1 2 2966

Beni utolso ket meccse az ami botranyos. Egesz szezonban hozta magat. A kiallitasos meccs utan tortent valami ami miatt abszolut nincs ott fejben a palyan. Es igen, amikor leult akkor nyertuk meg a meccset. Nehez ezt kimondani mert nagyon igazsagtalan az elet. 

De en nagyon bizom benne, hogy szerdara visszakapjuk a kapitanyunkat mert csak vele sikerulhet!

Előzmény: fekete só (2963)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.05.24 0 3 2965

Várom tőled a Perl Zolihoz hasonló mentalitású és képességű magyar játékosok felsorolását.

Előzmény: fekete só (2963)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.05.24 0 4 2964

Gratulálok a csapatnak, óriásit küzdöttek!

Én is úgy értelmeztem a jelenetet, hogy Gasper elköszönt. De szerintem nem elsősorban az ifiszabály miatt, hanem jövőre szinte biztos, hogy más anyagi lehetőségeink lesznek, meg 3 év után mindkét félnek jól jöhet a váltás. De várjuk ki természetesen a bejelentést, az a biztos.

Nem volt jó nézni az utóbbi két meccsen Beni szenvedését, de nem tudhatjuk mi van a háttérben. Lelki okok is bejátszhatnak de sokan emlegetnek sérülést, derékfájást, amit a csapat nyilván nem ver nagy dobra, mert azzal a Szolnokot hoznánk helyzetbe. Mindenesetre nagy értéke a csapatnak és a végét leszámítva kifejezetten jó szezonja volt. Bárcsak a túlfizetett Andersonunk annyit tett volna a közösbe idén, mint ő.

Előzmény: Törölt nick (2962)
fekete só Creative Commons License 2021.05.24 -5 0 2963

Nem az eddigi teljesítményét kritizálom, egyáltalán nem. Csupán azt mondom, ha a klub tovább akar lépni ennél a szintnél, akkor a Perlhez hasonló mentalitású játékosokat preferálom. Ugyanúgy szeretem Benit és szurkolok neki mint bárki más, de ez már egy másik szint, itt a bajnoki címért és egy esetleges nemzetközi szereplésért játszunk. El kell dönteni a véleményem szerint, hogy a címekért, vagy a klubért játszunk és ez a kettő néha ellentétben van egymással. 

Előzmény: Vulcan0 (2959)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.24 0 3 2962

Az búcsú volt. 

Tele van a f@xa az ifi szabállyal.

Okkal,így Bl csapatot nem lehet épiteni 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.24 0 2 2961

Szerintem, de elbúcsúzott. Ez a fiatal szabály tönkre cseszi azokat a csapatokat, akik indulnak nemzetköziben, jövőre meg pláne, hacsak nem vásárolod ki azt a 3 értelmes magyar fiatalt, pl Somogyi , de ennyi pénz nincs. Esetleg ha nyerek a lottón akkor meglesz😁Szerdán mindent bele, nincs veszíteni való. HAJRÁ FALCO! 

brigade Creative Commons License 2021.05.24 -1 0 2960

1-1-ben elverte őket, mint jég a határt:) Ennyi.

Előzmény: Real013 (2956)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.24 -1 10 2959

Azért ezt nem már. Váradit egész évben mindenki körbe rajongta és dícsérte, meg hogy Kálmán Laci méltó utódja lehet. Rá is szolgált erre. Klasszis irányító lett, aki szállította a konzisztensen jó teljesítményt egész szezonban, dupla-dupla és tripla-duplával tarkítva. Anderson távollétében remekül vitte a hátán az irányító posztot és olykor az egész csapatot. Most pedig a folyamatos gyűlölet cunami, fenyegetések, sérülés és irdatlan nyomás miatt volt sorozatban 2 db rossz meccse és te kb úgy beszélsz róla mint egy kutyáról. Hát gratulálok. Azt a játékost szidod, aki egy egész szezonon keresztül kiteszi a szívét a pályára és kevés ember él-hal annyira a csapatért, mint Beni. A tiédhez hasonló kommentek pedig csak rontanak a helyzeten. Mondjuk megnézném az arcod mikor az általad elzavart Váradi újra klasszis irányító lenne. Plusz csak úgy megsúgom, hogy tavaly egy sorsdöntő BL meccsen Zoli összesen 1 db pontot dobott. A logikád szerint tehát őt is el kellett volna zavarni? Akármit mondasz Beni és Zozó mindketten egy kincs  én nagyon örülök, hogy nálunk játszanak és a többi klub a kezét lábát törné ha hozzájuk hasonló saját nevelésű játékosok pattogtatnának náluk. 

Előzmény: fekete só (2951)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.24 -2 4 2958

Ben Simmons is szar játékos :D :D

Fusztrált bohócok,süvít a Falco gyülőlet

Előzmény: Real013 (2956)
Hufi75 Creative Commons License 2021.05.24 -1 3 2957

Hatalmas gartula a csapatnak, - 10-nél őszintén szólva feladtam, örülök, hogy a csapat nem. Szerdán nekik kell menni, lesz ami lesz. Lényeg, hogy nem vágtak nálunk hálót a jóképességűek.... A végén Gasper remélem nem elbúcsozott tőlünk...

Real013 Creative Commons License 2021.05.24 -2 4 2956

Jaja, az egyik körmendi elkezdte, hogy egysíkú játékos, aztán minél több pontot dob, annál jobban nyomja  a többi is ezt a hülyeséget. :D

Zozóra azt mondani, hogy csak betörni meg büntetőzni tud kb. olyan, mint Curryre azt mondani, hogy csak triplázni tud. :D

Előzmény: brigade (2955)
brigade Creative Commons License 2021.05.24 -2 4 2955

Most épp Zozót szidja minden ócska életű... csak büntetőből megy stb... Szánalmas emberek.

Előzmény: Real013 (2953)
falco Man Creative Commons License 2021.05.24 -2 0 2954

Felesleges itt már a teljesítményeket nézni, majd lehet róla beszélni (fogunk is) a szezon után. Ma nyerni kellett, bármi áron és sikerült. Az ötödik meccsen már csak két dolog számít, mégpedig, hogy ki akarja jobban és a hazai pálya. 70-30 százalék arányban. Szóval így kell felkészülni mentálisan a holnaputani döntőre.

Megjegyzem azért a mai győzelemmel óriási szerencsénk volt, ennél rosszabb kezdől jelenleg nem küldhettünk volna a pályára, a végén pedig ez az ötös amivel behuztuk a végjátékot csak annak köszönhetően alakult ki, hogy Beni beütötte a negyedik hibáját és így korábban kellett cserélni. Semmi tudatosság nem volt benne.

Real013 Creative Commons License 2021.05.24 0 5 2953

Ezt a mai meccset ZOZÓ (aki most már hivatalosan is megörökölte az MVP címet Govenstől) és a KÖZÖNSÉG húzta be a CSAPAT támogatásával. Barac is nagyot ment, Keller is küzdött, de igazán jól csak Perl Zoli játszott. 

(védekezés rendben volt azért nagyon is)

Gasper a végén, a középkörben vajon csak a mai szurkolást köszönte meg ennyire, vagy elbúcsúzott? (remélem előbbi)

HAJRÁ FALCO, Szolnokon is meg kell próbálni, de ott nem lesz elég egy extra, legalább 3, de inkább 4 kellene. Szerencsére van rá emberünk, remélem kiszakad belőlük minden.

Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.24 0 0 2952

Akkor ez a meccs sem tetszett?

Előzmény: Feffo (2932)
fekete só Creative Commons License 2021.05.24 -6 0 2951

Az a probléma, hogy a Bajnoki Döntő dönti ell a cím sorsát, nem az hogy esetleg a Jászberény és az Oroszlány ellen ki dobja be az üres helyzeteinket. 

- Marky - Creative Commons License 2021.05.24 -2 3 2950

A Cakarun-affér előtt nem fájt neki?

Előzmény: Törölt nick (2946)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!