A békekötés 1947-ben megtörtént. Magyarország jóvátételre is lett kötelezve. Az amerikaiak elengedték. Mint tudjuk az oroszok nem. Vagy azokkal is hadban állsz?
A békekötés 1947-ben megtörtént. Magyarország jóvátételre is lett kötelezve. Az amerikaiak elengedték. Mint tudjuk az oroszok nem. Vagy azokkal is hadban állsz?
According to statistics compiled by the Pew Research Center in 2010, only about 12 percent of the world’s Muslims lived in the seven countries banned under Trump’s executive order: Iraq, Iran, Syria, Sudan, Somalia, Libya and Yemen. But the vast majority of the people living in those countries — 97 percent — are Muslim.
Es ezt MIERT NEKEM írod amikor én igazat adok neki?!
En vagyok az aki az itteni Obama partiakat figyelmezteti hogy
1, ez Obama listája
2, Izrael ellen ilyet megleptek a muszlim országok (több mint 2x annyian mint ahany országot a trump lista érintene) a zsidók ellen és az összes Obama hívő KUSSOL, vagy mentegeti.
Persze Reagen-Bush példára te előadod, hogy nem Trump-Pence hanem Pence (aki meg konzervatívabb, durvább is valódi hiteben mint Trump) majd farkat behúzva megalázkodik Ryan előtt? brum brum bruhahaha!
December 22-én bejekentkeztem a bécsi Amerikai Követségen - családodstól, - hogy az USA-ba szeretnénk menni. Szponzorunk volt. Még igy is csak áprlis közepén engedtek be. Kommunista országböl jöttem. Idö kllett nekik a lenyomozáshoz.
Most is ez van. Trump csak 3 hónapra függesztette fel azt a 7 gyanus országot. Természetes önvédelem. Ez a kötelessége mint elnök.