Miért is kéne edzened és játszanod, ha fél évekkel tartoznak? zért hogy lesérüljél mielőtt elszerződsz valahova? A nagyobb gond, hogy ezzel komolytalanná válik az A csoport végére, mert pofozógép lesz a Vardar.
A Kielre ez annyira igaz, hogy egy szerdai győzelemmel matematikailag is megnyeri a csoportot. Szóval nagyon-nagyon kellene, hogy ez ne történjen meg :)
Szuper meccs volt Portoban. Legjobb jelenet amikor David harsányan felnevet Máté üres kapus gólja után.
Nyerni kell Kielben, de az a gond, hogy még ez esetben is i) hozni kell a maradék 2-t (ez nem okozhat gondot) és ii) bízni abban hogy a Kielce megüti a Kielt vagy döntetlen az a meccs (hozzátéve, hogy a Kielcének kell a 2 pont mert a Pitével szemben mindkét meccsét bukta).
A Szeged a hétvégi döntetlenje miatt már csak akkor tud előrelépni a csoportjában, ha a PSG-t legalább 5 góllal megveri (5 gól akkor elég, ha 24 lőttön vagy az alatt tartják a Párizst), és a Barca vagy Flens ellen egy meccset legalább nyernek - ekkor másodikok lesznek. (Ha nyertek volna az Aalborg ellen, akkor most nem számítana a gólkülönbség a PSG ellen). Viszont ha minden meccsüket megnyerik (ami azért valljuk be esélytelen), akkor csoportelsők lesznek.
Szerintem lélekben készülhetünk arra, hogy április-május során elég sokszor találkozunk egymással majd, és hosszú idő után összejön a BL-ben is a derbi...
Ezért írtam, hogy jó eséllyel a csoportelsőségről fog dönteni a szerdai. A Veszprém szerintem hozza a két utolsó meccsét, a Kiel szerintem egyszer botlani fog.
A Szeged nagy valószínűséggel nem lesz második, PSG, Barca, Flensburg van nekik hátra, utóbbi kettő idegenben. A magyar negyeddöntőhöz persze nekik is el kell odáig jutni, a Vardar, Porto, esetleg Breszt lehet majd az ellenfél. Azt én nem hinném, hogy idén alsó ágas csapat bejuthat a 8ba.
Azt amúgy jól gondolom, ha ha a Veszprém 2., a Szeged 3. lesz a csoportjában (utóbbi már szinte biztos), akkor egy hazai rangadó fog dönteni a F4-ba jutásról?
Ahogy nézem a tabellát és a hátrelévő meccseket, szerintem aki szerdán győz az megnyeri a csoportot. Az x inkább nekik jó, kivéve, ha 7-tel többel nyer a Veszprém.
A Kielnek ez nagyon kéne, nekik sokkal többet jelent, ha nem kéne játszaniuk a következő körben, plusz úgy a következő 2 BL meccsüket is nyugodtan elengedhetnék.
Ettől még nem változik meg a róla alkotott véleményem. Igen jól védett, de talán most először. Én megadom a bizalmat, legyen igazad, de ha az EB-n nyújtott teljesítményére gondolok akkor ijesztő. Ne vedd ennyire a szívedre. Várjunk még egy két meccset.
Szerintem az is látszott, hogy tudatosan lőttük Quintánának amit lőttünk. bauer ugrabugrálására kevésbé voltunk felkészülve, így ő az eljén még fogott.
A tegnapi meccs szerintem a tökéletes mintája volt, hogyan lehet kihúzni a Porto méregfogát. Mivel magasak vagyunk középen átlőni nem nagyon tudtak, és így kilépők híján a beállók sem éltek annyira. Ráadásul ez a magas falszokatlanul mozgékony is volt.
Azt nem vitatom, hogy a portugál csapat jórésze az EB miatt fáradt is volt. Akácsak a Szeged tegnap a dánok ellen. Pár csapat (akiknek olyan játékosaik vannak zömében akik minimum 7 meccset nyomtak le az EB-n 2 hét alatt) meg fog küzdeni a tavasz elején ezzel a fáradtsággal.