Mit kellene atgondolnom? Voltak olyan hibak melyek minket sulytottak. Warner ziccerezes kozben bal kezzel torkon vagja Baracot aki szerelni szeretne. Ez sima tamado. Warner akkor 4 faultal jatszott.
Badzimnak nincs olyan faultja ami utan feltenne a kezet es azt mondana igen az volt. Aki megnezte a tv-ben is miket reklamalt tudja mirol beszelek. Gibsonrol kiment a labda a birok elott. Ok johettek. A masik oldalon Keller kezerol ment ki mi johettunk de Akos szolt hogy rola ment ki! Erzed a kulonbseget. Mindezt ha jol emlekszem -4 pontnal tette. Az elso felidoben egy csomo faultot nem fujtak le az olajnal. Az utolso negyedben ami felrohato az Beni sporszerutlen faultja es talan Subotic belemenese de semmi tobb.
Egyebkent sosem ertettem az olyanokat mint te. En nem mennek mas csapatok forumara eszt osztani mert tudom csak feszkot keltenek. Te viszont a megmondo ember akarsz lenni nalunk. A 3-1-es tipped is bejohetett volna ha az elso meccsen a sporik az utolso 1.2 masodpercben normalisan fujnak. akkor nem olvastalak.
Persze,hogy fel lett öklelve sziszike,miután beszólt Warnernek.... Nem vagyok szolnoki,csak szólok. Eljutott oda a jelenlegi magyar kosárlabda,hogy még akik utálják a Szolnokot,még azok is nekik drukkolnak,mert ti lettetek a legalja....
De jó ismét erre a napra ébredni amikor szeretet csapatunk ismét döntőt játszik.biztos vagyok benne hogy mindenki kiadja magából a maximumot.mai nap kulcsa a védekezésről szól.dobószàzalék ha javulna akkor meglehet.pillanatnyi pszichés forma fog dönteni.fejbe ott leszünk akkor meglesz.gyerünk csodás nagy FALCO tegyük fel az I-re a pontot.🏀💪
Nagyon zavar sok emberkét,hogy a legtöbb nézőnk nekünk van (ezt azért nehéz vitatni)és a hangulat is egyre jobb a meccseinken!
A másik:régen a kirakat csapatok kiemelkedtek pénzügyileg(Honvéd,Alba,Paks majd nagyon-nagyon 10 évig a Szolnok),nem azt mondom hogy mi a templom egerei vagyunk,de nem emelkedünk ki annyira pénzügyileg mint anno ezek a klubok régen!
Az idei bajnokságban sem!
Szerintem a Deac-Szolnok-Alba hármas költségvetése hasonló lehetett a miémkhez.(de a Paks se sokkal maradhatott el ezektől)
Nem 2-3 meg sokszoros a mi költségvetésünk,mint ahogy páran gondolják..és ahogy mondjuk a Szolnoké volt 3-4 éve is még...
Nincsenek semleges szurkolók, főleg a BB1-e nem. Az összes Szolnok szimpatizáns. Holnap nyerhetünk, bár nagyon nem lesz egyszerű. Szerintem 4 jó teljesítmény mindenképpen szükséges lesz. Azt már láttuk az első mérkőzésen, hogy 3 extra nem elég. Szerintem Zoli egyértelműen a döntő MVP-je- Holnap ismét nagyot fog játszani és bízom benne, hogy Bruinsma, Barac is, ehhez kellene még legalább egy nagyon jó teljesítmény. Most én Szilire tennék, hogy holnap ő lesz nagyon jó, de lehet Beni is. Neki nem lesz egyszerű dolga, de mindent ki kell kapcsolni és csak a meccs van, ezt kell szem előtt tartania. Én változatlanul bízom a csapatban, mert szerintem a kosárlabdát mi játsszuk igazán, ezért megérdemelnénk a bajnoki címet. Hajrá FALCO!!!!Csináljuk meg!!!!
Sajnos az egesz orszag beult a szolnoki hisztihintaba.
Hamar elfelejtette mindenki hogy majdnem 10 even keresztul ugy kellett ugralni ahogy ok futyultek. Nemzetkozi kupakuzdelmeik miatt atszerveztek a bajnoksagot es alanyi jogon elso helyrol kezdhettek a kozepszakaszt. Szinte minden hasznalhato magyar jatekost oda iranyitottak. Szili anno ide akart jonni de nem engedtek neki. Aztan eljott onnan es elmondtak minden szemetnek mert valtani akart.
Iden 7 meccset jatszottunk ellenuk abbol nagysagrandekkel mi jottunk ki rosszabbul biroi iteletek szempontjabol.
Egy biztos, ha kis csapat lennenk 500 nezovel a kutya nem foglalkozna velunk. Tehat addig jo mig minket marnak mert az azt jelenti tartanak tolunk.
Holnap nagyon bizom benne, hogy a 10-es es a 11-es odab..sz nekik egy nagyot mar csak dacbol is. Aztan ejjel 1 ora korul az arenanal kezdodhetne az utcabal. Elore a 3. bajnoki cimert!
Mindig is azt utálták, akinek jobbak a lehetőségei. Így volt ez már a Honvédnál, aztán az Albánál, Paksnál, Szolnoknál most pedig nálatok. Mindig is kollektíve utálták a többiek a "kivételezetteket". Addig örülj, ameddig ezek Ti vagytok. Szerintem senki nem fog Szombathelyen sírni, ha holnap nyertek, de gyűlölnek benneteket Soprontól Nyíregyházáig. Ez nem egy magyar sajátosság, a világon mindenhol így van. És az ilyen csapatok, ha kapnak egy nekik kedvezőbb fújást, még jobban kapják az ívet, mert még : " a bírók is nekik csalnak" Holnap az fog nyerni, aki higgadtabb marad, de nem tolja annyira túl a higgadtságot, mint a Falco a 3. meccsen :D
Túl kell dobni őket és persze jól védekezni mellette.
Még egyszer nem nyerünk ilyen tripla százalékkal!
Mindenki tegye oda magát!küzdjünk végsőkig,mint tegnap este!!grat mindenkinek hozzá!Külön grat Zozónak!(és Barac-Evan-Keller triónak is)
Megnéztem az utolsó negyed vitatott itéleteit.
Beni visszahúzása egy dobást érhetett volna az igaz..
Minden támadó jogos volt(Baracé is)..Benkéjé nem volt az de azért feldöntötték így színézkedésnek nem nevezném semmi esetre sem.
Badzim lábbal faultolta Zolit -jogos fújás volt.
Szerintem Szili lábára ráütöte a labdát a szolnoki.én elengedtem volna.láb nem mozdult olyan mint amikor a játékos véletlenül a saját lábára üti a labdát és mondjuk kimegy róla a labda.
Óriási csalást emlegettek sokan..szerintem semmi nem volt.
A sok semleges néző tetszik😁és hiába "semlegesek" valahogy mindig ellenünk írnak..igaz más örömük nem maradt,mert csapataik már befejezték a bajnokságot😄!
Más:mind a négy!!!! meccsen mi nyertük Val mutatót.
Azért az ritka ,ha ezt a vesztes csapat visszi...mi kétszer is megcsináltuk..mondjuk szívesen cserélném egy győzelemre a kettőt😁
Holnap dobjunk 55%-ékkal és akkor nagy gondunk nem lehet!
Idén minden szolnoki meccsünk piszok szoros volt, mindig egyre szorosabb. A múlt heti döntetlen után meg kell fordulnia. Az egész ország ellenünk szurkol, azt várják mikor lesz újabb ezüstünk. Remélem képen röhögjük őket.
Őszinte leszek, holnap nem mi leszünk az esélyesek, a Szolnok meg nem vesztett meccset hazai pályán a PO-ban, mi pedig meg idén még nem nyertünk Szolnokon, nyilván ismerem és tudom a körülményeket. Én abban látom a siker kulcsát, hogy túl kell dobni őket, nincs más út. Kemény védekezéshez kevesen vagyunk, nem is teljesen egészségesek, ráadásul Papp és Kapitány vezet, ami hat fogalmazzunk úgy nem tesz minket esélyesebbé.
Ennek szellemében kell kezdeni a mérkőzést, ha beragadunk az elején és a Szolnok ráérez a ritmusra, nem látom, hogy abból vissza tudunk jönni, főleg amilyen szurkolást terveznek a hazaiak. Nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Molnár Marci közben Oroszlanyba igazolt. Ez elég jó igazolás, az egyik leginkább használható magas ember a mezőnyben. Egy elcsapatban is simán jó játékos lenne szerintem.
Gratulálok a srácoknak a tegnapihoz, jól tartották magukat! :) Zozóra már tényleg nincsenek szavak, de szerencsére a többiek is kicsit többet hozzá tudtak tenni. Barac is a legjobbkor dobta a pontjait, kellett a küzdés tőle..
Sajnálom Benit és Szilit, hogy ennyire taccsra tette őket ez a huzavona. Bár ha Beni tényleg sérülten játszik, akkor nagy köszönet neki így is.. Amit művelnek a szolnokiak az már messze nem sport.. De sajnos ez van. Remélem mi sosem süllyedünk idáig..
Ha Szili annyit tudna hozni, mint az első meccsen, annak már örülnék..
Remélem holnapra mindenki kicsit össze tudja kapni magát és meg lehet a bajnoki cím! Már csak egy kicsi kell..Hajrá Falco!!!!
Biztosan van hozzá köze, de ez már egy pár éve tartó esemény, rengetegszer láttam ilyet, de ebben a közegben meg nem igazán.
Ami a leginkább elszomorít, hogy ez a réteg olyan szinten buta és megvezethető, hogy ötletem sincs sírjak vagy nevessek. De ha megkérdeznéd tőlük, hogy a milliárd az hány nulla 90 százalékuk 2 perc után sem tudna megszólalni.
Személy szerint úgy gondolom, hogy már nagyon unalmas az, ami a döntő körül megy. Szinte mindenről szól ez az egész csak a kosarlabdarol nem.
Undorító az egész BB1 fórum, az egész közösségi média, még ez a fórum is néha vállalhatatlan, amikor a szolnoki megmondóemberek itt okoskodnak. Az egész helyzet, szituáció egy politikai korrektség versus nem korrektség szituáció. A baj az, hogy már legkevésbé sem a sport a legfontosabb szempont itt.
Ha valami tokeletesen leírja a modern kor társadalmi problémáit, értékrend téveszméket, kicsinyesseget , monitorhuszárkodást az pontosan ez a szituacio. Nevetséges az egész.