Sokan ismerik véleményemet Cuparáról ami változatlan, sőt még rosszabb. Cupara egy cseppet sem jobb kapus mint Marci, mostanra már annyit ünnepelteti magát. ahogy az egész Bl-ben senki. Pedig nem vitás, vannak nála sokkal jobb kapusok és játékosok is. Ez már szerintem a figyelmét is elveszi.
Székely Mártonnal kapcsolatban már bennem is megfogalmazódott a kérdés, hogy miért van az, hogy úgy tűnik, mintha itt sem lenne. A klubcsapatához és a válogatotthoz alig tett hozzá valamit. Nem emlékszem olyan meccsére, amit egyértelműen ő hozott volna.
Nem akarom Cuparára hárítani a vereséget, mert Tatabányán és a Portó ellen is nagyon jól védett, és kevés jó teljesítmény volt tegnap, de Csilicsnek a Hatosfalról igazat kell adnom:
"Ha nincs védelem, nincs védés, de ha egy átlagos védelem mögött nincs védés, akkor az a védelem rövid időn belül megszűnik védelemnek lenni."
Nincs veszve semmi, a franciákat le kell győzni, és jöhet a Szeged a 4 közé jutásért.
És már megint milyen szerencséjük lesz, ha az atomjaira hullott Vardart kapják a 16 között.
Egyetértek. Davis próbál mindenkit játékban tartani, aztán április-májusra úgyis kiderül kire lehet számítani a legfontosabb periódusokban. Annyiban mondjuk igaza van Gozonak is, hogy erre az egy meccsre ezt azért félre lehetett volna tenni és pl. többet játszatni Borozant Lauge kárára. Utóbbit látványosan megfogta a magyar válogatott elleni eb meccs. :)
Én továbbra is azt mondom, hogy voltak időszakok (amikor keményen védekeztünk és voltak jó támadásaink) amikor megmutattuk mivel lehetett volna nyerni Kielben. A Kiel semmi különöset nem csinált, csak élt a hibáinkkal.
Azt érzem, hogy a nagy pihentetésben, rotálásban sokszor darabokra szedi Davis a jól működő védekezést vagy támadást. És nagyon rövid ideig tart pályán egy formációt. Ma is volt a középső védő pozcióban vagy négy féle variáció. Jó edzőnek tartom davist, de néha túl kombinálja a dolgokat.
Moraes a mai napig adós a védekezéssel. Nem érzi a távolságokat. Utolsó jó meccse a tavalyi BL döntőben volt ellenünk...
Yahia tökös gyerek, jól lát a pályán, remekül osztogat, iszonyú rugói vannak, őt nem volna szabad elengedni! Sokkal jobban védekezik, mint amit az alkata sugall. Labdát lop. Ihaz, ma is elszámolta magát 1x-2x, néha rosszul, kiszámíthatóan passzol és / vagy lő (amiből mi kapunk gólt), de nálam nagyon pozitív a kép. Első szezonja ilyen szinten, nagyon fiatal!
Ilyen kapus teljesítménnyel nem lehet nyerni. 30 gólt kaptunk Kieltől náluk. Meccs előtt szerintem ezt aláírja bárki. Itthon 37-et kaptunk, ha jól rémlik. Ha 3-4 kiemelkedő teljesítmény van egy meccsen, akkor mindig nyerünk. Ma leginkább szürkék voltunk, Yahia színesebb volt, Nilsson hozta magát, Borozan is párszor, de Gajic talán a hetesen kívül labdába sem ért.
az a bajom, hogy ez egy olyan meccs volt, amin erőt mutathattunk volna.
lehet hogy nem akartuk kijátszani minden kártyánkat, de hogy egy ilyen fontos meccsen se a kapu, se a védekezés, se a támadás ne legyen Veszprém-szintű huzamosabb ideig, ezt nem lehet. így fontos meccsen nem lehet nyerni, se idegenben, se otthon.
Petar is nyomott egy 40 percet, pedig szerintem ez volt az idei legötlettelenebb játéka.
Lauge is még azért inkább negatív, mint pozitív.
akit nagyon lehet dicsérni, az Vuko, Omar (!!!), Andriska, és Moraes.
kettős érzésem van: néha azt éreztem, hogy Davis ragaszkodik az előre kitalált felálláshoz, néha meg totál katyvaszt éreztem a játékunkban.
kár érte, valszeg a Szeged lesz a 8 között , szerintem a bővebb és a posztok többségén talán minőségibb keretünk a javunkra dönthet majd.
Valamelyiknek nagyot kell bénáznia, hogy ne jöjjön össze. Vagy hát ha a Montpellier nyer Veszprémben, akkor helyet cserél a két csapat. Megérezte az ehf a jövő heti motw-ot. :)
Kapunk mi majd olyan kompenzálást a második félidőben hogy öröm lesz nézni. Majd mikor nagyon kell a Kielnek jön egy-két 2 perc, vagy dupla két perc és már el is mentek.
Idegenben is megkapják bárki ellen a fújást, hazai pályán meg pláne. Nem kell ennek látványosnak lennie csak "jókor kell tévedni egyet-kettőt"