tuti mindent be fognak vetni tapolcán, de esélyes a harmadik hely nekik. jelenleg épp ettől rettegnek, mert ezt elég nehéz lenne kimagyarázni, akkor is, ha a valóságban tuti feljebb végeznének egy országos választáson.
gondolom az is nagy problémájuk, hogy egy esetleges tapolcai harmadik hely után hogyan oldják meg, hogy ovi ne sírja el magát nyilvánosan. :)
még van 3 évük ledolgozni magukat a jobbik alá, én hiszek bennük. A mostani tözsdebotrányok meg a simicskás cicaharc sem fog nyomtalanúl elmúlni, és lesznek még ügyek dögivel.
ahogy elnézem, hamarosan módosítani fogják a választási törvényt, visszahozzák a kétfordulós parlamenti választást (tapolca után nagyon esélyes), hiszen egyedül már nem lesz képes 2018-ban nyerni, előre a jobbikkal nem állhat össze, mert mindkettő bukna egy hatalmasat és a nevető harmadik a bal győzne.
így nem nagyon marad más, mint hallgatva az "úniós kifogásokra", visszaállítja a kétfordulóst, majd a második fordulóban simán győznek a jobbikkal megegyezve. a jobbik meg meg fogja szavazni, hisz putyinnak érdekében áll fenntartani az ország oroszbarát politikáját.
fidesznek, jobbiknak ez győzelem lenne, kérdés az országnak mennyire lenne az. elnézve a fidesz haveri quaestort, vagy épp töröcskei (február 1-ig ákk vezér) lopásait nem vagyok bizakodó. nem beszélve, hogy láthatóan mindkét párt céljait putyin határozza meg.
nem baj, legfeljebb kivándorlok németországba, ott simán megkapom az állampolgárságot az anyai ősökre való tekintettel, élni meg itthon fogok, bár a többség szempontjából talán jobb lenne ezeket elhajtani.
hogy még egy normális nokiás dobozzal sem tudnak ellopni,
Azért az államadósságot csak sikerült megduplázniuk, akárcsak pl. az autópályák árait... pedig szerintük már az orbánék alatti 1 milliárd 20%-a is lopás volt, aztán hipp-hopp 2 év múlva már a 2 milliárdos sem volt az... :)
Nem csak a mérték más, hanem ebben a maffia rendszerben ha a demokratikus oldalon valaki rosszul köhög, az ügyészség azonnal rászáll (gyakran ártatlanul is hurcolnak meg embereket), a fideszes gengszterek meg szabadon gatázdálkodhatnak. Szerintem akkor szállt el a magyar demokrácia, amikor az Áder megzsarolta valamivel (mai napig nem tudni mivel, állítólag a feleségnek voltak ügyei) a Györgyi Kálmánt és a komisszár Polt került a helyére.
Nem csak a mérték más, hanem ebben a maffia rendszerben ha a demokratikus oldalon valaki rosszul köhög, az ügyészség azonnal rászáll (gyakran ártatlanul is hurcolnak meg embereket), a fideszes gengszterek meg szabadon gatázdálkodhatnak. Szerintem akkor szállt el a magyar demokrácia, amikor az Áder megzsarolta valamivel (mai napig nem tudni mivel, állítólag a feleségnek voltak ügyei) a Györgyi Kálmánt és a komisszár Polt került a helyére.
100% többen is lennének, vagy nem ismerjük még, vagy nem látjuk.
A vezetőnek az a feladata jól válassza ki a csapatát és jól tudjon dönteni. Erre pedig nagyon sokan alkalmasak lennének, OV alkalmatlan, mert szétqrta az állami felépítményt, elzavarta a befektetőket, szétverték a a gazdaságot, a lemaradás csak nő.