Nagyon fiatal lehetsz és igen naiv vagy. Ez még egy háborús győztesnek sem sikerül maradéktalanul, itt pedig szó sincsen ilyesmiről. Ez - többek között az erő és a kellő számú tiszta hiányában - egy keresztülvihetetlen program.
Egyetertek. Engem is erdekelne, jkinek mibol vannak a millioi. De tudod, ugye, hogy ha '89-ig visszamegyunk, akkor elkepzelheto am, hogy az altalad preferalt nemelyekrol is kiderulhet, hogy mennyijazannyi ...
rettentően fontos kihangsúlyozni, hogy nem az ő nevükben senki sem feltételezte, hogy őket képviselik - ők, ugye azokat képviselik, akik a jobbik listájára szavaztak
és baj lesz, ha ennek a szellemi maszturbációnak az aláírói továbbra is ilyen haszontalanságokkal foglalkoznak, ahelyett, hogy azoknak a problémáknak a megoldásán gondolkoznának, amik miatt a jobbik így megerősödött. enélkül a radikalizálódás trendje nem fordul meg.
Megneztem, azert is irtam ide. Te nem szoktad? :-)
Minek nevezzel? Hat ha mindenkepp muszaj valaminek, akkor mit szolnal a nevemhez? Eddigi eletem soran eleg jol mukodott, nem ertem, miert epp most kellene valtoztatnom ezen :-)
Amit te tehetsz, az az, hogy elmesz szavazni es szavazol valakire, aki aztan vagy nyer, vagy nem. A demokracia alapelve a tobbsegi kormanyzas, ergo ha a tobbseg megsem a te valasztottatadat fogja tamogatni, akkor azt is kenytelen leszel benyelni. Ez a torveny. De kivandorolhatsz valamelyik diktatorikus berendezkedesu allamba, ha az neked jobban tetszik. Ha nem, akkor tiszteld meg a sajat orszagodat azzal, hogy tiszteled a torvenyeit.
En epp ugyanugy be fogom fogni a szamat, ha nem az en valasztottam fog nyerni. Evvan, velejar a demokraciaval. Ettol meg maga a rendszer jo.
Mi abban a kirekeszto,hogy nekem nem tetszik MK meg az ideologiaja. Max ot rekesztem ki, de amugy nem hinnem, hogy ez ot olyan nagyon megrazna, ugyhogy nem szorul a vedelmedre.
Na acsi. Nekem peldaul nincs imadott partom, en szeretek gondolkozni. Meg minden hulyeseget sem hiszek el. Komolyan erdemes lenne kiprobalnia mindenkinek :-)