Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 530

Nem, én csak szoktam újságot olvasni...

:O)))

PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 529

Persze.

Te is elmondhatod elmarasztaló véleményed Valujevnek a viselkedéséről, - aktől mellesleg  a téli tüzelődet kapod, -  - szabad országban élünk, - ki akadályozhatna meg ebben?

Legfeljebb kapsz hetvenhárom hirtelen pofont, aztán elkezdhetsz gondolkodni...

Persze Vityka egyszer már kiverte az oroszokat Magyarországról, kiverte az amerikai bombázókat  a Vajdaságból, most kiverte Grúziából, - nem is tudom, maradt e még neki kivernivalója?

:O))))))

Előzmény: Törölt nick (518)
Rangun Creative Commons License 2008.08.18 0 0 528
Én úgy tudom,hogy Orbán Viktornak,mióta a párt elnöke egyetlen pártelnök választáskor sem lehetett kihívója,csak őrá lehetett szavazni.Ez igen demokratikus,emlékeztet a 80-as évek népi demokráciájára.

A közeledés alatt azt értem,hogy a nemzeti érdekeket legalább tiszteletbe tartsák,még akkor is ha,a saját hatalmi érdekeikkel ellentétes.pl.Gyöngyösi gumigyár történet.
Előzmény: Törölt nick (517)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 526
Olvasd el a végét.
Előzmény: Priluki (516)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 525
megvacsorázom, aztán kifejtem
Előzmény: Törölt nick (521)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 524

Látod, ezt is rosszul tudod, - már régen nem ott borogatja magát...

:O)))))

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 523
ez a maszopban nyilván alapkövetelmény. nem lennék meglepődve, ha minden új jelentkezőnek megmérnék a nyelvét.
Előzmény: Törölt nick (519)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 522
Jajj de nagyon tetszik ez nekem: "Orbán egy mitugrász paprikajancsi"
Ilyenkor eszembe jut Tölgyessy, amikor azt mondta, hogy most fizet az ország azért, mert Orbánt a szoclib távol akarja tartani a kormányzástól. 2006 után vagyunk ekkor. Én azt hiszem, ha Orbán ilyen kis veszélytelen, akkor mi az, amitől benedvesedik a szoclib bugyija folyton. Miért is kell fizetnünk? Csak nem a pragmatikus (magyarul:gerinctelen) Gyurcsány miatt?
Előzmény: PuPu (509)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 521
Miért vagy biztos benne, hogy hasznunkra válik ha Orbán Viktor összerúgja a port az oroszokkal?
Előzmény: Törölt nick (518)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 520

István királyunk fejére István királyunk tette a koronát, aminek az abroncs-részét ugyan a pápa küldte, de a király mégsem lett a pápa hűbérese, - mint ahogy Bizáncé és senkié sem.

A mi egyházunk un. apostoli egyház volt, tehát nem más kezéből, - saját szabad akaratunkból vettük fel a kereszténységet, ezért hát egészen a rendszerváltásig a magyar katolikus egyházban az ország mindenkori feje gyakorolta a főkegyúri jogot, - egyetértése nélkül nem lehetett főpapot szentelni.

Akkor még volt érzékünk a világpolitikához, - István is tudta, hogy ha kell, akár idegen csapatokat is be kell hívni, hogy megtörje a haldással szembeni ellenállást, a kor ellenforradalmát, majd a történelmi szükségszerűség jegyében kivégeztette  Nagy Koppányt...

Más kérdés esetleg?

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 518
ő így is elmondhatja a véleményét, akkor is, ha te sarlót és kalapácsot szarsz. tudniillik elvtársaid jóval grúzia előtt innen is elhordták az irhájukat.
Előzmény: PuPu (515)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 517
én egyáltalán nem szeretném, ha a két nagy párt közeledne egymáshoz. demokratikus értékeket valló párt a havas szófiák pártjától csak távolodhat.
Előzmény: Rangun (498)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 516
"Bajban van Mihail Szaakasvili."
Elkúrta. Szarul mérte fel a helyzetet, és nem tudta berángatni az amerikaiakat.
Ennyi.
Előzmény: maonika (503)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 515

Nem annyira, - ők az atomerőművekre alapozták az energiaellátásukat...

Ha nekünk is annyi energiánk lenne, mint nekik, még a Kövérlaci is elmondhatná a véleményét talán...

:O))))

Előzmény: Fine Tune (511)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 514

Micsoda meglepetés!

Annak dacára kivonják a csapataikat, hogy a támadás lállításának első pillanatában ezt ígérték?

Jééééé!

Akkor most hazajöhetnek Afganisztánból a mi katonáink is, vagy nekik még maradni kell?

És akkor most az amerikaiak is hazaballagnak Irakból?

Porcica, te egy nagyon buta lány vagy, - ha olyan magas lennél, mint amilyen ostoba vagy, ülve nyalogatnád a Holdat...

Előzmény: Törölt nick (507)
Fine Tune Creative Commons License 2008.08.18 0 0 511
Nyilván a franciáknak is káros. Én azonban mélységesen tisztelem Sárközyt.
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 509

Tévedsz, - Orbán nem hibás, Orbán egy mitugrász paprikajancsi, aki feltünési viszketegségében nem tudja tartani a pofáját, és  abbéli nagy igyekezetében, hogy az amerikaiak szemében javuljon a megítélése meggondolatlanul nekiront egy nagyhatalomnak.

Namármost amerikai részről a megítélése nem fog javulni, mert pünkt ugyanúgy baszta el, mint most az oroszokkal, úgyhogy nyereségoldalon az eredmény nulla, viszont a veszteségoldalon az esélyek igen rosszul festenek...

Kár, hogy az ország sorsa bizonyos nemkívánt szituációkban össze van drótozva ennek a fajankónak a sorsával, - ha őt szívatják, nekünk is szopnunk kell...

Előzmény: Priluki (504)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 508
Aki pártatlan, az legalábbis csödben marad ebben az ügyben - ha már nem akar olyanra "vetemedni", hogy az oroszoknak adjon igazat.
Előzmény: maonika (503)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 505

Nagy stratéga vagy te, porcica!

Értesz te ehhez borzasztójan, - látszik rajtad az iskolázottság!

Mind a hat osztály!

Előzmény: Törölt nick (501)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 504
Értem én! Putyin 2006-ban megjegyezte Gyurcsányról, hogy mennyire pragmatikus. Kissé hajlékony a gerince, de ettől sikamlós, ettől nem bírja a saját párton belüli ellenzéke sem kirakni a szűrét.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a NATO tagjai vagyunk. Vannak kötelezettségeink, és ehhez kell tartani magunkat.
A bátorságról meg annyit, hogy a szoclib örömmel vette át Bibó gondolatát, egy demokrata nem fél címszóval.
Mondom én! A baloldal rángatódzik folyamatosan, identitását keresve, de ebben nagy akadály az 1956-os eseményben játszott szerepük(Lásd:Havas Szófia) Most ez köszönt megint vissza.
A végeredmény : Orbán a hibás.
Nevetséges.
Előzmény: PuPu (499)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 503
http://mn.mno.hu/portal/578196

Ez sem éppen arról szól, hogy most aztán sietni kell segíteni mert az agresszor eltaposta a kis Grúziát.
Előzmény: Priluki (500)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 500
Hm! És az a Magyar Nemzet? Mert már kezded, ezt a "mossuk össze a teljes jobboldalt" trükköt!
Előzmény: maonika (497)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 499

Jaja.

Biztatni kellene ezt a fajankót, - csak így tovább!

Te is szereted, mikor a részeges hivatalsegéd beszól neked, - nemde?

Hidd el, - ha egy csepp esze van, befogja a pofáját egy ilyen helyzetben, nem pattog, mint kecskeszar a deszkán, csak azért, hogy mutassa magát, hogy milyen bátor.

Mint a viccben szereplő ló...

:O)))

Előzmény: Priluki (495)
Rangun Creative Commons License 2008.08.18 0 0 498
Orbán politikai tevékenysége káros az országnak,legyen hatalmon,vagy ellenzékben.A legjobb az lenne,ha eltünne a közéletből és akkor talán közeledni tudna a két nagy párt egymáshoz,legalább annyira,mint ez nyugaton szokás.(kivéve olasz)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 497
A legutóbbi demokrata vezércikke nekem nem éppen Grúzia-pártinak tűnt.
Előzmény: Priluki (495)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 496

Kedves sigan, egyre összefüggéstelenebb vagy, - talán többet ma már ne igyál...

Előzmény: Törölt nick (492)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 495
Akkor mutass lécci ebből egy falatkát itten nekünk! Oly kíváncsi vagyok. Csak ámulok a szoclib eftársakon, ahogy orbáncot bacogatják. Mert: Ha orbánc nem szól semmit, akkor milyen egy antidemokratikus, - embertelen állat -, mert nem ítéli el az agresszort. Ha elítéli, akkor mekkora szarházi, mert elzárják a csapot a ruszkik, vagyis így népellenes.
Talán az a bizonyos 56 ismét átértékelődik majd a szocik szintjén. Mindjárt ellenforradalom lesz megint, oszt jön majd Horn családja igazolni ezt.
Szégyenletes a magyar baloldal hozzáállása a témához!
Előzmény: maonika (494)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 494
magyar nemzet-re gondoltam, a lapra
Előzmény: maonika (493)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 493
A szélsőjobb is az oroszok mellett van. A magyar nemzeti is elég oroszpárti szellemben ír. Tudod, egy igazi szélsőjobbosnak itt két ellenszenves fél van: az USA-Izrael által támogatott Grúzia, meg a "ruszkik".

De ebből csak az a lényeg, hogy nem csak szdsz szavazókkal vitatkozol, hiába pártkatonázol itt.
Előzmény: Törölt nick (459)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 491
Képzeld, dolgoznak. Ismered a szó jelentését? Nem a polidilibe való  írkálásra gondoltam...
Előzmény: Törölt nick (481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!