Kérlek, akkor tételesen írd le, hogy itt az indexen leírt mely gondolataim alapján vagyok én nyilas vagy náci!
Soha egyetlen rosszalló megnyilvánulásom sem volt a zsidó néppel vagy az izraelita vallással kapcsolatban, nem is nagyon lehetne, mert egyik dédnagypapám zsidó volt, szerencsétlen testvére pedig Auschwitzban porladt el a feleségével és a gyerekeivel együtt.
Verheted itt nekem a nyáladat hogy a nemzeti oldalon mindenki fajgyűlölő elmebeteg, de ettől még az maradsz, aki vagy, jelzőt inkább nem írok.
Mindenki láthatja, hogy tudásod a politikai ideológiák terén annyiban merül ki, hogy lenácizod, nyilasozod azt, aki nem a ballib tematizálásban véli felfedezni a "hét mágus koronáját".
Lelked rajta, de ettől még színes és szép marad a nemzeti gondolat.
Én például nem vagyok sem náci sem nyilas, tehát nem én hazudok.
Maguk a valódi neonácik, újnyilasok tiltakoznának leginkább, ha én "kevertfajúként" közéjük sorolnám magam.
De ilyesmi eszemben sincs, ami pedig ilyen totális ideológiáknál, melyeknél az eszmei és vezérhűség személyes hitvallás által erősíttetik meg, egyet jelent az oda nem tartozással.
A gond az, hogy tipikus ballib módon rendszeresen összemosod az egészséges és harcos nemzeti gondolkodást a mindenféle idióta fajelméletet gyártó elavult baromságokkal.
hát ez jó! mérgezett víz! meg íjászt! Kálimumozott só! le esek a székről úgy röhögök! Bruhahahahaha! Ez tiszta vicc. (de azért elmennék, a zene érdekel, na jó az egészséges fejbőr pont nem!) meg konzervatvatizmus....óh-hohó!
2007. augusztus 4. szombat: Programok Attila király nagyszínpad 11:00 Drábik János - Második honfoglalás - hogyan lehet visszaszerezni Magyarországot a nemzetközi pénzoligarchiától? 13:00 Ujgurok a Magyar Szigeten - beszélgetés keleti rokonainkkal, az ujgurokkal (közben ujgur énekek "élőben") 14:00 Dr. Varga Tibor - "Szabad ég alatt" (a mai politikai történések a Szent Korona eszme tükrében) 15:15 Beszélgetés Dr. Gaudi Nagy Tamással az őszi események áldozatainak védőjével (Nemzeti Jogvédő Alapítvány) 16:30 Magyar Sziget Sajtóklub (Horváth Zsolt - Kuruc.info főszerkesztő, Magvasi Adrián - Szent Korona Rádió főszerkesztő, Novák Előd - Magyar Mérce főszerkesztő, Toroczkai László - Magyar Jelen főszerkesztő, Z. Kárpát Dániel - Karpatia főszerkesztő) Hamvas Béla elõadóterem 11:00 VUK - Mesejáték 14:00 Ilyenek élőben (bemutatkoznak a Szent Korona Rádió műsorvezetői) 15:00 Pásztortűz - A magyar fájdalom versei megzenésitve 15:30 Tökmak-filkó Vásári Komédia 16:30 Kovács Kálmánné: Varázskövek 17:30 Hungaricum (A Szent Korona Rádió műsora élőben) A jó magyar pálinkának nincsen párja Harcmező 10:00-12:00 Íjászat 14:00-15:00 Íjász edzés haladóknak (saját íjjal) 15:00-17:00 Íjászat 16:00-18:00 Dobófegyverek (kelevéz, csatacsillag, stb.) Gyereksarok minden nap 10-től 18 óráig
2007. augusztus 3. péntek: Programok Attila király nagyszínpad 11:00 Siklósi András: A magyar sors szüntelen küzdelem 13:45 P. Jáki Sándor Teodóz: Csángókról, igaz tudósítások 15:30 Hunnia a párhuzamos Magyarország bemutatása Hamvas Béla elõadóterem 11:00 Tejfalussy András: Elhallgatott, életveszélyes népességszabályozás (Miért van még forgalomban a káliumozott só és miért iszunk még mindig vírusos, mérgezett ivóvizet?) 14:00 Szabó József: Árpád-vonal 15:30 Horváth Róbert: A konzervativizmustól a konzervatív forradalomig 17:00 Bíró Lajos: A magyar régmúlt titkai 18:00 Pengő zenekar (Felvidék): Zenei barangolások a Kárpát-medencében (utána ének és tánctanítás, táncház) Harcmező 10:00-12:00 Íjászat 14:00-15:00 Íjász edzés haladóknak (saját íjjal) 15:00-17:00 Íjászat 16:00-18:00 Dobófegyverek (kelevéz, csatacsillag, stb.) Gyereksarok minden nap 10-től 18 óráig