Elég ciki mindig csak miattam ide dugnod a pofidat. Egy értelmes hozzászólásod nem volt még a csapatról. Szerintem nem is lesz, ahhoz már több kellene.
Látom te nem értesz pár szóból, de elmagyarázom. Ha hallasz egy ilyen információt, akkor ne írd fel ide, még akkor se, ha "nyílt titok". Harmadosztályú balfasz.
Három gombóc fagyiért szeretnél Hali meccsre járni? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Neked ezt jobban kellene tudnod, de hat éve megye II-es meccsre volt 500Ft a belépő.
Nagyon megkedveltem őt, nem csak a játéka, de a személye miatt is, a többszöri hosszas, személyes beszélgetések alapján! Nagyon jó hír tényleg, örülök neki!
Igazad van, de ha Barac helyett bárki mást helyettesítesz be, akkor is igaz az, hogy ha Keller megsérül, egyvalakinek kell egész meccsen játszani…
Barac véleményem szerint remekül megoldotta a center posztot, de ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a keret, jó ha van három ember, aki fel tud játszani ötösbe!
Mi van ha Akos kidol par meccsre? Barac nem tud egesz meccsen centert jatszani. Az igaz, hogy tud fel es lefele is jatszani de ongyilkossag lenne ugy szamolni vele, hogy Keller mogott 2.szamu centerunk legyen. Igy, hogy Szili marad es valoszinu Beni is eleg hozni egy kisembert es igy tudunk hozni egy cserecenter. Ahogy anno irtam igy mar jo igazolas lesz Barac!
Valószínűtlennek tartom, hogy Keller (a magyar válogatott kezdőcentere) és Barac (aki a döntőben szinte végig centert játszott JÓL a bajnokság “elvileg” legjobb centersora ellen, én nem vészmegoldásként tekintek rá azon a poszton) elé hozunk még egy centert…
Kell még valaki, aki tud ötöst játszani, de nem gondolom, hogy a fenti kettő vélhetően nem olcsó srác elé hozzunk még valakit. Egyértelmű, hogy kell centerben játszatható játékos még, de szerintem nem egy “kezdő, sztár 5-ös légiós” lesz az…
Azért egy rövid közlemény jól esne a klubtól, hogy ”srácok, Szili miatt már ne aggódjatok!”…
Én jelenleg azt szeretném, hogy Beni maradjon és egy olyan 4-5ös kombó jönne, akinek vajból van a keze, de a palánk alatt is otthon van. Persze könnyű ezt írni, de ilyet találni és megfizetni az más tészta. Illetve egy jó triplázó 1-2 kombó kellene még, akinél nem is olyan nagy baj lenne, ha hátul nem egy Hooker szint, de a triplavonalon túl legyen gyilkos. Én idén mindenképp nagyon jól triplázó csapatot alakítanék ki, azért is írtam ezeket. Ha Beni megy, akkor pedig a neki ajánlott pénzéből, amit elv kínál a klub neki, nagyon komoly játékost lehet hozni, nem félnék attól, hogy ne lenne minőségi a pótlása, de a Beni az mégis csak a mi Benink na.. A védekezés mellett ez lenne a fő szempont, mert azt tudjuk hogy a Barac-Keller-Zozó trió egy-egyben a palánk alatt életveszélyes, a Zozót a honi bajnokságban senki nem tudja levédeni, amikor megindul a palánk alá!
És ki lenne Beni mellett a másik irányító? Nyilván Curry és Perl is fel tudná vinni a labdát, de egyikük sem kimondottan irányító.
Evan nekem nagy kedvencem, és ha csak a bajnokság a fontos, akkor én is azt mondom maradjon, mert a Barac-Keller páros elég center poszton. Viszont , ha komoly BL-célok vannak (értem ez alatt a csoportból való továbbjutást), akkor inkább egy centerre van szükségünk, és nem Ákos mögé, hanem elé, tehát egy minőségi játékosban gondolkodnék. De erről már írtam a múltkor bővebben is, posztonként lebontva.