Jelen állás szerint Barca győzelem. Mert azzal a Kiel már jelentősebb hátrányba kerülne velünk és a spanyolokkal szemben, így ha minden a papírforma szerint alakulna a Barca és Mi versenyeznénk a csoportelsőségért.
Tönnesen tegnap mind gólokban, mind pedig gólpasszokban hasznosabban játszott, mint Maqueda az eddigi meccsei alapján. Cupara második félidei teljesítménye igen erősre sikeredett!
Nenadicnak és Borozannak irtóra fel kéne javulnia. Lauge néha legalább villan, a jobblövő poszt van igazából rendben. Beállókra nagyon figyelnek, Moraes teljesen el is tűnt, Nilssont néha megtaláltuk.
Hátul meg szintén jó lenne rendbe tenni a belső védekezést, mert sajnos elég könnyen szétszedik a falat a dánok.
Egyetértek, nem igazán pörögnek, a belső hármasunk nem egyszer tanácstalan támadásban.
Patrik behozatala védekezésben egyébként szerintem jól sült el. Őszintén szólva Székely Marcit is megpróbálnám a kapuban, Cupara ma nem véd ihletett formában.
Ez igaz, de ne egy magyar bajnokin lőtt 16 gólból induljunk ki. Persze szép teljesítmény, sokan örülnénk ha valamiben ilyen jók lennénk, de kezeljük a helyén a dolgokat.
A 16 gól nem feltétlenül az ő érdeme, hanem a csapaté is, akik eddig szinte alig tapasztalt apátiával hozták le a meccset. Szörnyű volt nézni. David még finom is volt velük az első időkérésnél (egyáltalán WTF hogy magyar bajnokin időt kér, elszoktunk már :) Ilyen teljesítményre nem lehet kifogás. Ezzel együtt Deki legalább komolyan vette és odatette magát ahogy elvárható. 1 éve nekem is voltak komoly fenntartásaim a hosszabbítása kapcsán, de most kezdi igazolni a bizalmat. Az Eger ellen remélem összekapják magukat.
Szerintem igazából talán a PSG lert volna a legjobb válaszrás, de egy négyes döntőben már nagyon közel vannak valós játéktudásban egymáshoz a csapatok és egy-egy meccsen bármi megtörténhet.
Aki egymás után 2 meccsen is érvényesíti az akaratát az kesz a BL győztes.