Azert a Badzimos resz nem teljesen igaz, ugyanis a Bruinsma elleni faltjanal azonnal feltette a kezet, hogy elismerje a szabalytalansagot. Majd utana fel percig allt a jatek, mert ment jatekvezetok arcaba reklamalni, hogy nem is csinalt semmit…
Ez olyan bájos mikor körmendiként vagy zalaiként hangoztatjátok, hogy nem vagyok szolnoki.
Nem, de ugyanúgy utáljátok a Falcot.
Ez kb. olyan, mintha lenne mondjuk egy Szeged-Körmend döntő és ott is meglennének ezek a balhék, ti csodálkoznátok, hogy a szombathelyiek miért a szegedieknek adnának minden szituációban igazat?
Amiért meg utálnak minket, az pont nem a "legalja" hanem a legteteje... a tabellának. :-)
Ezt a mait meg fogjuk nyerni! Ez a forgatókönyv így íródott. A legjobban annak örülnék, ha egy végletekig kiélezett meccsen, Beni vagy Szili ponttal nyernénk. Én úgy érzem ez ma meg lesz! A két legjobb csapat játszik a döntőben igazi presztízs meccseket, de mi fogunk nyerni mert egyszerűen jobbak vagyunk, csak ez még a döntőben nem jött ki. Hajrá Falco! Gyerünk fiúk előre a bajnoki címért!!!
Szerintem a mi esélyünk a péntek volt, de meg kellett volna egy játékos, aki felnő Zoli és Anderson mellé. Tartok tőle, hogy a mai egy simább hazai lesz, úgy gondolom ok a fittebbek, náluk van a hazai pálya előnye és a szurkolói támogatás.
Pontosan ugyanolyan szituációnak érzem ezt, mint amikor a 16/17-es szezonban kisoportuk a Kormendet, annak a szériának az utolsó hazai mérkőzésére hajaz a mai találkozó. Ott nem veszthetünk egyszerűen, akkora impact volt szurkolói részről a Falconak. Most is ezt érzem a Szolnoknál. Persze én lennék a legboldogabb, ha tévednék, de most így gondolom és érzem a helyzetet. Ne legyen igazam.