Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2020.02.16 0 1 1776

Le a kalappal a Szeged előtt!

tusek80 Creative Commons License 2020.02.15 0 0 1775

Vagy nem tudni hogy Mahé térde milyen lesz, és Lauge irányítóban kell hogy játszon egy ideig.

Előzmény: Süni2 (1774)
Süni2 Creative Commons License 2020.02.15 0 0 1774

Egyetértek, de mi van, ha Borozan térde kapcsán olyan probléma merült fel, amiről mi nem tudhatunk?

Előzmény: videkiman (1773)
videkiman Creative Commons License 2020.02.15 0 1 1773

Tulajdonképpen igazad van, amit leírtál azzal nem vitáznék.

A Markussen igazolás szerintem azért übergáz, mert előtte pár héttel jelentették be, hogy visszarendelik kölcsönből a klub egyik fiatal magyar játékosát, kihangsúlyozva, hogy támadás-védekezésben is számítanak rá. Persze lehet lesznek még távozók, majd kiderül.

Előzmény: tusek80 (1772)
tusek80 Creative Commons License 2020.02.15 0 1 1772

Persze hozzászólásommal nem azt akarom mondani hogy ő fogja megváltani a világot a veszprémi védekezés terén, de a Benfica ellen végig védekezte a második félidőt Markussan 5+1 ben elől, volt egy-két labdaszerzése belőle. Tehát nyilván gyenge védő de az hogy használhatatlan lenne az nem igaz.

Meg különben is ha valaki gyengén teljesít a csapatban azt írjuk le/monndjuk is meg. De tisztelt állítólagos veszprémi szurkolók, milyen "divat" lett ez a még egy percet sem játszott a csapatban de már fikázzuk stílus. Adjuk már meg az esélyt és a tiszteletet mindenkinek, mert aki ide igazol az azért teszi mert szeretne a csapat sikereinek részese lenni és tenni érte. Lehet hogy nem sikerült de tiszteljük már meg az ideigazolókat hogy legalább a saját szurkolói nem írják előre.

Előzmény: videkiman (1770)
Gozo Creative Commons License 2020.02.15 0 0 1771

Yahia megütötte ezt a szintet mikor Veszprémbe került?

Nem, de szépen építgetik. Miért nem lehet ugyanezt Ligetvárival megtenni?

Persze így hogy van 3 és fél balátlövő a jövő évre (mert Nenadic is fog ott szerepet kapni vagy Lauge is mivel középen is sokan vannak az irányító posztra) nehéz lesz építgetni Ligetvárit.

Előzmény: videkiman (1770)
videkiman Creative Commons License 2020.02.15 0 0 1770

Mivel védekezésben használhatatlan, így egyiknél sem. Kérdés, hogy Ligetvári támadásban megüti-e egy f4 csapat szintjét (sztem még nem). Mert hiába támad jobban, mint védekezik a dán, a végeredmény az, hogy lehet, hogy cserélni fogják. 

Előzmény: Gozo (1769)
Gozo Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1769

És szerintetek az új dán fiú melyik balátlövő poszton szereplő játékosnál jobb a támadást és védekezést is figyelembe véve?

Süni2 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1768

Én azt gondolom, hogy lesznek távozók. Lehet, hogy többen is.

Előzmény: videkiman (1763)
videkiman Creative Commons License 2020.02.14 -1 2 1767

Igen, elsősorban a keret racionalizálására gondolok. Aztán persze lehet lesznek távozók, mert ha jól számolom jelenleg a következő szezonra van 3 irányító és 4 (!) ballövő. Azok viszont talán Mahét leszámítva fájni fognak. Mondjuk az egész nem érdekelne, ha nem csóri Ligetvárit szívatnák meg ezzel. Hol fog ő itt támadni? Szerintem alapból is korai neki még a Veszprém, de így végképp semmi értelme visszahozni. Mondjuk a raklap belső játékos ellenére hármasvédőből nincs túl sok, úgyhogy valószínűleg legalább nem a lelátóról nézi végig a BL-meccseket.

Arra azért marha kíváncsi lennék, hogy Székelynek és Ligetvárinak felvázolták-e a szerződtetéskor, hogy öcsém te bizony itt 3. számú kapus / 4. számúl ballövő leszel.

Előzmény: birka_zoli (1764)
Bembi86 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1766

Egyetlen egy esetben van értelme az igazolásnak: ha a Borozan-Petar-Máté-Mahé-Lauge sorból vki megy.

Mahéért vérezne a szívem, én nagyon kedvelem az ő játékát. 

Laugénak eddig még csak felvillanásai voltak. Borozan most lendül bele. Máté itt van régóta. 

A költségcsökkenés sztem nem lehet szempont, mert Árpi szerződése kimegy, és nem hiszem hogy Laci meg Ilic szintű pénzeket akaszt le a keret nagy része... 

Ezt úgy kellett volna kommunikálni legalább, hogy vkinek a távozása miatt jön Markussen

Bembi86 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1765

... 

birka_zoli Creative Commons License 2020.02.14 0 1 1764

Mármint, hogy ésszel igazolnak és kisebb keret lesz, és jönnek majd magyarok? Egy magyar már jött - mennyit fog játszani, az már más kérdés.

Próbálnak olcsósítani? Lehet ez az egész csak erre megy ki, csak az a baj, hogy NM-ből nem nézzük ki, hogy esetleg el tudna dönteni egy BL-döntőt,

míg mondjuk Mahéból. Laugéból igen!

Amúgy rohadt szenyák vagyunk, még egy lépést sem tett veszprémi mezben és máris fikázzuk, holott lehet, hogy jövőre ettől fog viszzhangozni az aréna:

Ki itt a legnagyobb király,

hát a Markussen Nikoláj!

Húúú, de gáz!

Előzmény: videkiman (1763)
videkiman Creative Commons License 2020.02.14 0 1 1763

A PSG soha nem csinált ilyen bevásárlást, hogy 18-20 fős keretet tartsanak fenn. Tulajdonképpen ilyen szempontból egyedülálló a Veszprém, a Barca is általában 16-17 játékossal szokott számolni.

Azért várjuk ki mennyi távozó lesz, de ha az lesz amit írsz, akkor kb. ennyi volt Nagy Laci hitelessége.

Előzmény: Csehov doktor (1757)
csalapet Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1762

Ráadásul hosszú távra rendezkedtek be, most fejezték be a házat. Innen már csak lefelé igazolhatna.

Előzmény: birka_zoli (1761)
birka_zoli Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1761

És hová menne? az tényleg érdekes volt mikor mondta, hogy a játékosfeleségnek ott a helye ahol a férjének. Elvileg NL-nek a nagy cimbije és ő a csk. is. Vmikor nyilatkozta, hogy Szegedre nem menne, sztem külföldre se épp a családja miatt.

Előzmény: dannytrejo2 (1759)
nm' Creative Commons License 2020.02.14 -2 1 1760

Egyébként ki vagy te hogy ilyen ordenáré módon minősítesz bárkit is? Áthúzhatod nevetségesen,  de én mint az összes f..sz egyike,  válogatott kézilabda kapus voltam, szóval engedd meg, hogy megítéljem egy kapus teljesítményét.

Előzmény: -George- (1754)
dannytrejo2 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1759

Lékai szerintem menni fog, legalábbis a tegnap reggeli Ramónás bejelentkezés alapján...

Előzmény: Csehov doktor (1757)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1758

Még Baltazárt várom a jó kis besenyőpistabácsis mindenkinél mindent jobban tudó mentalitásával... :)

Előzmény: -George- (1754)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1757

Az eddig átigazolási bejelentések kicsit ámokfutásnak tűnnek, és szerintem ez most kifejezetten az értelmetlenek közül való, de cáfoljon rám Markussen. Próbáljuk meg összerakni a BL 16-os keretet az eddigiek alapján úgy, hogy van rá -egyelőre- 19 játékosunk:

Corrales, Cupara

Manaskov, Strlek

Borozan, Lauge

Lékai, Nenadic

Blagotinsek, Moraes

Maqueda, Tönnesen

Marguc, Shishkarev

Ez eddig 14 fő. És a tarsolyunkban van még Mahé, Markussen, Ligetvári, Nilsson, Yahia, Székely... nehogy feszültség legyen az öltözőben ebből... Az ilyen nagy bevásárlásoknak pedig eddig nem igazán lett még eredménye - máshol sem (PSG).

birka_zoli Creative Commons License 2020.02.14 0 1 1756

És minek, ki fogja értelmesen megmagyarázni, hogy mi haszna lesz? Nekem ez hatalmas csalódás! De akár rám is cáfolhatnak, csak félek, hogy nem sikerül. Amúgy az is lehet, hogy Lauge kedvéért hozták, mert amúgy lépett volna?! Sajnos Ő sem hozta azt mait elvártunk volna tőle, eddig nem igazolta a hírét, látszik, h nagyon akar, de Ő és Mahé vhogy nem találták meg a jobbik énjüket.

Előzmény: csalapet (1755)
csalapet Creative Commons License 2020.02.14 0 0 1755
-George- Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1754

Már csak norman hiányzik és itt lesz az összes fasz  mindenki...

Azért jó volt újra Veszprém fórumozni. ;) 

Előzmény: nm' (1745)
Gozo Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1753

Én sem megyek a Dunának a második hely miatt, igaz még az sincs meg...

Az biztos, hogy van még tartalék a csapatban és pont tegnap látszott hogy azokban az időszakokban (nem volt sok) amikor összeállt a védekezís és a támadás is jobbak voltunk a Kielnél, akik erős csapatot alkotnak.

Előzmény: ed1960 (1752)
ed1960 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1752

Igaz, semmi garancia, az a biztos ami elmúlt! Fontos meccs volt, de ha győzünk is, lehet hogy éppen a jövőhéten gyenge játékkal kikapunk...?Szóval én hagyom ezt az első helyet már nyugodni, az ősszel elúszott. Persze csak bízom a kapusainkban is, és az egész csapatban, aztán alakul majd . 

Talán nem is olyan jó ha kimarad egy márciusi kieséses meccs, volt már olyan is hogy első Barcát kiverte éppen az ötödik Kiel....szóval lesz itt még meglepi reméljük. Természetesen nem minket ér ez a meglepetés!!!!

Előzmény: Gozo (1751)
Gozo Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1751

Ez egy fontosmeccs volt. Itt azért illett volna a kapusoknak valamit hozzátenni. Mi a garancia, hogy később a még jobb vagy hasonlóan jó csapatok ellen majd jól védenek?

Előzmény: ed1960 (1750)
ed1960 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1750

Akkor a tegnapi meccsről.... Sokan írtátok hogy nyerhető lett volna....Biztos igaz, de ez most nem nekünk jött össze. Semmi elkeseredés, hiszen tavaly ilyenkor még azért harcoltunk hogy harmadik helyről ugorjunk a másodikra. A kapus helyzet változó, én bízom hogy ami tényleg élet-halál meccs, ott lesz bőven teljesítmény. Aztán jövőre meglátjuk, az új seprű hogyan seper.....

Én bízom hogy a második helyünk az meg lesz, jó kis meccs majd 23.-án! Utána meg jöjjön aki jön, ha a Szeged akkor ők, nyerni kell, első meccs idegenben, azért ez egy kis előny.

Szóval hajrá, mindent  bele fiúk!!

Bembi86 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1749

az a baj ezekkel, hogy nem a Porto meccs után írtad ezt be :)

Cupara még mindig fiatalnak mondható kapus, bármi lehet belőle.

a bármiben benne van a portói, és a kieli teljesítmény is, akár 5 napon belül :)

Előzmény: nm' (1747)
videkiman Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1748

Milyen tények? A Kielce tavaly bejutott a F4-ba Cuparával. :P

Előzmény: nm' (1747)
nm' Creative Commons License 2020.02.13 0 0 1747

A tények magukért beszélnek. Szerintem én ezt jól látom, és itt valahol olvastam valakitől , hogy nincs final4 Cuparával , azzal  én is teljesen egyet értek.

Előzmény: videkiman (1746)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!