Tulajdonképpen igazad van, amit leírtál azzal nem vitáznék.
A Markussen igazolás szerintem azért übergáz, mert előtte pár héttel jelentették be, hogy visszarendelik kölcsönből a klub egyik fiatal magyar játékosát, kihangsúlyozva, hogy támadás-védekezésben is számítanak rá. Persze lehet lesznek még távozók, majd kiderül.
Persze hozzászólásommal nem azt akarom mondani hogy ő fogja megváltani a világot a veszprémi védekezés terén, de a Benfica ellen végig védekezte a második félidőt Markussan 5+1 ben elől, volt egy-két labdaszerzése belőle. Tehát nyilván gyenge védő de az hogy használhatatlan lenne az nem igaz.
Meg különben is ha valaki gyengén teljesít a csapatban azt írjuk le/monndjuk is meg. De tisztelt állítólagos veszprémi szurkolók, milyen "divat" lett ez a még egy percet sem játszott a csapatban de már fikázzuk stílus. Adjuk már meg az esélyt és a tiszteletet mindenkinek, mert aki ide igazol az azért teszi mert szeretne a csapat sikereinek részese lenni és tenni érte. Lehet hogy nem sikerült de tiszteljük már meg az ideigazolókat hogy legalább a saját szurkolói nem írják előre.
Yahia megütötte ezt a szintet mikor Veszprémbe került?
Nem, de szépen építgetik. Miért nem lehet ugyanezt Ligetvárival megtenni?
Persze így hogy van 3 és fél balátlövő a jövő évre (mert Nenadic is fog ott szerepet kapni vagy Lauge is mivel középen is sokan vannak az irányító posztra) nehéz lesz építgetni Ligetvárit.
Mivel védekezésben használhatatlan, így egyiknél sem. Kérdés, hogy Ligetvári támadásban megüti-e egy f4 csapat szintjét (sztem még nem). Mert hiába támad jobban, mint védekezik a dán, a végeredmény az, hogy lehet, hogy cserélni fogják.
Igen, elsősorban a keret racionalizálására gondolok. Aztán persze lehet lesznek távozók, mert ha jól számolom jelenleg a következő szezonra van 3 irányító és 4 (!) ballövő. Azok viszont talán Mahét leszámítva fájni fognak. Mondjuk az egész nem érdekelne, ha nem csóri Ligetvárit szívatnák meg ezzel. Hol fog ő itt támadni? Szerintem alapból is korai neki még a Veszprém, de így végképp semmi értelme visszahozni. Mondjuk a raklap belső játékos ellenére hármasvédőből nincs túl sok, úgyhogy valószínűleg legalább nem a lelátóról nézi végig a BL-meccseket.
Arra azért marha kíváncsi lennék, hogy Székelynek és Ligetvárinak felvázolták-e a szerződtetéskor, hogy öcsém te bizony itt 3. számú kapus / 4. számúl ballövő leszel.
Egyetlen egy esetben van értelme az igazolásnak: ha a Borozan-Petar-Máté-Mahé-Lauge sorból vki megy.
Mahéért vérezne a szívem, én nagyon kedvelem az ő játékát.
Laugénak eddig még csak felvillanásai voltak. Borozan most lendül bele. Máté itt van régóta.
A költségcsökkenés sztem nem lehet szempont, mert Árpi szerződése kimegy, és nem hiszem hogy Laci meg Ilic szintű pénzeket akaszt le a keret nagy része...
Ezt úgy kellett volna kommunikálni legalább, hogy vkinek a távozása miatt jön Markussen
A PSG soha nem csinált ilyen bevásárlást, hogy 18-20 fős keretet tartsanak fenn. Tulajdonképpen ilyen szempontból egyedülálló a Veszprém, a Barca is általában 16-17 játékossal szokott számolni.
Azért várjuk ki mennyi távozó lesz, de ha az lesz amit írsz, akkor kb. ennyi volt Nagy Laci hitelessége.
És hová menne? az tényleg érdekes volt mikor mondta, hogy a játékosfeleségnek ott a helye ahol a férjének. Elvileg NL-nek a nagy cimbije és ő a csk. is. Vmikor nyilatkozta, hogy Szegedre nem menne, sztem külföldre se épp a családja miatt.
Egyébként ki vagy te hogy ilyen ordenáré módon minősítesz bárkit is? Áthúzhatod nevetségesen, de én mint az összes f..sz egyike, válogatott kézilabda kapus voltam, szóval engedd meg, hogy megítéljem egy kapus teljesítményét.
Az eddig átigazolási bejelentések kicsit ámokfutásnak tűnnek, és szerintem ez most kifejezetten az értelmetlenek közül való, de cáfoljon rám Markussen. Próbáljuk meg összerakni a BL 16-os keretet az eddigiek alapján úgy, hogy van rá -egyelőre- 19 játékosunk:
Corrales, Cupara
Manaskov, Strlek
Borozan, Lauge
Lékai, Nenadic
Blagotinsek, Moraes
Maqueda, Tönnesen
Marguc, Shishkarev
Ez eddig 14 fő. És a tarsolyunkban van még Mahé, Markussen, Ligetvári, Nilsson, Yahia, Székely... nehogy feszültség legyen az öltözőben ebből... Az ilyen nagy bevásárlásoknak pedig eddig nem igazán lett még eredménye - máshol sem (PSG).
És minek, ki fogja értelmesen megmagyarázni, hogy mi haszna lesz? Nekem ez hatalmas csalódás! De akár rám is cáfolhatnak, csak félek, hogy nem sikerül. Amúgy az is lehet, hogy Lauge kedvéért hozták, mert amúgy lépett volna?! Sajnos Ő sem hozta azt mait elvártunk volna tőle, eddig nem igazolta a hírét, látszik, h nagyon akar, de Ő és Mahé vhogy nem találták meg a jobbik énjüket.
Én sem megyek a Dunának a második hely miatt, igaz még az sincs meg...
Az biztos, hogy van még tartalék a csapatban és pont tegnap látszott hogy azokban az időszakokban (nem volt sok) amikor összeállt a védekezís és a támadás is jobbak voltunk a Kielnél, akik erős csapatot alkotnak.
Igaz, semmi garancia, az a biztos ami elmúlt! Fontos meccs volt, de ha győzünk is, lehet hogy éppen a jövőhéten gyenge játékkal kikapunk...?Szóval én hagyom ezt az első helyet már nyugodni, az ősszel elúszott. Persze csak bízom a kapusainkban is, és az egész csapatban, aztán alakul majd .
Talán nem is olyan jó ha kimarad egy márciusi kieséses meccs, volt már olyan is hogy első Barcát kiverte éppen az ötödik Kiel....szóval lesz itt még meglepi reméljük. Természetesen nem minket ér ez a meglepetés!!!!
Ez egy fontosmeccs volt. Itt azért illett volna a kapusoknak valamit hozzátenni. Mi a garancia, hogy később a még jobb vagy hasonlóan jó csapatok ellen majd jól védenek?
Akkor a tegnapi meccsről.... Sokan írtátok hogy nyerhető lett volna....Biztos igaz, de ez most nem nekünk jött össze. Semmi elkeseredés, hiszen tavaly ilyenkor még azért harcoltunk hogy harmadik helyről ugorjunk a másodikra. A kapus helyzet változó, én bízom hogy ami tényleg élet-halál meccs, ott lesz bőven teljesítmény. Aztán jövőre meglátjuk, az új seprű hogyan seper.....
Én bízom hogy a második helyünk az meg lesz, jó kis meccs majd 23.-án! Utána meg jöjjön aki jön, ha a Szeged akkor ők, nyerni kell, első meccs idegenben, azért ez egy kis előny.
A tények magukért beszélnek. Szerintem én ezt jól látom, és itt valahol olvastam valakitől , hogy nincs final4 Cuparával , azzal én is teljesen egyet értek.