Keresés

Részletes keresés

Pick and Roll Creative Commons License 2021.07.26 -3 0 3794

Milyen felmérések?

Előzmény: CrazyBasket (3791)
Vasikanász Creative Commons License 2021.07.26 0 2 3793

CrazyBasket (Orbán ur) valami infó Váradiról ?

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -13 0 3792

Miután kiáztattátok a tökeiteket a hétvégén szép lassan majd előbújtok. Édesapám mindig azt mondta nekünk van fürdőszobánk...

Nagy jóstehetség nem kell hozzá, hogy a héten nagyjából készen lesz a keretünk. Nyilván eldől Beni sorsa is, legalábbis a Falcot illetően, biztosan fog érkezni magyar játékos is, és a hiányzó egy -vagy két légiós szerződtetése is napokon belül nyilvánosságra kerül. 

Tegnap pályára lépett Kovács Benedek az U20 válogatottban. Nagyon sokat játszott ( a második félidőt szinte végig), és a rá jellemző sallangmentes, megbízható, fegyelmezett játékát hozta. Az első két dobása nem ment be távolról, de ez nem szegte kedvét, és utána kettőt bevágott. Ha jól emlékszem kétpontost egyet dobott (talán kettő -vagy három kísérletből), a büntetővonalról pedig nem tudott hibázni, mind a négyet bedobta. Kíváncsian várom, hogy a következő szezonban tud e majd élni a várhatóan több lehetőséggel.

Az U20-as válogatottban nagyon tetszett Filipovity Márkó öccsének, Péternek a játéka. Érdemes lenne a klubunknak is figyelnie a további karrierjét, mert rendkívül tehetséges.

Előzmény: zizou0005 (3790)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.26 0 1 3791

Muszáj volna, hisz egy hét múlva hétfőn már kezdődnek a felmérések stb...

Előzmény: zizou0005 (3790)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.26 0 3 3790

Elvileg a héten sok minden kiderül, ugye?

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.23 -2 2 3789
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.22 -1 12 3788

Szerintem nem nagyon van okunk félni, hogy a szakmai stáb nem tudja kezelni a helyzetet. Jó pár légiós neve felmerült már és biztosak lehetünk benne, hogy jó néhány játékos önéletrajza is ott lapul Gyuri bácsi és Milos asztalán. Valamint Milos minden bizonnyal nagyon elsznát a csapatépítés terén, hiszen bizonyítania kell Gyuri bácsi, Gasper és a szurkolók előtt is. A szakmai stáb az utóbbi 3 évben szerintem mutatott annyit, hogy teljes bizalmunkat élvezzék csapatépítés tekintetében. Az aggályok amiket felvetettünk, biztosak lehetünk benne, hogy ők is tisztában vannak velük. Beninek pedig van annyira fontos a klub, hogy ne hitegesse őket. Szóval mindenki nyugi. A magyar válogatott 3 húzóemberével egy jónak tűnő amerikaival, Borissal, egy esetleges Beni hosszabítással illetve 2-3 további légióssal karöltve nem hiszem, hogy attól kéne tartani, hogy nem lesz ütőképes csapatunk jövőre. 

61159 Creative Commons License 2021.07.22 -1 8 3787

Írtam már korábban,hogy nem július 31-én éjfélkor fogunk nekiállni légióst keresni. Thames sem hiába tegnap írt alá a DEAC-hoz. Benivel megállapodott a klub egy határidőben,ahogy Szili esetében,úgy itt is ki fog(nak) várni addig a jelölt(ek). Kis türelemmel legyünk már,mindenki tudja,mit csinál.

Előzmény: Vasikanász (3781)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 -2 3 3786

Igen, de ez esetben gondolom már a klub lenne nyeregben az anyagiakat illetően (mivel más magyar csapat nyilván nem jöhetne szóba nála). Illetve a kezdő szerepet sem tudná megkapni (most ne Anderson esetében gondolkodjunk), tehát szakmailag sem lenne egyszerű a történet. Persze ez tényleg csak egy abszurd eset lenne, azért nagy eséllyel minden lehetőséget lefixálnak majd a döntések előtt.

Előzmény: buccke02 (3784)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 -4 1 3785

Az én írásom nem arról szólt, hogy kiszúrna a Falcoval, hanem ha hoppon maradna azzal, hogy a Falco már igazolt valakit, neki pedig mégsem jön össze a külföld. Erre kérdeztem, hogy ebben az esetben (még ha erre csak minimális esély van) mi lenne a klub reakciója, illetve mi lenne a megoldás?

Előzmény: falcoszurker (3783)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.22 -1 2 3784

Valahogy Perl Zozóra is volt keret 2 éve...

Előzmény: Törölt nick (3782)
falcoszurker Creative Commons License 2021.07.22 0 3 3783

Én azt gondolom, hogy Beninek nagyon fontos a Falco, szóval ha valaki ő nem fog kib@szni velünk. Gondolom van egy dátum amíg várunk rá, és gondolom, ezt ő is pontosan tudja.

Nyilván Markó esete más volt, ugye ott volt kilépési, meg igazából nem kötötte ide semmi, sajnos. 

Előzmény: Törölt nick (3782)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 -3 1 3782

Tényleg, mi van olyan esetben, ha a Falco egy bizonyos idő után már nem vár, igazol egy kezdő irányítót komoly pénzért, de Beninek mégsem jön össze a külföldi szerződés? Persze gondolom előtte lesz egy utolsó kommunikáció, és bár kicsi az esély rá, de mindenesetre érdekes helyzetet teremthetne egy ilyen eshetőség.

Vasikanász Creative Commons License 2021.07.22 0 8 3781

Váradi kapott ajánlatott a klubtól de még azóta se érkezett válasz se tőle se a menedzserétől klub várakozik! De remélem nem esünk át a ló túloldalára hogy túl sokat várunk és nem tudunk Falco szintű légióst! meglátásom szerint július 31 már késő ha agusztus 2-3 án tejes kerettel szeretne kezdeni Milos!  

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.22 -3 1 3780

Erre a cikkre ne alapozzatok semmit! 

Előzmény: OnlyYouFKC (3778)
61159 Creative Commons License 2021.07.22 0 4 3779

Augusztus 2.

Előzmény: zizou0005 (3755)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.07.22 -3 1 3778

"A klub most Váradi Benedekre vár, aki a hónap végéig igazolhat külföldre. Öltözői pletykák szerint van kérője, de más források szerint azt az ajánlatot visszautasította. Így vagy úgy, de hamarosan az ő sorsa is eldől, a csapat pedig ettől teszi függővé a további igazolásokat."

https://falcokc.nyugat.hu/cikk/227258_jo_hir_a_falcosoknak_benke_is_marad_a_csapatnal

splity24 Creative Commons License 2021.07.22 -2 8 3777

Szili marad erre a kommentek nagy resze megint egymas baszogatasa. 

Ahogy Dardai mondta a finnek elotti meccsen, mindenki nyugodjon le a picsaba! 😉

Alakul a csapat varjuk a tovabbi jo hireket!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 -18 5 3776

Az a kosár volt a szezon legszebb jelenete, ráadásul ugye a legfontosabb mérkőzésen történt. Nem is értem miért nem az első helyen végzett a TOP100 között.

Én is örülök a maradásának. Az viszont nagyon taszító, hogy egyes szurkolók korábban szidták, aztán most meg már ölelgetik. Ahogy Milosevics is "homoszexuál" volt számukra, aztán amikor ide szerződött, akkor meg már csak Milo volt, és gyaníthatóan , ha végig játszotta volna a szezont, akkor neki is a nyakában lógtak volna. Az ilyen szurkolóknak az alacsony intelligencia szintjük miatt hirtelen tud változni a véleményük, ha valaki egy kis örömöt tud nekik már okozni, akkor akit előtte még "dobáltak", utána már ünneplik. Nem ez utóbbi a gond, hanem az előbbi a felesleges. Persze ez nem csak a Falcot érinti, hanem ez a sport környezetében jellemző jelenség. Én nagyon pártolnék egyébként egy B-közép nélküli közönséget, amolyan Bundesliga kézilabda hangulatot, de említhetném a dán -vagy norvég jelenséget is. Az egy intelligens közeg, és nekünk is ilyen irányba kellene haladnunk.

Előzmény: Real013 (3775)
Real013 Creative Commons License 2021.07.21 -3 11 3775

Újranéztem a döntő ötödik meccsét. 

És imádtam, ahogy Szili bedobta azt a berepülős ziccert, vagy ahogy lazán mutatta a mezszámát a szolnoki kispadnak a végén... :) 

Jó, hogy marad, nagyon örülök. :)

FALCO!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -10 0 3774

Ha írsz valamit , akkor legyél már pontos. Nem tiltás, hanem a hozzászólások elejtése a lehetőség.

Lécci áruld már el nekem, hogy miért tartanád reálisnak három gombóc fagyi áráért nézni a Hali meccseket?

Előzmény: zizou0005 (3772)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -8 4 3773

Látod ezt nevezik komplexusnak, amennyi hülyeséget összeírsz , bár ez nem is hülyeség, hanem hazugság. Én nem nézek le senkit az anyagi helyzete miatt, főleg nem azokat, akik nehezebben élnek és a gyerekeikre költik a pénzüket. Én is így nőttem fel Édesanyámmal Győrben, szóval tudom mit jelent ez. Utólag tudtam meg nagymamámtól, hogy az anyukám sokszor a hasával spórolta meg a nekem szánt dolgokat.

Azt meg elárulom, hogy az USB-tagok 10-szer többet utaznak ide-oda (és nem a Falco idegenbeli meccseire gondolok), mint én, és egyáltalán nem élnek szarul. Sőt, pont mivel úgymond hirtelen jött a korábbihoz képest nagyobb pénz nekik (többnyire külföldi munkavállalással, és ezt csak mint tényt írom) pont ők azok, akiknek eléggé nagy arcuk lett, de ez úgysem lesz elismerve, hiszen nyilván csak én lehetek nagyképű ( aki amúgy nagyon szerény vagyok, de ezt csak azok tudják megerősíteni, akik már többször beszéltek velem, mások véleménye erről nem is érdekel ).

Előzmény: Withoutshadow (3770)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.21 -3 9 3772

Amúgy itt (a nyugatos fórummal ellentétben) csak 2 gyors kattintás egy felhasználó tiltása :)

Nem mint ha bárkire is céloznék, csak eszembe jutott ;)

Rohadtul örülök a Szili maradásának, de ha még a Beni is maradna, nyitnám is a pezsgőt!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -8 0 3771

Nem, ha nem lett volna a lehetőség, akkor tanultam volna tovább. Amit én szerettem is volna, de Édesapám kérte, hogy inkább jöjjek. Ja, és annyira dugták alám, amennyire Édesapám -és előtte Nagypapám alá is. Fejlett nyugati országokban ez elismerésre méltó dolog. Édesapám mindig azt mondta az nem szégyen, hogy a mi őseink nem a tyúkokat etették (ezzel egyszer egyébként tudatosan meg is bántott egy volt polgármestert, mert megérdemelte). Bárki más is elkezdhette volna, csak akkor nem volt túl menő dolog, az arisztokraták le is nézték a kereskedőket.

Előzmény: Withoutshadow (3770)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 10 3770

Nem hát, nem a papír számít.

Azért mert te buta voltál ahhoz, hogy egy főiskolát elvégezzél, attól még igenis számít az, hogy ki milyen iskolát végzett.

Ha apád nem tolja a valagad alá a jól bejáratott bizniszt, akkor ott tolnád valamelyik multinál három műszakba és nem fölényeskednél itt azzal, hogy neked milyen rohadt jó világod van és jogod van ahhoz, hogy lenézzél itt mindenkit aki kevesebb pénzből él és esetleg a gyerekeire költi azt a keveset is nem, mint te aki képtelen még arra is, hogy 40+ éves korára egy családot összehozzon!

Előzmény: Törölt nick (3766)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.21 -2 2 3769

Top komment!😂

Előzmény: Törölt nick (3767)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -7 1 3768

Látod te csak pénzben gondolkodsz engem illetően. Nekem most már csak olyan dolgok fognak örömet okozni, ami a családommal kapcsolatos. A pénz már rohadtul nem érdekel, csak az emlékek, a család múltja, és ehhez hasonló dolgok.

Na de térjünk vissza a Falcohoz, mert mások bizonyára a csapatról olvasnának szívesebben, és tudom igazuk van.

Előzmény: Törölt nick (3767)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 0 11 3767

Ékszer Tv?

Előzmény: Törölt nick (3764)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -14 0 3766

Nem a papír számít te szerencsétlen, nem bírod felfogni? Erről már írtam, hogy az csak a munka miatt fontos. A műveltség nem (csak) annak a kérdése. Ma például három olyan ember jött el hozzám, amilyen veled szóba sem állna (és mielőtt azt gondolod nem pénzes emberek voltak, hanem rettentő művelt emberek, az egyik városi intézmény munkatársai). Erről egyébként majd pár hónap múlva remélhetőleg részletesebben is fogok tudni majd írni off formájában, ha valakit majd érdekel, akkor látogatni tud majd valamit. Életem legnagyobb sikere és öröme lesz, ha ez összejön.

Előzmény: Withoutshadow (3763)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 -1 5 3765

Azok akikkel beszéltél, a magadfajtákkal, akiknek ugye nincs diplomájuk...

Na ők azok akik sok vizet nem zavarnak.

Előzmény: Törölt nick (3764)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!