Nézve a mai Szeged meccset jutott eszembe bár eddig is tudtuk,h van kb 6 csapat nagyjából azonos szinten. Ezek közül az nyer,ahol van klasszis kapusteljesítmény!!! Ciorrales érkezésével bízom benne,h nálunk is lesz tartósan!!
Elöször jussunk túl a következő körön (ugye él még a Skjern elleni párharc emléke?) utána ráérünk foglalkozni azzal az ellenféllel akit a négybe jutásért ki kell ütni.
A Szeged talán annyival lenne jobb ellenfélnek, hogy sportdiplomáciailag talán gyengébbek a PSG-nél.
Ami ellene szól hogy ha mi leszünk az ellenfél az még jobban feltüzeli a szegedieket.
Mindkettő nagyon erős csapat, de úgy érzem ők is ezt mondják a Veszprémről.
Én nem minden játékosra gondoltam. Pl. Mackovsekre akinek lejárt a szerződése, és köztudottan Vranjes igazolása volt. Arra értettem hogyha van/volt olyan lejáró szerződésű játékos akit még Davis "örökölt" és nem feltétlenül passzol az elképzeléseihez olyat hoz helyette akit ő szeretne.
Nyilvánvaló, hogy jelen keretben nagy számban találhatók olyan játékosok akiket Davis "örökölt" és szerződésük volt. Eljött az az idő amikor ezen szerződések lejártak és úgy alakíthatja a keretét ami az ő taktikájának megfelelő.
- Védekezése: láthatóan úgymond szükségből védekezik elől mert a hatos vonalon simán betolnák őt mert vékony dongájú de ha már elől van magassága és hosszú kezei miatt képes labdahalászásra (volt is neki)
- Támadásban: nem lődöz felelőtlenül, meglepően sokat passzol szélre, beállóba. Az első félidőben játszott inkább akkor volt 3-4 forintos passza. Emberelőnyt ő szervezi. Felugrásos lövés esetén előszeretettel ugrasztja meg a sáncot és leütés után beviszi mellettük. Látszik rajta hogy "spanyol iskolán" tanulta a kézilabdát.
Messzemenő következtetéseket komoly csapatban játszva, komoly csapat ellen lehetne levonni, mert az el kell mondani hogy ez a Silkeborg egy gyenge csapat, még gyengeébb védekezéssel, gyenge kapusokkal.
Mackovsekkel összehasonlítva amennyit bukunk rajta védekezésben, legalább annyit nyerünk támadásban. Nagyokat lő, de talán még jobban lát a pályán és passzol. Taktikailag előrelépés szerintem.
Azért ahhoz a Szegednek legalább x kell Barcelonából, mert egymás ellenivel hogy a Psg.
Azért Raul Gonzalez teljesen vakon volt ma. Hansen lent felejtette a padon, az emberelőnyt Remilivel játszatta középen, kétszer majdnem eladta de még harmadik próbálkozásra is hagyta neki szervezni.
En inkabb a szegeddel jatszanek mint a franciakkal,ugy sakkoznek a csoportban,ha kell legyunk harmadikok. Jovore meg nehezebb lesz mert a rivalisok jobban igazolnak mint mi kicsit kilatastalan vagyok.