A fasizmus be van tiltva MO-n. Ha az együttes fasiszta lenne akkor már nem működhetne. Az üzlet vezetője nincs abban a helyzetben, hogy másokról ítélkezzen. Ez bizony antimagyarizmus volt.
Ami a hitleres pólót illeti, az alatt volt szöveg is, ha jól tudom az, hogy a Che Guevara pólóm mosásban van. Mint tudjuk a náci jelkép nem számít jelképnek, ha tiltott jelkép ellen tiltakozunk vele (pékdául kukába repülő horogkereszt). De a félig eltakart kommunista csillag sem. Azt hiszem aki akarja az érti, hogy miről van szó. Gyurcsány különösen érthetné.
"Azt hiszem a Magyar, Izraeli kettősállampolgár az egyértelműen izraeli. Ezen nincs mit megvitatni."
Nem én akarok ilyen hülyeségeket megvitatni. Én nem rekeszteném ki a magyarságból a Fidesz Angyalföldi elnökét csak azért, mert izraeli állampolgársága is van, de ha te igen, lelked rajta.
"Ha nem vallja magyarnak magát akkor rasszista az indíték, súlyosabb büntetést kap."
Ha magyarnak vallja magát, akkor is rasszista az indíték. Az indítéknál nem a származás számít. Mortimer se úszta meg a cigányölési kísérletét, csak mert az ügyvédje kitalálta, hogy vallja magát cigánynak. Az Olaszliszkai rasszista gyilkosok se jobbak attól, hogy nemzeti identitásulat tekintve magyarok és megöltek valakit csak azért, mert az nem volt cigány.
"Ettől lesz magyar?"
Szerinted mi a franctól magyar valaki, ha nem attól, hogy magyarul tud és magyarnak vallja magát?
vezesd már le miért nem vagyok magyar? magyarnak kötelező hajbókolni bálványok előtt mint neked? meg hasraesni a csíkos nyilas zászlótól? neonyilasnak lennie? meg antiszemitának? hát hagynemár :D
Helyes az észrevétel. Tehát iraeli zsidó ÉS magyar, ahol helyes mérlegelni, hogy inkább zsidó (izraeli zsidó) vagy inkább magyar. Persze nem azért, hogy utána elkövessünk valamit ellene, hanem csak azért hogy megfigyeljük az általános ellenszenv kultúrális eredetű-e vagy valóban a magyarság szeretete mondatja vele...
"Azok, akik egy náci beállítottságú honlap felhívására kirekesztő jelképek alatt tüntetni mentek egy bolt ellen, ahol egy zsidózó-cigányozó náci kurvát kidobtak, mert zsidózott és cigányozott. " Amennyire én nyomon követtem a médiát, a zsidó szál fel sem merült a gyújtogatásig, a zsidózás a lány részéről nagy valószínűséggel kizárható. A kirekesztő jelképeket nem náci jelképek voltak, erről még vitatkozni is butaság.
"Olyan alapvető kérdésekben, mint hogy szabad-e molotov-koktélt dobálni zsidó tulajdonú boltokra, vagy nem..." Nem, olyan alapvető kérdésben, hogy szabad-e valakit a zenei ízlése miatt lefasisztázni, lökdösni, az életét megfenyegetni.
akkor félreérthető voltam! Azokat, akik azért gyűlölnek engemet, mert nem hasonlóan gondolkodok olyan kérésekről, mint nemzet, mint politka, stb, és még basztatnak is emiatt, netán azt az oldalt, amelyikenk én szurkolok, gyűletesnek mutatják be.
A zsidók nagy része nem izraeli és nem is szeretne az lenni.
- Azt hiszem a Magyar, Izraeli kettősállampolgár az egyértelműen izraeli. Ezen nincs mit megvitatni.
"az a magyar állampolgár, aki azt üvölti, hogy öljétek meg a magyart (és úgy is tesz) az magyar?
Meg kell tőle kérdezni. Ha magyarnak tartja magát és megöl valakit, mert az is magyar, akkor nyilvánvalóan elmebeteg."
Ha nem vallja magyarnak magát akkor rasszista az indíték, súlyosabb büntetést kap. Szerinted magyarnak fogja vallani magát? Szerintem igen. Ettől lesz magyar?
Na látod? szerinted helyes azokat gyűlölni, akik nagy kokárdát tűznek ki. Ha ez így van, akkor mennyivel helyesebb még ennél is gyűlölni a cigányokat vagy zsidókat? Miért nem lehet megállni, hogy ne gyűlöljük azokat akik magyarok. Lehet közömbösnek lenni, elfordulni, odébbállni pár méterrel, de minek gyűlölni, illetve minek azt sujkolni, hogy az ilyet gyűlölni kell?
Nincs is szükség, hogy azt érezd. Viszont, ugyebár, nem akarod azt állítani, hogy rendszeresen szoktak téged gyűlölni a magyarságodért? Engem sem szoktak. Meg milyen furcsa, vagyunk így még ezzel egynehány milliónyian errefelé...
"Líbia és Kuba, az ismert szuperhatalmak nyilván befolyásuk alatt tartják a szervezetet."
Olvass utána, hogy az ENSZ közgyűlése által választott szervezeteket milyen lobbik tartanak befolyásuk alatt! Aztán megvitatom veled, ha felkészültél.
"Inkább zsidó és inkább magyar mindaddig van, amíg léteznek nemzetállamok."
Hülye vagy, fiam. Zsidónak lenni nem nemzeti hovatartozás kérdése. A zsidók nagy része nem izraeli és nem is szeretne az lenni. Az Izraeliek majdnem ötöde nem zsidó és köszöni szépen, nagyon jól érzi magát nem zsidó izraeliként.
"Magyarként bármelyik országgal szimpatizálhatok, de ha egy konkrét eseménnyel (náci rémtett) szemben kettős mércét alkalmazok, akkor az elfogultság az egyik ország politikájával szemben. Ebben az esetben megállapítható, hogy ki kicsoda."
Így van. Pl. nagyon sokan Magyarországon annyira gyűlölik Amerikát vagy Izraelt, hogy a velük szemben álló erőknek mindent elnéznek, még a darfuri népirtást is. nagyon is megmutatkozik ilyenkor, hogy ki kicsoda. Emberségből szépen le lehet vizsgázni. De mindennek a magyarság-tudathoz semmi köze. A legaljasabb náci nemzettársamat sev tartom kevésbé magyarnak attól, hogy aljas nácinak tartom.
"az a magyar állampolgár, aki azt üvölti, hogy öljétek meg a magyart (és úgy is tesz) az magyar?"
Meg kell tőle kérdezni. Ha magyarnak tartja magát és megöl valakit, mert az is magyar, akkor nyilvánvalóan elmebeteg.