Majdnem elfelejtettem: érdemes előbb kilátogatni a stadionba, mivel a mérkőzés előtt lesz az ünnepélyes pályaátadás + sok volt Rákóczi játékos lesz meghívva az eseményre (az 1975-ös csapatból).
A Rákóczi a hosszú évek alatt már produkált néhány meglepetést (jót és rosszat is), remélem idén újra kellemes meglepetést okoz a csapat. Amúgy egy kicsit én is féltem a csapatot, de remélem nem nekem lesz igazam.
Remélem, nem csak pánikigazolásnak bizonyul a két új ember!
Közben olvasom az SHO-n, hogy megjelent egy bizonyos Rákóczi Magazin is. Végre kezdenek hasonlítani a dolgok ahhoz, ami egy élvonalbeli csapattól Európa legtöbb országában elvárható!
Mi is kihasználtuk az utolsó pillanatot és leigazoltuk a Zsolnai Robit illetve Zahorecz-et Kecskemétről. Rá úgy emlékszem mint hasznos védekező középpályásra aki gólokat is szerzett. Bár most szerintem elsődlegesen Balassa által üresen hagyott posztot kell majd betöltenie.
Bérletet ma még nem kaptam a klubházban, viszont láttam közeltől a füvet. Gyönyörű zöld.
Hajrá Rákóczi!
Igazából nem volt meglepő, hogy Balassa elment, az a baj inkább, amit ti is mondotok, ilyenkor már nem szerencsés otthagyni egy klubot, nem lenne semmi probléma az egészből, ha ezt korábban teszi meg...
Pruki azt mondta, hogy nem fog könnyeket hullajtani amiatt, hogy elment...
Könnyeket én sem hullajtok miatta, de az szerintem tény, hogy gyengültünk.
Hivatalból én is győzelmet várok, de egy mocsok hátsó hang állandóan azt súgja, hogy a Vasas megszerzi majd a vezetést, és csak döntetlenre fogjuk hozni nagy küzdelemben a meccset. Ha mégis győzünk, s ennek ellenére későbbi fordulókban újra felbukkan ez a hátsó hang, akkor elvonulok egy pszichiátriai kezelésre :-)
Azért időzíthette volna korábbra is ezt a dolgot, mert így nem fogunk rá jó szívvel emlékezni! Egyébként tényleg Nagypált kell (a jelenlegi keretből) hátravonni, Máté Peti csak maradjon támadó középpályás!
Még így is úgy gondolom, hogy két-három csapatot biztos megelőzünk majd! Állítólag a Diósgyőr indulása megint teljesen bizonytalanná vált. Bár, mi biztos itt egyáltalán?
Most olvastam én is. Nem tudom mi van a háttérben de őszintén megvallva nem nagyon lep meg. Nem tudom már hol olvastam, de valahol nyilatkozta, hogy voltak vitái a vezetéssel és a Kaposváron a futballt körülvevő közeg sem fekszik neki. Erről lehetne is beszélni, de inkább ne most az ünnepi rajt előtt feszegessük. Nem tudom, hogy Szombathelyen miben jobb most neki, azon kívül, hogy közelebb van az otthonához. Szerintem Nagypál lesz a söprű, Berkiben a második félidőben már azt játszott.
Ha a mérkőzések rovatban találtad ezt, nem tennék fel rá nagy összeget. Az adatok láthatóan az időpontegyeztetés utáni sorsolásból lettek kiszerkesztve - ami a minap az imrematyi.hu-n is megjelent -, viszont maga a táblázat az áthozatal előtt némi tördelésre szorult. Ennek alapján nem tartom kizártnak azt, hogy a 21 óra "pusztán" egy figyelmetlenség. /Ugyan nem ehhez az anyagrészhez kapcsolódik, amikor a Prukner-interjún és helyenkénti fésületlenségén jutottam túl, számomra e benyomás után az jelentene meglepetést, hogyha változott volna valami, azaz a kezdési időpont maradt a megegyezés szerinti este nyolcnál./
Ettől függetlenül itt Mo-n ezzel kapcsolatban /sem/ mehetünk biztosra. Hiszen majd' három hetet kell átvészelnünk még a meccskezdésig...
Azt írja a honlapunk, hogy a 3. fordulóban az Újpest elleni meccs este kilenckor fog kezdődni. Engem mondjuk nem zavar, meg nem is leszek aznap itthon, de ez az időpont lehet, hogy sokaknak késő lesz.