A Voici legutóbbi pletykája szerint Alizee is közreműködik Mylene Farmer új albumán. Ez esetleg egy duó lenne? Vagy csak háttérénekesként venne részt a munkálatokban? Vagy az egész csak kamu? Majd kiderül...
Nagyon szívesen, de most aztán zavarba hoztál ezzel a hálálkodással! Tudod, hogy bármikor szívesen segítek, hiszen Mylene a szívügyem. (Na, ez meg most olyan "öntömjénezősnek" tűnt... :-))
Hogy telt? Gyorsan és hasznosan. A Bükkben voltam a családdal. Sok séta, alvás és pihenés. Némi zenehallgatás. Nem fogod kitalálni kinek a koncertje forgott a legtöbbet. Főleg kertészkedés közben jött jól némi biztató ritmus. Meg amikor festegettem kicsit a nyaraló körül. Afféle aktív pihenés volt ez. Kedvező alkalom adódik biztos hamar. Csak figyelj oda, nehogy Sziszkét elrabolja egy kiéhezett MF. rajongó. Vagy, szégyenszemre 1 kate ryan fan. Kisbetűvel, ahogy megérdemli.
Jean Jacques Charles, aki aLes Mots ill. aMes Courants Électriques c. albumok munkálataiban is közreműködött, fog segédkezni Laurent Boutonnat-nak, a Jacquou Le Croquant c. filmhez készülő zene hangszerelésében.
Most hallgattam meg a Good Sex Valdes You c. számát, teljes terjedelmében. Egy jónak mondható diszkó-sláger, de nem lenne ekkora durranás, ha nem suttogná benne Mylene azt a pár sort. :-)