felasználó rácsodálkozása, hogy az új, állati eredetű zsiradékkal történő hajkezelési eljárás feleslegessé teszi a haj rögzítését szárításkor Nem kell többé hajcsavaró,
Mindent megold a harcsavaj, ó!
Nem hatja meg tornatanáromat, hogy milyen szép hegyi úton tréningezünk, ha rosszul csinálom a gyakorlatot Hiába a hegyi szerpentin-csoda,
Ha egyszer csúnya a terpesz, nincs oda.
Megmutatom barátomnak azt a kenyérkészítőt, akit meg akarok pofozni Nos, ez az a pék, Elek,
Akit mindjárt felképelek.
Ha a díszvendég végre ír valamit a vendégkönyvbe, akkor máris kezdedét veheti a Danone termékreklámozó rendezvénye Ha végre oda befirkál,
indulhat a kefir-bál!
nem, félreértesz - a topikod halál zsenge, azzal nincs mit tetszelegni: csak épp nem akartam, hogy amikor majd gyorsan elhal, akkor arra fogd, hogy még egy szimpla linket sem tudtál betenni html-ben. ;-)
GZ nagyon nyomul... na itt van néhány újabb, hangsúlyozottan nem répával:
A talált antilopféle valószínűleg egy balatonkörnyéki állatkertből származik Helyes kis okapi:
szerintem csopaki.
Az edző büntetésből a másik csapatba állítja a túl sokat futó játékost (újrafelfedezés-gyanús)
A helyeden meg nem fértél:
gyerünk, ott a másik térfél!
Ne hordj világos cuccokat, mert az öregít és ráadásul nem domborodnak benne elég meggyőzően az izmaid Nem áll jól a fehér: tatás -
s gyengébb benne a térhatás!
Amire te befejezed az evést (burkolást), addigra az interneten át Amerikába küldött üzleti elszámolásod célba jut Az óceánt rengeteg számadat éri át,
amíg befalja szád a matériát.
A játékfegyverrel vívni nem akaró gyereket apja a konyhába küldi gyümölcslevet készíteni Nem kellett a csörte, fakard?
Nesze, itt egy körte: facsard!!
Héjjjjjjjj, szaktársak!
Örrömmel értesítelek titeket, hogy megnyílt új, nyelvi csűrés-csavaráson alapuló topikom!!! Címe:
"Fel dög író lébe!"- mámegint 1 szójáték
A nullás beszólás kövérítését már sikeresen el is b@sztam, csakhogy rám ismerjetek.
Szerintem ti pont odavalók vagytok, mert verses, rakosgatós, és bazi jó címeket lehet adni a remekeknek ott is!!! A többit ott olvashatjátok!
És még egy répás rím, mert eszembe jutott:
Szeretem a padtársamat, mert egyrészt mutatós a törlőgumija, másrészt szívesen vesz részt kedvenc időtöltésemben, a zöldségek verésében Bírom őt, mert szép a radíra,
És mindíg kapható répaszadira.
cím: amikor egy AT megpróbálja kifejezésre juttatni abbéli megfigyelését, miszerint teljesen világossá vált számára: van kolléga aki igen helyénvalóan fogalmaz a megfelelő helyen is.
Frankenstein doktor még nem tudja, hogy a mindenféle hulladéxervesanyagból megalkotni kívánt homonkulusz, amint életre kel, tüstént el fogja csábítani a feleségét
Helyébe gyorsan lép a szerető,
Bár most még csupán répaszelet ő
Régebben már jártam a répás topikban, ott is hagytam "kéznyomomat" nem igazán érintett meg, de, ha ekkora a felbuzdulás, ám legyen...
Kevésé ismert népdal-részlet Istállómban szép a Ráró,
De sokkal szebb a répaszár, oh.
Szado-mazo Verte-zúzta Réka péppé,
így vált aztán a répa kékké
Minőségét gyorsan elvesztő vegetáriánus édességgel siet a halottbúcsúztatásra Hatezerrel tép a torra,
Mert megromlik a répatorta
Na, erre találjatok ki címet!!! Helyébe gyorsan lép a szerető,
Bár most még csupán répaszelet ő.
A minőségre legyen mentség, hogy mindannyian a pillanat szülöttei, és itt túl meleg van most...
Na, és akkor néhány hagyományos:
Barbie egy ősi módon vadászó figurában leli meg új párját Vadász, karján kerecsennel,
Egész helyes! Csere Kennel!
Magyar település a régi szép időket sírje vissza, amikor még börtön volt ott, és a rabok nem csaptak zajt Nosztalgiáz Csabrendek:
Ó, azok a rab-csendek!
(Most, így leírva, kezd gyanússá válni... Nem volt ez még? Mindegy, ha igen, megy az újabb lopós kecske...)
két zsenge Sporinak:
Újabb értesülés szilárdítja elképzelésemet az Arsenal nigér sztárjának vallása felől Pajeszos a Kanu gyerek?
Na, így lesz a gyanú kerek!
Indián egy angol csapatért rajong Kedvence a Tottenham,
Szerepel a totemen.
és a mai záró(?)rím:
Hiába próbálja madártelepének látogatottságát egy cirkuszi állat bájával emelni, a terv kudarcba fullad Csődbe ment a csókafarm,
Nem segít a fóka-charm.
Élsportoló szülője indián csónakon kirándul, és erőset iszik Ott úszik egy hopi sajka,
benne ül a hokis apja:
na de mitől hipós ajka?
A legnagyobb emlős megengedheti magának, hogy türelmetlen legyen Dicsőségére válna bár,
de olyan nincs, hogy a bálna vár!
Esetleg a régész-szakos gyerek felismeri a kövecskét Legkisebb lányom, Aliz tán
tudja, ez milyen talizmán.
Az alpesi katonaorvosok által használt szolgálati léceken a magyar úszóedző nem tud síoktatni Gyenge minőségű ez a szanitéc-sí:
ezen bizony nem tud tanítani Széchy.
A bűnözők hiába imádkoztak, elfogták őket Bűn tegnapunk, dutyi a mánk:
nem segített a Miatyánk…
Náthás és pösze embert hidegen hagyja, hogy az egyik nője kit hív telefonon, miközben a másik Zámbó Jimmyvel (alias Zámbó Imre) csal meg Nem érdekel, Mari kivel befél,
amikor a Kati Ibivel kefél!
A nagy sikerre való tekintettel még néhány... ;-):
Művészettörténészt izgatja a sivatagi Afrikában nemrég felfedezett szenzációs történelmi lelet, de még jobban fél az odautazástól Mi tagadás, vonz a barokk Szudán...
... mégis, inkább itthon szarok Budán.
Kutatóbiológust kollégája figyelmezteti, hogy a frissen keresztezett baktériumtörzsek nagyon potensek és ezért könnyen kiszabadulhatnak a kísérleti edényből Veszélyesek a hibridek:
eltörhetik az ibriked!
Magyar író gazdag vendégségben még evés helyett is inkább a költészettel foglalkozna - Nem ízlik a feta, Móra?
- Jobb lenne egy metafóra…