Apró különbség, hogy magánemberek civakodása esetén van bírőság, amely igazságot tesz, és hatóság (mindkét félnél lényegesen erősebb erőszakszervezet), amely kikényszeríti a bíróság döntését.
Látom nem érted. Almát almával, körtét a körtével. Keresd meg Jordánia demográfiai adatait. Kb hasonló tendenciát mutat. 50-ben voltak kb. fél millióan. Most vannak annyian kb. mint Izrael, ha levesszük a menekülteket.
Ma szinte mást sem cáfoltam, mint kígyószösz azon állítását, hogy Izrael az induló 800 ezerről az izraeli nők magasabb szaporasága miatt lett közel 10 millió.
Már megint okoskodsz, mint Kalinyingrádnál is tetted. Teljesen más, ha egy ország küzd a túlnépesedés ellen és megint más, ha egy ország támogatja a népesedést. India folyamatosan küzd ellene. A 70-es években még sterilizációs programot is indítottak. Több millió indiait sterilizáltak.
Szerinted, miért tettem be neked a neokohn cikkeket? Adalékok vannak a be - és kivándorlásról. Jelentős szaporulat van mellette még pluszban. Senki sem tagadja, hogy Izraelbe a bevándorlók száma is hozzájárul a népességnövekedéshez.
Egy biztos, Izrael léte a lélekszámon áll, vagy bukik. Kellő mennyiségű ember kell ahhoz, hogy egy országot megvédhess. És terület is, felvonulni a sereggel.
Emlékszem, nem rég ment egy film. Unortodox címen. Ott egy zsidó lány beszél arról, 6 millió zsidó hiányzik közülük. És én ennek tudom be a zsidók válaszát is a Hamász cselekedetére. 6 millió okuk van. És potenciálisan a jelenben, még több. Aki ezt nem fogta fel, az a Hamasszál paktált le. Itt nincs helye humanitárius blablának. Kiirtják őket, vagy végeznek a támadókkal. Nem kérdés, hogy Izrael melyiket választja.
"Amikor a büntetőtáborba jutnak, elámulnak. „- Te... - súgja Hopkins - azt hiszem, eltévesztettük a menetirányt, és a francia Riviérán vagyunk”. A rabok szabadon sétáltak és mindent ingyen lehet kapni."
Most komolyan? Allah előírja a sokasodjatok, szaporodjatok elvét. A zsidóknak, keresztényeknek is. Ha megteheted - és van mondjuk 1-2-3-4 feleséged....... Németországban kiverte a biztosítékot, hogy 4 feleséggel érkezett faszi - elkerülve a bigámiát a német törvények szerint -, az állam 4 lakást adott neki. Így már, nem is bigámia. Hülye németek, német hülyék. 15-16 gyereke van. Így, könnyű!
A kákán is......ugye. Nem olvastad el a cikket, amit beraktam. A honos keresztények és drúzok száma is a szaporodás által növekszik. Fórumtárunk pedig igyekszik hangsúlyozni, inkább Izraelbe mennek el dolgozni a keresztények, mint mondjuk, masszív muszlim közegbe. Akkor is, ha nem lesz állampolgár. Bár, számomra is rejtély, miért mennek Izraelbe inkább a keresztények dolgozni a kiegyensúlyozott iszlám köztársaságok, monarchiák híresen béke vallású közege helyett, hiszen minden földi jó várja őket az iszlám ölelő karjában?:-)
"A hivatal nyilvántartása szerint ez a mutatószám Izraelben a zsidó nők esetében 3.17-re nőtt 2018-ban — ami az 1970-es éve eleje óta a legmagasabb szintet jelenti (akkoriban ez a szám még a 3.28-at is elérte)."