Szili szerintem menni fog, és ő olyan típusu karakter, mint Márko, élvezni is fogja.
Remélem Beni marad, szeretném látni még egy évet fejlődve a csapatban, mint elsőszámú irányító.
Nálam ő volt idén a csapatunk embere,persze Zozó mellett.
Nála valahogy azt érzem, hogy sokat számít a közeg, az otthonias légkör, és egy külföldi próbálkozással úgy végezheti mint Zozó.
Lutri, mert kell egy szinthez mérten lévő csapat,nem szabad túllőni, egy edző akinek fekszik a stílusa. Nézzük Govenst /Okornnal/Albában, illetve Szrecskoval.
Vagy itt nálunk az Anderson példa, nagyon magas szinten összetett a külföldi karrier kérdése.
Uborkaszezonhoz saját vágyam:
Barac, Bruinsma megtartása. Előbbire nagyobb az esély, számomra egyik legfontosabb láncszem lenne jövőre is.
Hooker visszacsábítása. Tudom, lehet lesznek jobb kérői a német kitérő után, de egy próbát megér, őt tartom az egyik legjobb védekező egyesünknek.
Vagy pedig Curry, minden szempontból jobb opciók lehetünk neki, szívesen visszajönne, ez 100%.
Okorn vágya egy igazi irányító volt, Beni előlépett azzá, így mögé/mellé nyugodtan elférne a két játékos közül az egyik.
Ha Benke menne, helyére pedig jó lenne Brown, védekezésben,támadásban is nagyon jó.
Neki is lejár idén, ugyanúgy ahogy Gaspernek is. Természetesen vele is tárgyalunk.
Azt azért hozzáteszem, hogy nincs 48 órája, hogy vége a bajnokságnak, meg a piac is csak most kezd beindulni, több bajnokság meg fut tehát most nem úgy lesz szerintem mint tavaly, hogy hamar kész lesz a keret. Előfordulhat, hogy közel valakivel a megállapodás, aztán az utolsó pillanatban befut egy erős konkurencia külföldről.
Sajnálatos hogy Váradinak a tudása mellé nem párosult gerinc is...Senki nem szidta az édesanyját, és a szolnoki feleségét sem. Erre semmi szüksége nem lenne, de csak magát hozta ezzel a nyilatkozattal ismét. (Ha pedig név nélkül valamilyen szar netes fórumon írt neki valamit valahol valaki, azért ne sírjon, ne ránk fogja, ha volt ilyen egyáltalán, tudja mindenki ez miként működik..) Nyilvánosan senki nem szidta a rokonait!! Váradi felesége pedig magaslabda lett volna, de nem akartunk vele élni, mégiscsak szolnoki:)
Okorn megnyilvánulása viszont a legjobb volt! Az hogy beint, az egy dolog, volt már ilyen, de ahogy utána azonnal menekült pánikszerűen, gyáván, na olyat ritkán látni:):) Azt szívesen megnézném újra, azt az arcot pláne, azt nem teszi ki tuti a dicsőségfalára. Az nagyon szar volt....... egy gyáva szar ember viselkedik így. Hergelni akart, aztán beszart! Nem kell ezt megmagyaráznia utólag. Nyert az erősebb és jobb csapat, de nehezen viselték a fricskát, amit a bajnokságban kaptak, nem feltétlenül viselték méltóságteljesen a nyomást. (Szarvas emellett borzasztóan buta volt...)
Tárgyalások mennek Gasperrel és Benivel, nekik ugye nincs jövőre szerződésük, egy ilyen szezon után természetes, hogy meghallgatnak más ajánlatokat is. Benkenel is egyszerű a képlet, ha kap olyan külföldi ajanálatot amit szimpatikusnak talál, akkor egy bizonyos ideig szabadon távozhat.
Ennel konkrétabb info nincs jelenleg, siman elképzelhető, hogy kivar mindenki és csak később lesznek döntések. Bár személy szerint úgy tudom, hogy Gasper maradására nagyobb esély van, mindhogy Beni és Benke is itt játszik jövőre nálunk.
Csak azért írok, mert más fórumokon néhány ember beszélt róla, illetve a Nemzeti Sport Okorn-interjújában is előkerül egy kérdés. Ez pedig Beni és Szili esetleges külföldi szerződtetése. Azt szeretném kérdezni a kicsit bizalmasabb információk birtokában lévő szurkolótársaimatól, hogy ennek mennyi a valóságalapja? Csak, mert tavaly is sokan tényként írták, hogy Szili az Albába, Zozó meg külföldre megy. Szóval remélem ezek is csak pletykák most, de ha valaki esetleg többet tud az megoszthatná.
Sokszor szidtak már az ellenfél drukkerei, ezt el is viseli az ember, de amikor édesanyámat, vagy a feleségemet bántják, azt nehéz kezelni
. Vannak határok, amin túlmentek a szolnokiak, sokat szapulták a játékosaimat, főleg Váradi Benedeket és Benke Szilárdot, a válogatott két erősségét. Ezt én nem értem és nem tartom sportszerűnek sem. Korábban még sohasem vágtam le a hálót edzőként, most ezzel is jelezni akartam, hogy nem értek egyet ezzel a szurkolással.
👏 És ezeknek áll feljebb 😂
Ez nem megy szembe az Mkosz etikai kódexével Pór Petike? 😉
A mai nappal lezárult a 20/21-es szezon, történelmi siker a csapat történelmében, az első duplázás. Most picit hagyom magamban leulepedni a dolgokat, az ünneplést, a történteket és a későbbiekben megírom a szezon értékelő posztot, valamint szokasomhoz híven a csapatépítési terveimet, gondolataimat.
Addig is örülök, hogy a mai ünneplésnek a részese lehettem.
Szerintem az interjúra gondolt.. De még akkor is látszott Szilin, hogy olyan ideg van benne.... Azt hittem atomjaira harapja azt a rágót.. :) Kérdezte a riporter, válaszolt.. de az teljesen egyértelmű volt, hogy amit gondol azt nem mondhatja ki. Mondott valamit, aztán csókolom.. Szerintem hallottuk már eleget rendesen nyilatkozni ahhoz, hogy tudjuk, hogy egy nagyon értelmes játékos.. Szóval "kedves" Marky, felesleges ez..
Komolyan mit kell szted itt reagálni? Sztem ha valaki ad egy pofont számítson ra kapni fog. Profin lejatszotta mindkettő a meccset egy szót nem szóltak meccs előtt kozben sem majd a vegen Benke kimutatott.... huhhha ettol lett nem okos?
En beszolok Neked hogy vmit nem tudsz megcsinalni majd megcsinalod és beszolsz akkor én sertodjek meg? Ha ez így van akkor tenyleg öreg vagyok ehhez a pc világhoz
Nem. Hanem egy személes találka keretében próbáljuk meg először lekommunikálni,aztán ha nem jut el,mert nincs hova,akkor jöhet a többi.(Nem-nem bunyó,feljelentés)
Két óra alvás után, immár melóban... (Tévén néztem, aztán megvártuk a csapatot hajnalban... :) Elmondanám a gondolataimat.
Csoda ez az idény, és csoda ez a döntő. Még sosem dupláztunk, sosem védtünk címet, sosem nyertünk ötödik meccset a bajnoki döntőben.
Pedig tele volt a szezon hullámvölgyekkel, Coviddal, sajnálatos, tragikus eseményekkel.
És mégis mi lettünk az aranyosak.
Mert Zozó MVP formában, űrlényként tolta.
Mert a 10-es akkor hozott le egy komplex, 10/10-es meccset a döntőben, amikor a legjobban kellett, amikor többen már kikezdték volna.
Mert a 11-es megmutatta, hogy a 'pokolban" is ő az úr.
Mert megérett a 'Barac", és a kezdeti nehézségek után a legjobb vízhordó lett a ligában, aki hármastól ötös posztig mindent meg tud oldani. (Ő az itt, mint Casemiro a Realban :D)
Mert Gasper brutálisan összerakta ennek a csapatnak a védekezését a végére... Ha már támadásban nem tudtuk tartani a 90 pontot... Tök gáz... :D
Mert a negyedik meccsen, amikor veszni látszott a bajnoki cím, a közönség belehergelte a csapatot egy brutális hajrába.
Mert mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej! :D
Mert kiváló keretünk volt, ami elbírta, hogy Lake sérülése után kvázi hét emberrel játsszuk le a maradék playoff meccseket. Vagy ha Andersonnak épp nem ment, akkor hat és féllel...
Hibák a szezonban: Kyan jó játékos szerintem és a végére elfogadta az itteni szerepét, de igazából nem illett ebbe a csapatba. Illetve Milosevics leigazolása így utólag, de lett belőle Barac, szóval... :)
Amúgy ennél szebb befejezést nem kívánhattunk a szezonnak: egy emlékezetes, öt meccses döntő, aminek a végén sikerül dominálni, hálót vágni, bizonyítani, hogy a bajnoki cím a mi csapatunkat illeti. Lehet, hogy tényleg csak idegenben, piros-fekete csapatnál tudunk bajnokságot nyerni... :)
A jövőt illetően: Ha a négy magyar válogatott és Gasper, Milos marad, sokat elrontani már nem tudunk. Én Baracot és Evant marasztalnám, Kyan és Lake helyére tudunk jobbat is hozni. Fiatal poszton nem tudom hogyan leszünk meg, de Kovács Benivel számolnék mindenképpen. (Doktor még belefér a szabályba?)
Ma este Arénában meg jöhet a hivatalos buli, megint gratulálhatunk ennek a történelmet író csodacsapatnak.