nem adunk ki 100%ot szinte egyik meccsen sem, max 10 perc jó játék elöl-hátul jó, ha van - kivétel ez alól a tavalyi év, mert akkor annyira mélyen voltunk, hogy muszáj volt feljebb tekerni a fokozatot.
mindig vannak problémák, sérülések, formahanyatlások, de valahogyan mindig jól jövünk ki belőlük az esetek nagy többségében.
belegondolni is durva, hogy a legrosszabb csoporthelyezésünk a 3. hely, még Xavival (ha jól emlékszem) - sokan a két kezüket összetennék ezért, hát még a kölni eredményekért.
ettől függetlenül, és ez nagyon nagy dolog szerintem - és valszeg ez tart minket Európa élklubjai között -, hogy mindig a jobbra törekszünk, mindig kritikusak vagyunk magunkkal szemben, mindig javulni akarunk-
DE: a szezonjaink igazából 2, max 4 meccsen dőlnek el: a legjobb 8 közötti oda-vissza (nem lebecsülve a Plockot!), meg a bajnoki döntő.
és ezekig még mindig van majdnem 2 hónap - Petar, Máté és Rasmus simán visszatalálhat addig az őszi önmagához.
És szerintem Davis tegnap nem meccselt jól, miért cserélte le félidőben Strleket, későn kért időt, hagyta, hogy Lékai és Nenadics felváltva mentek neki a falnak, eredmény nélkül.
8 gól egy félidő alatt eléggé elgondolkoztató.
Lauge formája nem javul, Nenadics egyre gyengébb (kivéve a reklamálás magas fokát), Lékai még sérülése óta nem nyerte vissza formáját.
És lehet, hogy most jönnek többen, hogy de hiszen nyertünk, miért szapulom a csapatot és 2.-ak leszünk a csoportban.
Mert ha nem oldjuk meg időben ezeket a problémákat, a Szeged ellen esetleg későn lesz, ugyanis 6 (hat!) meccs várható velük a tavasszal.
A lengyel jobblövő csóka ha jól tudom már 1-2 hónapja egészséges. Őt teljesen esélytelen a BL-ben bevetni? Yahiának alapból sem ártana egy váltótárs. Lauge amúgy valamelyik korábbi világversenyen elég jól megoldotta a jobblövő posztot a dán válogatottban, szerintem Veszprémben is inkább vele kéne próbálkozni, mint Nenadiccsal.
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, Omarnak pedig mielőbbi felépülést. A tegnapi meccs után nekem nincsenek jó érzéseim a tavaszt illetően. Nenadic hetek óta nagyon gyenge. Lassítja a támadásokat, és mostanra sajnos Lauge is bizonytalan lett mellette. Ez a sétálok jobbra és balra, de nincs semmi tempó még a mi kis bajnokságunkban sem megy. Mostanra már el kellett volna oda jutnia Davisnek, hogy Máté kezdjen, hátha neki adott bizalom segíthet.
Strlek fényévekkel jobb, mint Manaskov. Egyetértek a pályán kellett volna hagyni. Árpi fantasztikus volt, gratulálok.
Középen próbált mindenki egy az egyezni. Azt meg a franciák kiválóan levédekezték. Azzal nem értek egyet hogy Davis csak mozizott volna, próbálkozott cserélgetni, de ma mindhárom irányító kicsit öncélúan nyomta.
Amint volt húzás szélre, volt is helyzet. Az is feltűnő volt hogy a Montepite mennyivel gyorsabban játszott.
Remélem Yahia (bár ma sokat hibázott) sérülése nem súlyis, mert nagyon nagy szükségünk van a játékára.
Úgy tűnik,3játékosunk dől ki a teljes szezonra....:(
Davis viszont próbálgadhatta voln a 3jobbkezest Töne sérülése után... Gyakorolni kellett volna ezt a felállást is!!!Omar gyakorlatilag végig tolja az utóbbi 3 hónapot!! Nehéz lesz nagyon nehéz a tavasz,...
Davis úgy cserél mintha nem érdekelné, hogy ki hogy játszik valakit erőltet akit régen cserélni kellene, akinek meg megy azt lekapja.
Komoly meccsen Srleket kell játszatni, ha megy neki, mert Manaskov úgy játszik mint a grundon.
Bembiéhez még annyit, hogy Davis is kiegyensúlyozatlan vannak olyan meccsei amikor nagyon rajta van a meccsen valamikor meg tök homály... nála nincs középút.
Ez ma Árpi, Gajo és Borozan meccse volt, de főleg nyilván Árpié. ha ő nincs, ez a meccs és a csopi 2. hely is bukó. szenzációs volt, elképesztő, így 40 évesen is.
ami egyáltalán nem tetszik: Máté, Lauge, Petar. nem tudom hogy Davis nem magyarázza el nekik, vagy őket nem érdekli, de egyszerűen sírt a labda amikor hárman egyszerre fenn voltak. ok hogy hasonló a stílusuk, de ez botrányos volt.
de Davist sem menteném fel...egy ember van aki átlő 10ről, Borozan. erre ülteti. főleg, amikor a védekezése is több mint rendben volt.
Lauge nagyon akar, de nagyon nem megy neki. ő, Borozan és Omar futott vissza labdavesztéseknél, ezt is jegyezzük meg.
egy kicsit zavar, hogy egyszer a támadás megy jól, máskor a kapu, remélem tudunk majd ebbe is egy kis kiegyensúlyozottságot hozni.
Én nem emlékszem, mikor láttam utoljára Sterbiktől ilyen teljesítményt... ez óriási volt, nagy hála neki, mert ha ma ő nem lett volna, akkor itt kikapunk... De hát sportban nincsen ha! 😁 rettegj Szeged - minden téren!