Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Örültem a találkozásnak, kizsgé! Nem tudtam sokat maradni sajnos, mert délután kettőre bent kellett lennem a Blahán, de szerintem egész jó kis buli volt megint a sporttelepen.
Jók lettek a képek, főleg az, amikor a Vincével vagyunk, de a zászlót is jól lefényképezted! :)
Csináltál még képet? Én is mindjárt felteszem a honlapra a képeket, csak még fel kell töltenem őket a fényképezőgépről a számítógépre.
Akkor szerintem a "Legyes" nincs már nagyon meg. :( Mert ha az egy kocsma volt, akkor biztos már a törzshelyem lenne. :)) Szerintem ma a helyén egy húsfeldolgozó kisüzem van.
Amikor a Siófok NBII-esként megnyerte a Magyar kupát (kb. 18-20 éve) akkor felbuzdolásből,egy tucatnyi egyetemistából álló csapattal lementünk a Kikötő edzésére, hogy leigazolunk oda vagy nyolcan-tizen , ha a kupameccseken mi állítjuk össze a csapatot. Naívak voltunk, nem mentek bele, pedig azon a kétkapuzáson ugyanolyan jók voltunk mint ők. Mai pénzvilágban már egy szponzori felajánlással megoldható lenne. ( A "Legyes" annak a Sörözőnek a gúnyneve amelyik a HÉV megállónál van/volt, rég jártam arra)
Erről a "Legyes" nevű műintézményről nem tudok sajnos, de csütörtökön az edzésen utánaérdeklődök, és beírom ide a "Legyes"-sel kapcsolatos történteket. Az úgy jó lesz?
Érdemes lesz a következő napokban látogatni a honlapot, mert hamarosan fent lesz a Történelem rovat, ahol rengeteg érkességet lehet megtudni a klubról.
Kikötős gólokban gazdag, nagyon szép reggelt kívánok mindenkinek!
Picit régen néztem már be ide, szóval bepótolom a kimaradásokat! A honlap egészen pofásan halad szerintem, vannak már képek, meccsek, tabella, összeállítás, riportok, szóval van elégsok minden. Nézzétek meg: www.freeweb.hu/szabadkikotose
Tegnap véget ért a BLSZ I. 2004-2005-ös évada, és sajnos kikaptunk a Vízművek otthonában elég tartalékos csapattal 4-1-re. Sebaj, lényeg a végelszámolás!
Köszi szépen a gratulációdat, (vagy inkább drakulációdat :))) ) a honlap még fejlődik, ez még az alapállapot. Tervezem a napi frissítését, szóval minden nap látogatsd! :) Rakd be a Kedvencekbe! :)
A csapat ma rohadt jól játszott, nagyon megérdemelt volt a győzelem.