Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Na, BaTTka mellet Te voltál a másik akit "emlegettelek" :-))) Mert hogy kettőtök fásítás kapcsán írt hozzászólásait olvastam át délután, mint követendő példa :-)
Hát van még mit fejlődnöm hozzátok, de az első tekergetésem így sikerült.
Már építés közben láttam az első hibám, így a következőt több anyagból kell tekernem. Majd lehet utólag ehhez is forrasztok ágakat, kidobni nem fogom, mégis az én gyermekem :-))
Szóróanyagot úgyis csak szombaton veszek, addig délutánonként legyártok egyet-egyet, aztán majd alakul.
Apukádnak lehet igaza :-)))))) Amíg jövő nyárra nem lesz olyan hogy csak kimegy az ember, leül egy sörrel, meg süt/főz valamit addig csak a szopás van vele :-)))))
Köszönöm a válaszokat. Azért ilyen nagyot nem akarok. Majd felteszem a képet, ami alapján csinálom. Arra még kíváncsi lennék, hogy füst dekódert tudok-e belerakni Fleischmann 903401-be. Ha már drágát veszek, füstöljön:) Tudtok valami kiadványt, vagy neten elérhető megvalósított digitális vezetékezésről. A jelzőket ugyanúgy tudom kapcsolni a multimauson, mint a váltókat?