Tudom ez a hülye miért most jelentkezett. Mert nézi a balfasz angolok meccsét és most volt szünet. El is felejtettem a meccset (alkalmazáson vettem csak észre), unalmas a foci, prosztóknak való.
Felírtad egyszer a nevemet. Az korrekt volt? És most te nem akarod megmondani a te nevedet? Ez korrekt? Egy utolsó büdös prosztó vagy, akit balfaszok hoztak világra !
Most látom a helyesírásod katasztrofális, szóval ha leszólítasz, akkor nem hinném, hogy jól járnál egy beszélgetéssel. Gondolom szóban is hasonló színvonalon mozogsz.
Nem baj, addig fogjátok olvasni, amíg a mellébeszélés megy. És addig, amíg ide jön egy magát fő térinek kiadó faszkalap, hogy kétségbe vonja azt, amit az életemben elértem. Majd, ha nem provokáltok, akkor majd beszélhetünk a Falcoról is. Ha meg feljelentenék két embert, akkor megint én vagyok az, aki ügyvédhez rohan. Aki kétségbe vonja azt, amit én magam értem el, az viszont így fog járni. Lehet mínuszolni, attól még folytatom, ha ti is folytatjátok.
Látod ez a mellébeszélés. Miért nem tudod szakmai alapon leírni, amire hivatkoztál, hogy a csapataik erőssége miatt nem akarta senki őket ellenfélnek? Még egyszer kérdezem miért erősebb csapatok, mint azok, akik szintén az első kalapban voltak?
Lófaszt vagy te fő téri ! Ott mindenki tisztában van és elismeri a másik munkáját. Ahogy én is így vagyok ezzel. Az meg , hogy az első ideböfögésed velem kapcsolatos volt és nem a csapatról szólt az mindent elárul rólad. Te jöttél ide provokálni úgy, hogy előtte itt semmit nem tettél le az asztalra. Téged nyilván csak egy ember mínuszolhat, ebből is látszik milyen beképzelt vagy.
Ha meg mégis fő téri lennél, akkor meg öngólt lőttél, mert mióta is bizonyítasz ott minden nap? Persze erre nyilván azt írsz amit akarsz, csak éppen a valósággal jó nagyot buknál.
De légyszi ne várd azt amiért annyira remegsz itt egész délután, amit annyira görcsösen olvasni szeretnél és valaki végre kimondja, hogy végre igazad legyen!
Nem Circo!
Nem fogja leírni senki, hogy utáljuk a zsidókat!
Tudod miért?
Mert senki nem utálja őket!
Itt egy ember van aki kiváltja a fórumozók ellenszenvét, aki miatt mínuszolnak, az pedig te vagy!
És mielőtt belekötnél, nem a származásod, hanem a személyiséged miatt!
Nem szégyelled magad, hogy mellébeszélsz? Miért lenne a Jerusalem vagy a Holon erősebb, mint a spanyol csapatok (Tenerife vagy a kétszeres győztes Burgos) vagy az AEK Athén? Támaszd már alá ezt az állításodat !
Szerintem meg azért mínuszoltak, mert az izraeli csapatok nagyon erősek és mások nem akarták, hogy a Falco velük találkozzon.
Persze a te véleményed olyan szempontból sokkal "igényesebb", hogy megint elindíthattál itt egy cunamit aminek rohadtul semmi köze a kosárlabdához, de te legalább eljátszhatod újra az igazságosztó szerepet és elmondhatod ezredszerre is, hogy mekkora nácik a veled szemben ülő emberek az Arénában.
Nagyon jól tudom sajnos, ezért hangsúlyoztam ki azt, mennyire tisztelem, és jelenleg is tisztelem, nem akartam múlt időben írni, hogy jönnék én ahhoz, hogy olyat osszak meg a nyilvánossággal amit ezidáig te sem tettél itt! De így most hogy leírtad, mindenképp szeretném őszinte részvétemet kifejezni utólagosan is! A többibe pedig nem tudok és nem is akarok itt fórumon belemenni, négyszemközt sem fog soha sem változni ez a véleményem, amit leírtam a korábbiakban, mert írj itt bármit, a valóság mezsgyéje az még mindig mint Makótól Jeruzsálemtől! Amúgy rengeteg időd van a sok munka mellett, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy itt az index fórumon a saját fiókodon kívül minimum 8 másikat tartassz! Ha már te is követed a lájkokat én is megtettem, kicsit más szemmel ugyan, de kb. 2 perc alatt adtál nekem 9 mínuszt, az addigi 9 plussz mellé! Ha gondolod ezt is majd megmutatom honnan látni, hogy mennyire kis rafinált vagy itt a fórumon! Továbbiakban itt nem jelentkezem, ezt sem akartam leírni már, de úgygondoltam ennyit még megosztok veled! Köszönöm a lehetőséget, ha látlak ígérem leszólítalak legjözelebb, úgyis összeköt bennünk a fő tér! Maximum elhajtassz, ha nem tartassz annyira, hogy szóba elegyedj velem! Ja és engem teljes mértékben hidegen hagy a vallás, hogy ki miben hisz, az arra méltó ember legyen bármilyen mindig is tisztelni fogják vagy elismerni! Te ezeket szeretnéd elérni, de nem jó úton haladsz sajnos! Mindezek ellenére szép estét, Hajrá Falco!
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért éltet az, hogy provokálsz totálisan irreleváns témákban itt a fórumon, majd utána bizonygatod, hogy neked hatalmadban áll igazságot szolgáltatni...
Korábban már leírtam egyszer neked ezt, akkor megkaptam, hogy nincs szilárd jellemem... De ha a megszokott kioktató, másokat lenéző, önajnározó stílusban kinyilatkoztatsz, akkor teljesen mindegy, hogy igazad van, vagy nincs, nem fognak veled egyet érteni. Az, aki a saját érdemeit hosszas posztokban bizonygatja, nem hiteles.
De tudom, felesleges körök, 1-2 havonta lefutjuk valami neked fontos, de a fórum szempontjából irreleváns témában ugyanezt....