jól vannak. háztűznézőben vagyunk és elbacarintott hitelekben gondolkozunk. nem is tudom, erre a kis időre... ezzel a mindennappal pedig néköm gyühetsz, csak szemellenzős hivatalos-választott vagyok és zavar, ha egy jógamesternek 2 éven belül két szívinfarktusa vagyon.... khmm. aztán persze ki tudja. én biztos nem. no 1 szó mint 100 ismerem azt a társaságot belülről, illetve belső embertől -végletekig korrekt-, aki mesélt nekem ezt-azt, és igazából nem tetszik. meg ismerem az eredeti jóga tanításokat is. és a kettő nem passzol 1mással. nyugatiasított 'jóga'. ez olyan kb., mint a kínai dzsessz...
lehet most leszek rombolni illúzió... de az az emberke nem egy hűde nagy jógamester. tud 1-2-3 dolgot, sőt jóindulatú - bár a magyarországi ága akiket először beavatott szó szerint, szerinte: elzsidósodott, pénzcentrikussá vált,- de az igazi ortodox jóga szempontjából NEM létezik 'mindennapi' élet. ez tipikusan profán megfogalmazás. a jóga célja az egyesülés. az egyesülésben nincsenek mindennapok, hanem örök most van.