Én annak idején itt vettem Az s30-at. Magyar nyelvű leírás, magyar garancia van rá. Egyébként telefonon lebeszéltem velük, és Pesten az ERVA-nál vettem át. Az ERVA hivatalos CANON nagyker. Ők adták a garanciát.
Én csak kb. 2 hónap múlva tudom megvenni a gépet. Szerintetek addigra nőni vagy csökkenni fog az ára? Ahogy elnézem inkább nőni... :(
Továbbra is jó lenne ha valaki rakna föl pár képet! Köszi!
Én most rendeltem meg egy órája az extrém computertől. Most jött a mail, hogy már mehetek is érte... és csak 82.500 volt!
Most tök happy vagyok... már indulok is érte!
nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a ccswebshop-nál egyik napról a másikra 82500-ról 93750-re emelkedett az ára.
előző hozzászólásokból kiderül, hogy a hansa-nál és a gaia-nál is drágább lett...
lehet, hogy az új szállítmányok már mind ennyibe fognak kerülni???
Szia ! Ezt hogy csináltad ?
Megnéztem a Hansa.hu-t, az árlistában 90.500 szerepel az A60-ra...
viszont a Nikon Coolpix 2100-et 72,5 e-ért adják...
(elvileg)
Elsôre: ok
Még nem teszteltem extrém esetekben, de remélem nem lesz gond - az A200 sem seggelt be.
Szerintem gyors.
A sok funkció miatt az "elsô gépeseknek" talán egy kicsit bonyolult.
Ami felesleges, ha úgy tetszik parasztvakító: a boot kép, ill. a különbözô hangok. Nem a kifogy az elem jelzésre gondolok.
A többi benyomás/tapasztalat kb 1-2 hét múlva.
Az extremecomputernél külföldről behozott gépek vannak, nincs magyar leírás, és csak náluk érvényes a garancia. ha a leírás-parától eltekintünk, akkor még mindig van egy kis garancia-para, mert pl. ha pixelhibás a CCD(ami azért valljuk meg előfordul), lehet, hogy egy hónapot kell várni, míg hoznak újabb szállítmányt, hogy kicseréljék(ismerősöm tapasztalata). én pedig személy szerint már most annyira türelmetlen vagyok, hogy egy ilyet nem bírnék kivárni.
különben is ki beszél itt 91e-ről? mondtam már, hogy nézzétek meg krani árlistáját?(digitgépet szeretné venni? topik)
azt hiszem ez lesz a megoldás!
Nehogy valaki 91.000-ért vegye meg!
Az Extrém Computer-nél (Visegrádi u. 7/b) bruttó 82.500 Ft! Mondjuk azt nem tudom hogy milyen használati utasítást meg garanciát adnak hozzá...
Egyébként akinek van már ilyen gépe nem tudna feltölteni pár képet amit a géppel csinált?
sőt, ha a nettó 66-hoz hozzászámolok mondjuk 4000 postaköltséget, akkor máris 87-nél vagyunk, ami már csak 3000-rel több, és lehet, hogy agy Canon garancia, meg egy magyar leírás megér ennyit...
...főleg ha krani ajánlatára gondolok...