Keresés

Részletes keresés

pextreme Creative Commons License 2004.01.26 0 0 31
De mikor Neked volt akkor mit éreztél? Hirtelen elkezdett szúrni a szived?Utána xarul voltál vagy mi?
Előzmény: Törölt nick (28)
nemo_d Creative Commons License 2004.01.26 0 0 30
Ez annyira hihetetlen ...
Gyógyulj meg Miki!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 29
"Még a reanimációs osztályon van Miki

Lisszabon, január 26., 0.10 A Benfica honlapján záporoznak a jókívánságok.

Fehér Miklós még mindig a Hopital Guimaraes reanimációs osztályán van - számolnak be róla portugál honlapok. Ezzel egyidőben a Benfia honlapján valósággal záporoznak a Mikinek szóló jókívánságok, buzdítások, a klub ugyanakkor "Forca Fehér" címmel nyitott topicban buzdítja Fehért a mielőbbi felépülésre.
Kérjük honlapunk Olvasóit, aki esetleg tud portugálul, és új információt talál Mikiről, küldje el azt az info@nb1.hu email-címre, hogy mielőbb megoszthassuk a - remélhetőleg egyre jobb - híreket többi aggódó Olvasónkkal is."

nb1.hu

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 28
Ja, egyébként ez nem lehet élsportolás kérdése. Szerintem egyszerűen csak róluk tudjuk meg.
Előzmény: pextreme (25)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 27
Lehetséges. Utánajártam, oxigénhiány keletkezik a szívben, vagy valami ilyesmi. De hogy mitől? Nemhogy élsportoló, de semmilyen sportoló nem vagyok. Amikor olyanom volt épp, futottam napi 5 kilómétert, de kb. rutinból.
Vissza kell jönnie!

Kösz a jobbulást!

Előzmény: pextreme (25)
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 26
Neked is jobbulást!
Előzmény: Törölt nick (23)
pextreme Creative Commons License 2004.01.26 0 0 25
Szerencséd volt Pippo(amúgy félfüllel hallottam a dologról)! Utólag is yobbulást!:)
Nekem ilyen szerencsére nem volt még.
De valahogy az élsportolóknál súlyosabb a helyzet. Talán túlhajtják magukat? Lsd:FOé
Előzmény: Törölt nick (23)
Saviola7 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 24
idézek egy nb1.hus hozzászólásbol:

Sajnos veletlenul lattam amikor a portugal tv beszamolt az esemenyrol, mutattak ahogy Miki kap egy sargalapot, mosolyog a birora, megfordul majd osszeesik. hat borzaszto volt, a csapattarsa valoban sirtak, volt akit ugy kellet lefogni, ahogy orjongott. Az elobb visszakapcsoltak, azt mondtak hogy minden tarsa es rengeteg szurkolo a korhaz elott var, es ha jol ertettem azt mondtak hogy sajnos mar tobbszor is ujra kellet eleszteni, mert nem csak egyszer allt le a szive.
ebben a pillanatban mondtak be egy zenes musorban hogy eltben van!!!!!
Mindenki tapsolt es latszott hogy nagyon szoritanak Mikiert.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 23
Nem tudom, az övé hogy volt. Én most hordtam ki lábon egyet két hete. Szurkolói focin voltunk Németországban, és ott. De egy pillanatra sem estem össze. Még Prágában is sétáltunk másnap a többiekkel visszaúton, és csak harmadik napon mentem kórházba. Nem tudom, miért van ez, milyen alapon kapják az emberek :-(( Pedig én például még Fehér Mikinél is fiatalabb vagyok.
Előzmény: pextreme (22)
pextreme Creative Commons License 2004.01.25 0 0 22
Reméljük, h. rosszak a görög rádió hírei. Szükségünk van rád Miki!
"Soha ne add fel..."
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.25 0 0 21
ÁÁáááá, ez iszonyat. A görög rádió tényként közölte, hogy meghalt, de nem szabad feladni. A portugálok semmit nem mondanak, csak, hogy sikerült újraéleszteni. A görögök reklámot szakítottak félbe.
Előzmény: pextreme (20)
pextreme Creative Commons License 2004.01.25 0 0 20
Sírtak a Benfica játékosai

Guimaraes, január 25., 23.40 Csak későn érkezett a mentő.

Mint arról korábban beszámoltunk a portugál bajnokság 19. fordulójában a Guimaraes-Benfica mérkőzés 90. percében Fehér Miklós előbb adott egy gólpasszt, majd kapott egy sárgát, végül szívinfarktus gyanújával összeesett a pályán.
A 24 éves csatár a helyszíni beszámolók szerint mozdulatlanul, eleinte úgy tűnt, élettelenül feküdt a füvön. Játékostársai mind azonnal a segítségére siettek, akárcsak a stadion orvosi stábja, utóbbiaknak sikerült magához téríteniük Mikit.
Ezt követően egy mentő a Hopital Guimaraes-be vitte válogatottunkat, egy, a helyszínen lévő portugál kollégánk leírása szerint azonban a mentő ugyancsak lassan érkezett meg a beteghez.
A csapat szurkolói értelemszerűen nem tudtak örülni a győzelemnek, Miki csapattársai ugyanakkor könnyben úszó szemekkel vonultak az öltözőbe.

Yobbulást MIKI! GYerünk!

_Zoltán_ Creative Commons License 2004.01.25 0 0 19
Uram atyám...

Előzmény: NB2 (18)
NB2 Creative Commons License 2004.01.25 0 0 18
Guimaraes, január 26., 23.20 Szerencsére sikerült újraéleszteni a magyar csatárt.

Borzasztó hírről kell beszámolnunk késő este, amely szerencsére úgy tűnik, mégsem végződött tragédiával. Portugál internetes lapok beszámolója szerint válogatott csatárunk a Guimaraes elleni bajnoki mérkőzés 90. percében előbb adott egy gólpasszt Aguilarnak, aztán kapott egy sárga lapot, majd ezt követően összeesett. A segítségére siető orvosok azonnal egy klinikára szállították, az első hírek szerint vélhetően szívinfarktust kapott, de szerencsére sikerült újraéleszteni.
A válságos helyzetre való tekintettel éjszaka természetesen ügyeletet tartunk, hogy azonnal beszámolhassunk az esetleges - reményeink szerint pozitív - változásokról.

ipos Creative Commons License 2002.10.07 0 0 17
A portugálok a kezdőbe várják Fehért
Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu

Budapest, október 7., 16.55

Remek kezdés után visszaesett a Benfica.

Fehér Miklós Benficája a lehető legjobban kezdte a bajnokságot, hiszen első négy meccsük mindegyikét megnyerték a piros-fehérek. Az eufóriát aztán hamar követte a kiábrándulás, és azóta 5 pontot szórtak el Fehérék, ennek okairól a Record napilap faggatta a magyar csatárt.
- Nincs itt a világvége - mondta a lapnak Fehér -, a Porto legyőzésével helyreállhat a rend. A válogatottak szereplése miatt a portugál bajnokság is szünetel, így a játékosoknak lesz idejük némileg kipihenniük magukat. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a válogatott meccseken pihennénk, hanem hogy egy kis környezetváltozás hathat pihentetően ránk. A Setubal ellen egyértelműen nekünk állt a meccs, mégsem tudtuk megnyerni, mert hihetetlen balszerencsével játszottunk.
A lap a miniinterjú végén megjegyzi: Fehér remek formájával mindenképpen rászolgált arra, hogy Gellei Imre a kezdőcsapatban vegye számításba.

ipos Creative Commons License 2002.09.28 0 0 16
Ha majd bajnokikon lővi a gólókat,majd pörögni fog:))
Előzmény: Degec007 (15)
Degec007 Creative Commons License 2002.09.28 0 0 15
naygon elhelt a MIKI topic
Hajrá MIKI!!
Hajrá GYŐR!!
Struccka_d Creative Commons License 2000.12.04 0 0 14
Azt hittem ez a butaág csak nálunk szokás.

Struccka

Előzmény: Mayer (11)
futballcenter Creative Commons License 2000.12.02 0 0 13
Lássátok,nem minden médium feledkezik el a csatárról: a december 8-án megjelenő számban riport olvasható Fehér Mikivel.
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.12.02 0 0 12
Ja,persze!-Gondolhattam volna.
Köszi!
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.12.02 0 0 10
Mikiék most játszanak a Portóval,de ő a nézőtérről figyeli a meccset.Nem tudjátok miért nem játszik?
Az 1.félidő végén 2-0-ra vezet a Braga!
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.23 0 0 9
Miki eddig sem volt szürke, csak a magyar sajtó kicsit elfeletkezett néha róla.Ha belegondolok ,hogy milyen játékosokról jelentek meg cikkek és riportok a Nemzeti Sportban.Katasztrófa!
Itt van például a "nagyra" tartott Lipcsei Péter de említhetném az extraklasszis megmozdulásairól híres Kellert is.Csupa zseni.És ezek mellé nem fért oda a Fehér Miki.Hát nem durva.
TheClown Creative Commons License 2000.11.21 0 0 7
Szerintem Fehér a jövő nagy magyar játékosa, persze Király és Dárdai mellett! Nagyon jól báni k a labdával és okosan oldja meg a helyzeteket!
Csak így tovább!
Garnett Creative Commons License 2000.11.21 0 0 6
Ha jól emlékszem, a beképzelt Benficának is lőtt gólt(gólokat?). Nagyon király egy játékos!

off:
A Benfica állítólag már megegyezett Jardellel...
Ugye nem igaz!!! Ugye nem!!!

Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.21 0 0 5
Azért 11 gólt lőni a Portugál bajnoksában az nam semmi.Ráadásul ilyen kevés meccs alatt, s nem is kis csapatok elle. Csak így tovább!

Hajrá ETO!

Sugar Ray Creative Commons License 2000.11.21 0 0 4
Ha jól tudom már 11 azaz tizenegy gólnál jár, és vezeti a góllövőlistát. Nem semmi...
Gejza21 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 3
Hamar, na neeeeeeeeeeee
A többivel egyetértek.....
Előzmény: Paprius Cursor (2)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.21 0 0 2
Végre egy tehetséges labdarúgó.És ami a lényeg, hogy nem csak a lába kiváló hanem az esze is.Értelmesen nyilatkozik,nem hőzöng,nem beképzelt szóval egy szerény gyerek.Tud bánni a sajtóval is annak ellenére, hogy eleinte nem sok jót mondtak róla.Persze most azok istenítik akik annak idején lesajnálták.Kár, hogy még van egy-két ember a válogatottban akit a sajtó nem sokra tart pedig kiváló játékos.Hogy kire gondolok:Korsós György és Hamar István
Hajrá ETO!
Gejza21 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 1
Csak, hogy elöl legyen a topic..........
Gabo_d Creative Commons License 2000.09.20 0 0 0
HAJRA MIKI!!!
HAJRA ETO&MU!!!

u.i.:jovore meg azt fogjak majd valakire mondani odakinn,hogy nezd ma` itt az uj "Fehermiki", legalabbis remelem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!