Nekem ez a zafirfekete van F30-ban, és alapból tök feketének látszik. Bizonyos napsütés esetén ha úgy esik rá a fény, akkor látszódnak benne a szürke pöttyök, ez adja a külömlegességét. Nekem nagyon bejön, szerintem szép, és úgy tudom sokan választotják, ergó másnak is tetszik.
Nem akarok hülyeséget mondani, de volt egy fekete árnyalat amit én is kiválasztottam majd végül töröltem mert enyhe kékes beütése volt, és nemtudom neme ez a zafirfekete volt! Nem is értettem miért feketének nevezik mikor kivehető a kék benne!
Nagyon brutális! Hasonlo felszereltségűt rakattam össze én is 540i-be szépen felszerelve ami megfogot,t itt Szlovakian 19misire jött ki adó nélkül, holnap megyek győrbe kivancsi vagyok ott mit hoznak össze nekem! mondjuk kár hogy az M csomag mellé csak sima fehér rendelhető!
Ezt úgy érted, hogy a gyári sport ülést ami az M-paketben kivetted a konfgiból és hozzáraktad a motoros, memóriás, komfortülést? Én pont erre készülök, árban jó drága mutatvány a függőségek miatt, de gondolom kényelmesebb a ki/be szállás. A képen amit linkeltél ott a Msport ülés van szerintem.
Nekem az F30 elött F10 volt. A legjobban a komfort ülés hiányzott. Itt most végre az lesz. Ha teheted próbálj ki egy ilyen ülést. Szerintem kényelmesnek éreznéd.
Komoly járgány, szép konfig! F30 fórumban már nem akarok OFF-olni, meg borzolni a kedélyeket, de szerintem ez a G30 tarolni fog és inkább én is ilyen felé hajlok mint 3-as BMW. Nekem az elsődleges motiváció a méret lenne, 5-ösben kényelmesebben elférek. Amit még ki akarok majd próbálni h a ki/be szállás mennyire praktikus, mert sportülést annak ellenére h sportolok nem szeretnék többet. Igazából még az érdekelne h mennyire van alacsonyan, mert a kicsit szűk helyen kívűl még az a bajom az F30-nál h alacsonyan van az autó. Szóval G30 vagy SUV között fog eldőlni a kérdés.
Mindesetre grat hozzá előre is, ha már átvetted majd kérünk beszámolót! :-)
Nehéz dolog ez. Céges lesz a kocsi, finanszírozással És ha valami nem a megszokott mődon megy, akkor itthon mér a bankok nem tudják kezelni. Meg aztán már gyártáson van.
Rendelj nemetorszagban forgalomba helyezes nelkul, es utana importald haza. Akkor elvileg mukodik egy csomo dolog, viszont meg egy csomo hat a megfelelo (nyugati) hatart atlepve :) Szanalmas.
Otthon nem is vettem volna ujban, komolyan mondom, szivas.