Mág így is ők lesznek a legjobb feltételeket kínálók, de a havi pénz érkeztetésénél a 150eft azért már átlépi az átlagembernél az ingerküszöböt. Mondjuk a 100eft már reális lehetne, de az igazi kisember (minimálbér) labdába sem rúghat egy banknál sem, csak itt, de itt is csak addig, míg meg nem lépik a tr. adót. Bizzunk benne humánus reális döntés kerekedik majd!
Mivel levették a hirdetményt, így most már április 18-tól nem fog változni, mivel 2 hónappal korábban kell bejelenteni.
Mondjuk engem zavar a bizonytalanság. Tavaly október végén is volt egy tájékoztató a honlapon, hogy november 1-én közzéteszik a 2013. január 1-től érvényes kondíciókat a tranzakciós adó miatt, majd nem lettek új kondíciók, hanem következő héten egy újabb tájékoztató, hogy nem született döntés az áthárításról. Most ugye felkerült egy új kondíciós lista valami hiba folytán, de végül mégsem lépik meg.
Szerintem sokkal jobb lenne, ha végleges döntés születne az ügyben. Még abban a formában is jó kondíciók maradnak, ha jövedelemérkeztetéshez kötik a jelenlegi állapot fenntartását, bár azért a 150 000 HUF valamilyen szinten húzós lehet. Lehet inkább 100 000 HUF-nál kellene meghúzni a határt, vagy ha nagyon ügyfélbarátok akarnak lenni, akkor valahol 50 és 70 000 HUF között.
Amit látott, az az Elektronikus szmla csomag "volt" módosítása 2013,04,19-től. Az Alap szmla csomagnál van "volt(?) 4 ingyenes ATM, ami az adott pdf-ben megmaradt, csak mint : "Kedvezményes (korábban: ingyenes) készpénzfelvételek díja saját vagy bármely belföldi ATM-ből..." Ez egyébként ama pdf 5. oldalán, a Bankkártya kondíciók alatt található. Eme felsorolás az Alap-, Magas kamat illetve Diploma szmla csomag tervezett változtatásait taglalja. Amúgy e fájl szerint, ha teljesül a feltétel, akkor minden maradna a régibn.
Tegnap én is láttam ama pdf-et, azonban a délelőtt folyamán "eltűnt". Sőt, továbbra is az adott "régi" csomagok köthetők!
Próbaképp hívtam őket:
Jelenleg köthető az Alap, a Magas kamat.... Az operátor vmi technikai hibára hivatkozott, hogy úgy került fel ama hírdetmény, ami már nincs ott!
Sőt! Elszólhatta magát, mert állítólag a vezetésben van valami vita arról, hogy a lakossági számláknál hogyan tarthassák fenn (meg) a piacvezető (jelenleg a legolcsóbb) pozíciójukat!?
Nyilvánvaló, az ügyfélszámuk megsokszorozódott (tavaly nyáron még 3ezer, idén február elején már 10ezer felett!), s ez az adott ügyfelek által bonyolított tranzakciók után valakiknek az állam felé az adót meg kell fizetni. Ezt elvileg teszik is, most még ők, aztán előbb-utóbb áthárul... De pl. a "ráfázó banknál" is van mindenre adó, de + fix levéti, utalási, stb. díj is. Ha a feltételek teljesülnek, a díj0-ázó csak a szmla vezetést 0-ázza le, továbbá kevesebb fix díjért vehetünk le pénzt csak saját ATM-nél 2x!
Mindegy, úgy látszik "érezték" a hírdetményük negatív hatását, s hamar (nagyon is!) léptek (vissza). Lehet tényleg olvassák e forumot??! :)))
Más.
Ha meg egál lenne a Gránit bank díjai meg pl. a többi multikulti, globálbank díjai, akkor is ők a favorit nálam, mert MAGYAR!
Pl. teszkós krumpli, meg kenyér, meg Value kolbász és tészta kontra piacos burgonya meg pékségi kenyér, meg CBA-s vagy sarki kisboltos kolbi és tészta. Előbbi a hasznot elviszi, utóbbi itt tartja. Előbbi külhoni, utóbbi ellenkezőleg!
Bocsi, ha hosszú voltam, s inkább M A G Y A R vagyok mint túrista!!
Ha ugyvesszuk a K&H is beadta mar a derekat, hisz nem lehet mar Zerot nyitni. Nekem ugytunik hogy csak a Szupernulla tartja meg magat a regi (nagyjabol, kartyadijakat ok is emeltek, de nem veszesen)feltetelekkel.
Belinkelnéd pontosan, hogy milyen hirdetményből idéztél? Én semmi ilyesmit nem látok, hogy megszűnnének a hivatkozott számlák! A bank főoldalán is továbbra is az eddigi számlacsomagjaikat ajánlják.
Nálam a folyószámla 16 számjegyű, a betétek már 24 számjegyűek, de az első 16 egyezik a folyószámláéval.
Egyébként az operátos szerint nem lenne szabad fent lennie a hírdetménynek egyáltalán, a lakossági fülön keresztül nem is látszik, csak ha a nyitóképernyő hírdetmény ikonján keresztül keressük meg, akkor látszik, hogy mégiscsak lesz valami.