Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nekem a 35 mm-es fókusz a kedvencem. Van 35/1,7 CCTV optikám anno 6 ezer körül volt remek virágfotóim vannak vele. És az új kedvenc a 35/1,2 Pergear a szuper felbontásával és megfogni is élmény.
Ha látsz Helios-t szépet az is tud nagyon a 44M-4 58/2,0. Vagy a Pentacon auto 29/2,8 is nagyon bevált nekem a zebra.
Tudom ez így túlsok egyszerre, de érdemes kis befektetéssel jó eredményeket produkálni. Legtöbb öreg optika (vintage) különleges hangulatot tud adni ...
Keresek megvételre Olympus OM-D EM-10 Mark3 S fényképezőgépet.Vagy Mark IV-t. Csak FEKETE érdekel. Aki típus váltás előtt áll, itt a lehetőség... Ha van valakinek eladó, e-mailben kérem az ajánlatokat, lehetőleg fényképekkel. casyjozsi@gmail.com T: 20-481-39-nulla négyes Köszönöm.
Kihasználatlanság miatt eladó egy Olympus 14-42 EZ objektív. pancake m4/3. Szinte új, a képeken látszódik... SN: AC4E78022 Ára 32.990 Ft személyesen vagy + posta tel: 20-481-39-nulla négy mail: casyjozsi@gmail.com
Nem vagyok profi fotós, csak hobbiból fényképezek. A meglévő objektív mellé szeretnék egy másikat. Azt hiszem kipróbálom ezt. Ez belefér is abba a keretbe, amit rászántam. Tanulni kiváló lesz. Köszönöm a segítséget :-)
Nyugodtan megveheted. Van több nagyon drága obim is, de amikor próbaképpen megvettem az TTartisanst megdöbbentem a minőségén. Azóta szinte csak ezzel fotózok. Mindenképp a TTartisanst vedd mert van belőle 7artisans is. Ez is jó de a TT visz mindent.
Panasonic FL360L vaku, tartozékaival (vakutalp, puha tok), dobozában, papírjaival (garancia: 2022. 07. 10.-ig) Ára: 47000 Ft. Sorozatszám: 20190408. Az eszköz újszerű, karc- és pormentes, alig volt használva. Az ár alkuképes, elsősoban a személyes átvételt részesítem előnyben, de a vevő költségére futárral is elküldöm. Elérhetőségem: 0670 395 1187 vagy emailben.
A 4/3 Leica 25mm F1.4 a legenda és a 14-50mm 2.8-3.5 Vario-Elmarit. A többi legenda az bizony mind, Olympus 4/3 objektív Super High Grade obik és a High Grade 50mm F2.0 Macro. az MFT obik talán egyszer azok lesznek :)
Fenti Leica 12-60 obihoz keresek napellenzőt a bolti (horrorisztikus) 20E Ft-os árnál kedvezőbben. Kicsi az esély, de ha volna valakinél elfekvőben, kérem keressen meg a lenti elérhetőségeken, vagy ötletet is szívesen fogadok, hol tudnék szerezni. Köszönöm!
Eladó Olympus és Panasonic felszerelés, már nem garanciális egyik sem. A váz és objektívek megkíméltek, tökéletesen működnek.
OMD EM-1 MKII Fotoplusnál vásárolt, megkímélt állapotú, kezdettől kijelző védő fólia van rajta. Vakusarun, sarkokon kisebb kopás látható. Minden eredeti tartozékával, töltő, akku, vaku, doboz.
Exposzám mechanikus zárral: 10.788. Expo elektronikus zárral: 30.712
Ára: 228.000 Ft
(sn:BHUA1758*)
Olympus 9-18 1:4-5,6 objektív. Lencse karcmentes, tubuson kisebb karcok.
Adok hozzá Hoya cirkuláris polár szűrőt.
Ára: 98.000 Ft
(sn:AAJ.22627*)
Panasonic 7-14 1:4 Lencse karcmentes, tubuson kisebb karcok, egy ponton egy másik objektív (fémházas) fotóstáskában megnyomta, lásd 3. fotó.
És akkor tényleg. Ha már mellékszál, akkor bevertem a 14-140 frontlencséjét. Pontosabban gombás volt, és én is abban voltam, hogy nem lesz értelmes szervíz, így önerőből kivertük belőle :-D Nem is lehetett volna másképp javítani, csak a tubus cseréjével. 38ezrest fizettem anyag, munkadíj és az eddig benne kószáló porszemek is a szervízben maradtak. Javítás idejére persze vettem egy másikat, az most eladó lenne, de hirtelen. Persze ez majdnem az obi értékének a fele, de nem mondhatom drágának.
Akkor Kalocsay tesók, jó arcok és elég sok mindent láttak, nem ijedősek:
"Kedves Ismerősök! A történtek ellenére a fotós javítást és adás-vételt folytatjuk. Édesapánk 30 éve ismert telefonszámán (+36 30 948 2054) vagy akár email címén (orgifot@t-online.hu) értek el minket. Üdvözlettel: Kalocsay Bence és Kalocsay Péter"
Megkérdeztem. (A Lumix G vario 35-100 f/2.8 -ról beszélünk).
Azt válaszolták (Vi-Fi Video Szerviz, Bp. Kalotaszeg u.), hogy ezt a típust ők itt nem javítják, alkatrészt sem kapnak hozzá, kiküldik a lengyelekhez, ott van a Pana európai szervizközpontja és ott javítják. A javításra egyenár van, az olyan horror, hogy nem éri meg.
Az aliexpressen párezer forintért kínálnak egyébként flex kábelt, csak kellene valaki, aki ért hozzá és megcsinálja.