Keresés

Részletes keresés

doki74 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 920

Most néztem vissza a dán srác idöntúli büntetöjét hát mit mondjak... ezt bevarta rendesen.Vissza tekintve csak ezt a pár napot nem is értem hogy a kézilabda hogy nem tud felzárkozni a világ élsportjai közé. 

Előzmény: attus germanicus (919)
attus germanicus Creative Commons License 2008.08.14 0 0 919
Mai férfimeccsek senkinek nem mozgatták meg a fantáziáját? Pedig voltak érdekességek :-)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.14 0 0 918
Gratulálok a csajoknak! Igazából már mindent leírtatok, a lényeg, hogy szinte mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez, még ha nem is játszottunk igazán jól. Nekem épp ezzel az összképpel volt a legfőbb problémám a brazil-meccs második félidejében. Reménykedem, hogy rá tudunk tenni még egy lapáttal, és nem állunk le, mint a vb-n a németek és a románok elleni 3 pont után.
Ha Oroszország és Korea közül az egyiket el tudjuk kapni, azt hiszem a többi meccstől függetlenül biztosan megvan a második hely.
RnD Creative Commons License 2008.08.14 0 0 917

Karejeva tényleg sérült - némi nehézséggel sikerült megtalálnom a kommünikét oroszul is az egyik portálon; jellemző módon az OKSz, Zvezda,Lada, ŤВесь спортť etc. webhelyeken egy sort sem írtak erről. De így most már hivatalos. Trefilov különben 'ránézésre' térdszalag-szakadást állapított meg.

Hivatalosan Karejeva a brazilok elleni meccs elején sérült meg, ebben azonban én nem vagyok biztos. Egyrészt Trefilov egy szóval sem említette hogy a brazilok brutális védekezésének esett áldozatául egyik legjobb játékosa (ami különben ilyen esetekben érthető lenne és amúgyis gyakori toposz...). Másrészt: Karejeva a RUS-BRA mérkőzés jegyzőkönyve szerint 9p30 játszott azon a meccsen, de az érdekes, hogy a részletes statisztikában a neve mellett egyáltalán semmi nincs (sem gól, sem gólpassz, sem technikai hiba...teljesen üres). A Kamputvikling-ben (Play-By-Play) egyszer sem említik, bár ott jegyzőkönyvszerűen rögzítenek minden fontos eseményt. Mivel Karejeva az orosz csapat kulcsjátékosa, el nem bírom képzelni 

azt, hogy 9 1/2 percen keresztül pályán volt és gyakorlatilag labdához sem ért. Hacsak nem arról van szó, hogy már a mérkőzés előtt megsérült de Tref pályára küldte, hátha mégis bírja. A handball.hu kommentjeiben írja vki, aki látta a meccset h Karejeva a meccs elején játszott egy keveset, de nagyon rossz formában volt és Trefilov tíz perc után lehívta. Eszerint nem volt látványos sérülés a pályán (mert arra biztos emlékezne mindenki). Karejeva sérülten megpróbált játszani, csak szenvedett a pályán (ezért nincs is jegyzőkönyvezni érdemes megmozdulása); kiderült hogy ez nem fog menni és Trefilov levonta az elkerülhetetlen konklúziót. Nagyon valószínű, hogy az előző napon edzésen sérült meg, de ezt inkább nem hozták nyilvánosságra valamilyen okból.

A RUS-BRA meccsen egyébként Bliznova is megsérült, le is bicegett a pályáról. Az ő sérülése nem komoly, a kommüniké szerint 'ínhúzódás', de ismerve hosszú sérülését és azt hogy előtte műtötték a lábát könnyen lehet hogy kevesebbet és óvatosabban fogja játszatni Trefilov, nehogy komolyabb baj legyen. (Bár Bliznováról el nem tudom képzelni hogy a pályán visszafogja magát, ő nem az a típus.) És ott van még Posztnova is, aki Trefilov szerint bármelyik pillanatban kidőlhet...

Előzmény: legyenugy (904)
gomes66 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 916

ja bocs... a Magyar-Németről kell?

az itt van:

http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/HB/RPT/HBW400B09.shtml

Előzmény: gomes66 (915)
gomes66 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 915
Előzmény: SzuAt (908)
enndru Creative Commons License 2008.08.14 0 0 914
Nem gyenge ficka volt :)
Előzmény: gerg0 (913)
gerg0 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 913
Huhh

A dán férfi válogatott Tomoritól tanul szabadot lőni.
mondial Creative Commons License 2008.08.14 0 0 912
hülye dánok:)
enndru Creative Commons License 2008.08.14 0 0 911
Előzmény: SzuAt (908)
josepapa Creative Commons License 2008.08.14 0 0 910

Ámen

Előzmény: SzuAt (907)
SzuAt Creative Commons License 2008.08.14 0 0 909
Bar figyelmeztettel, de ez nagyon utos.
Uramatyam ilyen fejjel elni nem lehet konnyu.
Ilyenkor csodalkozok el, hogy a mi lanyain milyen csinosak.
Előzmény: gomes66 (906)
SzuAt Creative Commons License 2008.08.14 0 0 908
Egy keres lenne.
Van valahol hivatalos statisztika?
SzuAt Creative Commons License 2008.08.14 0 0 907
Na akkor leirom a velemenyemet.
Hajdu megfogadta a tanacsainkat, rendesen rotalta a belso harmast, Gorbet pihenteteskeppen levitte a szelre. NEM HITTEM VOLNA hogy meglepi az eddigi nyilatkozatai alapjan.
Amikor huztak a nemetek 5-tel akkor is lattam, hogy ez a mecs meglehet (szerencsevel huztak kapufa itt ott), mert a CSAPAT CSAPTKENT jatszot.
Barmi lehet ebbol a csapatbol 1-8-ig.
Remelem hogy a 2.ik hely meglesz es az elodontobe fogunk nagyon ki ki mecset jatszani.
Bizom benne hogy a 4 vilagklaszisunk kozul (Pailnger,Gorbe,Toth, Verten(top 5-be vannak a maguk posztjan)) 3 elkapja a fonalat plussz a tobbiek is hoznak egy eros 80%-ot ahogy eddig (Ferling, Tomori,Hornyak,Bodi,Kovasitz,Szucs).
gomes66 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 906

elég ronda... jobb ha nem látod :)

http://handball.hu/2008/08/14/karejeva_megserult/

enndru Creative Commons License 2008.08.14 0 0 905
legyenugy Creative Commons License 2008.08.14 0 0 904
Nem játszhat a magyarok ellen a pekingi olimpián a pénteki csoportrangadón az orosz női kézilabda-válogatott egyik alapembere, Anna Karejeva.

Amint azt Jevgenyij Trefilov, a világbajnok orosz csapat szövetségi kapitánya közölte, a kiváló játékos térdsérülést szenvedett a brazilokkal szemben szerdán 28-19-re megnyert meccsen, s az ötkarikás játékokon a folytatásban már nem léphet pályára.

Szépen megkérek valakit hogy dobjon már fel ide egy Anna Karejeva képet, mert nem tudom hogy a sok orosz alapemberek közül ki lenne ő!

Köszönöm.
enndru Creative Commons License 2008.08.14 0 0 903
Jaj de savanyú a szőlő :)))
Előzmény: Llaca (897)
The AVE Creative Commons License 2008.08.14 0 0 902
Jóvan, legyenek 4-ikek, aztán verjék meg a norvégokat, ha olyan faszán tudnak játszani. Éljenek meg a hibáikból, hajrá!
Előzmény: s_ata (889)
V-Man Creative Commons License 2008.08.14 0 0 901
Replica Creative Commons License 2008.08.14 0 0 900
Aha mert ők nem a mi hibáinkból éltek... Mekkora loser
Előzmény: Llaca (897)
rezike Creative Commons License 2008.08.14 0 0 899

Eddig halvány teljesitmény Vértentől?????

Ne irj addig amig nem látsz

Előzmény: kerpelg (895)
gerg0 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 898
"Nem játszhat a magyarok ellen a pekingi olimpián a pénteki csoportrangadón az orosz női kézilabda-válogatott egyik alapembere, Anna Karejeva.

Amint azt Jevgenyij Trefilov, a világbajnok orosz csapat szövetségi kapitánya közölte, a kiváló játékos térdsérülést szenvedett a brazilokkal szemben szerdán 28-19-re megnyert meccsen, s az ötkarikás játékokon a folytatásban már nem léphet pályára. "
Llaca Creative Commons License 2008.08.14 0 0 897

Még:

Krause: "Mindkét pontot formálisan odaajándékoztuk az ellenfelünknek. Csak a hibáink révén tudtak egyáltalán ismét játékba lendülni".

Előzmény: s_ata (889)
Llaca Creative Commons License 2008.08.14 0 0 896

Alapvetően egyetértek veled is és creedence-el is, inkább a kincstári optimizmus és a remény láttatja velem messze a szakadékot. Sőt én még attól is félek, hogy az említett és valóban reményt keltő anyagi erősödések nehogy easy come, easy go esetek legyenek, a sportban nem egyszer láttunk olyat, hogy vmi pénzeszsák pillanatnyi jókedve emel fel egy csapatot, amit aztán ugyanazzal a lendülettel el is tud dobni, ami egy pillanat alatt semmissé teszi sok ember munkáját és fáradozását (pl. a Makó jut eszembe, de a Vasas is példája lehet, hogy hiába a nagy múlt, a jó adottságok, a lelkesedés, ha nincs pénz, akkor mindez semmit sem ér. Rohadt nagy értékválság van itt.)

De ez már lassan off itt.

Előzmény: FaberK (882)
kerpelg Creative Commons License 2008.08.13 0 0 895
kerpelg Creative Commons License 2008.08.13 0 0 894
kerpelg Creative Commons License 2008.08.13 0 0 893
nem nagyon volt időm fórumot olvasni, de blogba írtam.
olvasható is, egyetérteni persze nem kötelező.
csak mostanra nyugodtam le annyira, hogy le bírjam írni.
gyerünk csajok!
The AVE Creative Commons License 2008.08.13 0 0 892
Ez járt nekik, nagyon járt.
Előzmény: F37t5H (855)
The AVE Creative Commons License 2008.08.13 0 0 891
Hát a kettejük közötti viszonyt rózsásnak úgy lehet nevezni, h kizárólag a virág szárára gondolunk. Szóvel ez egy totális mellélövés volt, gyorsan felejtsük el, és a jövőben talán nem kéne ilyen sejtésekkel derült égből villámokat szórni...
Előzmény: FaberK (869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!