munkával. ez a Goffin gyerek se egy Tsonga felépítésre és mégis jó. az erőnléten kívül ami feleszthető semmilyen érvet nem lehet felhozni Zsombi ellen. illetve még azt, hogy nagyok a kilengések a játékában. az, hogy ő lassabban férfiasodik, mint a kortársai inkább azt mutatja mennyi potenciál van benne
Most lehet ezzel egyedül vagyok, de szerintem Valkuszban nagyobb lehetőség van, mint Pirosban!
Ha Valkusz Máté 17 éves kora óta itf tornákon játszott volna junior helyett, sérülésmentesen, egy profi stábbal már top100ban lehetne, nála ugyanúgy elbaxxák a fiatalkorát, mint Marcinál, pedig többre vihette volna...
Ezzel szemben Zsombib mindenben le van maradva a kortársaitól, nem tudom, ezt hogy lehet felhozni atp szintre, de a mostani top10esek 18 évesen már top100 közelében voltak, nem látom benne a tenisz sztárt, aki majd Zvereveket/Kyrgiosokat fog verni GS elődöntőkben pár év múlva.
Valkusz Mate három meccslabda hárítása után 67(3) 61 76(3)-ra legyőzte a 3. kiemelt francia Quentin Halyst (102.) a budapesti ATP Challenger verseny első körében!!!!!
A 19 éves magyar karrierje legnagyobb győzelmét ünnepelhette.
Ez így kevés lesz. Nagyon gyenge ez. Játékban van felul mulva pedig abban szokott eros lenni es szervaban gyenge most forditva van. Ebben az évben aaszervaja sokat javult.
Meglehet, hogy csak az 1. kiemelt marad ezek közül állva. Mondjuk Ymer ellen Nagy P sikere enyhén szólva necces. Bravúros volt Máté győzelme, játékfelfogása szuper, ütések, technika rendben, kérdés (csak) az egészsége!
Amennyit láttam belőle, az jól látszik, hogy a fonákja kb Marciénál is jobb, túl sok hibát üt feleslegesen és agyban (még?) sajnos zokni... mint a magyar sportolók 95%a...
Kár, hogy játékban nem tudja most hozni amit tud, mert ezen a meccsen egész jó a szervája. Pedig attól féltem, hogy az lesz itt a gond, de sajnos tiszta frusztrált és egy csomót hibázik.
Piros meccse egy szett után: Nekem nagyon nem tetszik a testbeszéde, folyton elégedetlenkedik. A játéka is gyenge, de most valami nagyon nem kóser... Ez így nagyon kevés. Nem lepődnék meg egy sima 6-1-es 2. szetten.
Szokásomtól eltérően elhatároztam, hogy ma éjjel cca 3-ig fennmaradok, hogy megnézzem Zsombor, aztán Marci meccsét, erre mi történt Melbourne-ben? Leszakadt az ég, víz alatt a pályák, itt 01h előtt nem lesz játék...
Fratengolotól nagyon kifog kapni, ha így játszik mint ma, de ez akkor is megint egy szép siker. Ér ez valamennyi ranglista pontot? Mert én mindenhol csak azt látom, hogy aki megnyeri a kvaalit az kap 25ot, fordulóra lebontva sehol sem látom.
5 meccslabdát hárított Zsombi, ezen is látszik hogy fejben erős, nem az a Timi féle "4-1ről bukom a szettet" típus...stabilabb szervával kitűzött cél lehet neki a top200 év végére!