Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Van egy csomó növényem cserére (esetleg eladásra) Felszámolom a növénygyűjteményem nagy részét, mert nincs időm velük foglalkozni és így tönkre fognak menni. Jön a tél, már nem akarom bevinni őket.
Nagy enciánbokor (több db, kék) Perui leander (szintén több darab, színét nem tudom) Leander magoncok Leander dupla rózsaszín Agávék - sima americana és csíkos is Aloék Orchidea: valamilyen zygopetalum Fikusz: egészen kislevelű (pandora?), ficus benjamina, ficus deltoidea, gumifa (ami nem az elastica) Sansavera Selyemmályva (narancs) Sok kaktusz - nevüket nem nagyon tudom Begónia - szobai, vörös gömbölyded a levele Vitorlavirág Plumáriák - 2 éves magoncok, de kicsik Hoya carnosa A lista nem teljes, még körbe kell néznem...ha esetleg keresel valamit, kérdezz!
Cserébe nem növényeket szeretnék. Leginkább megunt, felesleges gyöngyfűző készletnek (üveg és ásványgyöngyök) régi gyöngysoroknak, bizsuknak örülnék, de bármi értelmes, használható, ehető :) dologgal megkereshetsz.
Képeket tudok emailben küldeni. Esztergomi vagy budapesti személyes találkozó megoldható, de gyökércsomagoltan postázni is tudom.
A fórumot ritkán nézem, inkább emailben keress meg! vodamariann@freemail.hu
Cserébe tomatillo, és lugaspaprika magom van, ha van valakinek, és esetleg nem érdeklik az itt felsorolt magok, azért írjon az email-emre, xenil@freemail.hu
Valahogy csak meg tudjuk oldani a dolgot, mert más is van cserére nálam.
Szia nekem is úgy lett fehér enciánom hogy ágat kaptam,és sikerült.ősszel hormonporral csináltam,zacskót húztam a cserépre és egész télen rajta volt.Nekem csak ciklámen bugim van.Neked milyenek vannak?
Szia,ez attól függ mit szeretnél gyökeres növényt vagy ágat.Van sokféle leanderem,szerelemvirág,lantana,ciklámen bugi,encián kék meg fehér,vanilia virág,hibik,tölcsér jázmin fehér sárga torokkal.
Két héten belül kapok külföldről - Belgiumból - vegyes, szaporítótelepről való tulipánhagymákat - kb: 100 - 150 db - ot... Elcserélném nősziromra - esetleg citrusdugványra vagy más egzotikumra...