Keresés

Részletes keresés

doktor4 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12938

Halak ? üdv doktor4

Előzmény: süger (12937)
süger Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12937

A nézetedet én is osztom!!! 

Minden lényegeset leírtál.

Üdv: Sügér

Előzmény: elektrofish (12932)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12936

Jogod van válaszolni, természetesen. Másnak meg joga van kérdéseket feltenni Ime két kérdés.

Igaz-e hogy ezt irtad a topikra, vegyétek meg a motort majd én kifizetem?

Igaz-e hogy a futóm helyett csak a forgalmit és a rendszámot kaptam vissza?

Próbálj meg igennel és nemmel válaszolni!

Előzmény: Törölt nick (12935)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12934

Nem kell válaszolnia senkinek !!!!!!!!!!! Azért az még is csak furcsa meg ugy kissé bizar is hogy egy (mindegy ki az ) ember az összes topikon ha úgy tetszik fórumon direk és indirekt módon reklámozza magát a rosznyelvek szerint még forumot is létrehoz e célból . A fórumozók egy része onnan vesz tudomást róla és ad megrendelést neki !!! DE HA BÍRÁLAT ÉRI AKKO BIZONY AZT NE TEGYE mert irgum -burgum meg üldözés meg stb .Sőtt hova tovább beírások csak arra irányulnak hogy ne támadjátok de még csak véletlenül sem arra hogy ....i rendezd már a soraidat uriemberhez méltóan !! De még azt sem olvastam hogy ....i ne beszélj már elitéhető módon. Mindig csak a másik felet kéritek .Nem értem nem értem én ezt sehogy .Ellehet játszani a pártatlant . Meg az egyébként a nem szólnak inkább semmit a többiek de sokan vannak ám !!! Nem lehet hogy már nagyon ciki az egész és azért ekkora a csend .Nem akarok én belerángatni senkit á dehogy én azt bánom hogy én hülye hagytam magam belerángatni abba hogy fogjuk meg és vigyétek .

kit-zoli Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12933

ha a gazditok is békén

Erős, bocsánatot kérek, javítok, barátod.

Mikor sértegettelek én téged??

ki is az az übergáz? 

Végül is nem számít. Vannak akik nem akarják, nem merik, vagy csak egyszerűen nem értik miről van szó. Itt már több mint egy éve nem két ember vitájáról a téma. Ez még csak nem is a kezdete a dolgoknak. ha visszaolvasol meglátod.

elektrofish Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12932

Mindenáron bele akarsz rángatni ebbe a katyvaszba, de nem fogsz!!

A véleményemet többekkel egyetemben töbször leírtam!! (Ef, Sügi,Baal)

Élőszóban még sokkal többen ezen a véleményen voltak, de balhékerülés végett írásban nem vállalják fel, meg is értem miért...

A kettőtök közti balhéban miért nem a független királyi bíróságon keresed az igazadat???

A végén lessz egy jogerős határozat, (itélet) no azt el kell fogadni mindenkinek!

Topikba írás: teljesen igazad van oda írsz ahova akarsz, először a hozzászólások tartalmára, stílusára vonatkozó kérés hangzott el....

"Én nem irok ide, ha a gazditok is békén hagyja a másik topikot" 

No most ennek az övön aluli faszságnak miért kellett itt landolnia??

Mikor sértegettelek én téged??

Esetleg a baráti lecsó topikon ilyen a hierarchia felépítése? (gazdi- kutya1-kutya2-kutya..sok)

Én az égvilágon semmi mást nem szeretnék, csak hajózni/horgászni amikor sikerül vízpartra jutnom!!

Mindezt úgy hogy vannnak hajós barátaim akikkel ezt közösen művelhetem, főzőcskével, iszogatással, bulizással, stb.

A barátságot pedig nem úgy mérem, hogy x haragszik y-ra ezért én csak az eggyikkel lehetek jóba, "mert ez a gericesség"

"Nerm kellen elmélázni azin, hogy miért pont egy emberrel, van ennyi embernek baja?"

De igen, és mi akadályozza azt meg hogy egyenként tisztázzátok vele???

(van aki úgy támad, hogy a megtámadott azt sem tudja ki ő, no így korrektül lehet védekezni igaz??)

Részemről a téma lezárva, innentől kezdve ez ügyben senkinek nem válaszolok,

csak a topik eredeti céljával összehangolható hozzászólásokat írok!!

Ui:nem tudom feltünt-e hogy veled ellentétben egyszer sem használtam a mi és a ti kitételeket??

Üdv:Ef

kit-zoli Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12931

Röviden, harag és sértődés nélkül.

Übergáz az ha valaki nem meri nyiltan leirni a véleményét.

Topikba irás: senki semmilyen alapon nem tilhatja meg, hogy ki hova irjon.

És most a lényeg. Én nem irok ide, ha a gazditok is békén hagyja a másik topikot, és ha ti megigéritek hogy rá is szóltok ha ezt teszi. Nem szólók egy szót se, addig amig nem provokál valaki.

bye-bye

Nerm kellen elmélázni azin, hogy miért pont egy emberrel, van ennyi embernek baja?

Előzmény: elektrofish (12924)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12930

Moor-ci !

Remélem elmentetted, mert ez így nagyon sekélyes.

Előzmény: Törölt nick (12920)
Marci38 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12929

Igen komoly okom van rá..  Annak idéjén, odaát ölni tudtam volna az identitásom, nemzeti identitásom megsértése miatt.   Itt csak felhívtam öt és csendesen kértem, töröltesse a gyalázkodást  .  ( innét kezdve /bár nem vette../ jobban teszi ha csak vállogatott szavakkal illet,ha teszi)

Előzmény: elektrofish (12928)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12928

Kedves Marci!

Biztosan valami komoly okod van rá, amit én nem ismerek, de engem nagyon meglepett az a

harag, gyűlölet amivel Beerci iránt vagy.

Mosolygós halkszavú komoly embernek ismertelek meg, akivel párszor jókat dumáltunk...

A közös túrákon is megvolt az öszhang, jó volt a társaság! Ez az új arcod meglep, sőt riasztó!!!

Kérdésedre válaszolva: néha mindenkinél elgurul a gyógyszer, vagy okkal, vagy oknélkül...

A lényeg az hogy utána hogyan normalizálódik a helyzet!!

Üdv:Ef

Előzmény: Marci38 (12927)
Marci38 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12927

"(sajnos van olyan is ahol már maga az ember über gáz)"

Kedves Gyula!  .. És gondolom,itt véletlen sem a topikgazdára gondoltál.... (?)  Pedig akár ... 

elektrofish Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12926

Személy szerint én barátnak tartalak... de Beercit is...

Lehet hogy nekem nem kellene írogatnom sehova??

Előzmény: doktor4 (12925)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12925

A topikgazda azt írja hogy nincs itt helyem akkor most szerinted sincs ? üdv doktor4

elektrofish Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12924

Doki! (Kedves Csaba!)

A te esetedben nem az emberrel van a baj, hanem a stílussal......

(sajnos van olyan is ahol már maga az ember über gáz)

Gondold végig, hogy ha neked írnak hasonló stílusban, és mennyiségben, te nem unnád meg egy idő után?

Személyes utálatnak, gyűlölködésnek sem ezen, sem másik topikon nem kellene hogy helye legyen....

Azt gondolom, ha sértve ézed magad valamiért, ott a telefon, és a privát mél.....

Tudod mint régen a bulik utáni nézeteltérések rendezése a hátsó udvarban...egy embernek egy a párja...

Azt meg már szinte le sem merem írni, hogy a topikgazda kérését illene megfontolni!

Értékes szaktudásodra, hajós tapasztalataidra, pedig ezután is sokan számítunk!

Üdv: Ef (Gyula)

Előzmény: doktor4 (12921)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12921

Tisztelt topiktársak !!! Néhány hónappal ez előtt már volt ilyen kérés a topikgazdától hogy ne írjak ide mert nekem tilos . Akkor most ismét kérem a véleményeteket ! Maradhatok vagy soha semmilyen módon ne vegyem fel veletek a kapcsolatot írásaitokra ne válaszoljak ha segítséget kértek ne tegyem azt ( még ha módomban áll sem ) ! Sajnos ez is állásfogalalás bár öncélúnak tünik de a legmesszemenőbbekig nem az . Kérem ha érdemesnek tartotok arra hogy válaszoljatok akkor tegyétek is most bizonyíthatjátok mindannyian hogy pártatlanok akartok maradni és a kialakult vitától független személyes döntést hoztok. A tisztánlátás végett csak a fórumon megjelenő vélemény érvényes. Döntéseteket elfogadva várom válaszaitokat. üdv doktor4

Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12918

Előzmény: Törölt nick (12905)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12917

Netán csúnyát írtál Moor-ci-ról ?

Előzmény: Törölt nick (12908)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12916

Jól néz ki !

Gratula.

Évinek igaza van fokhagymás tejben áztatás után egész ehető .

A füstölt halra ráizgult eb.

Előzmény: elektrofish (12902)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12915

Érdekes megközelítés :-)) üdv doktor4

Előzmény: elektrofish (12913)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12913

Nem macerás, egyszerüen nem úgy teszed a kenyérre mint a rántott húst :-)))

Előzmény: doktor4 (12911)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12912

A gratulát köszönöm!!!

Mint régebben írtam az idén szeretett a Duna!!!

A jövőhét végén házasodik az idősebb fiam, jön a rokonság a szégyen határokon túlról,

ki kell rukkolnom egykis hallével, harcsa paprikással, stb :-))

Előzmény: Törölt nick (12908)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12911

Akkor az elég macerás . De gondolom megéri a munka -)) üdv doktor4

Előzmény: elektrofish (12910)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12910

Busát még nem ettem füstölve, valamiért idegenkedek ettől a haltól....

Éva szereti tepsiben sütve fokhagymásan vajjal locsolgatva finom (szerinte :-)) )

Előzmény: Törölt nick (12904)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12909

Vajaskenyérre kell rácsipegetni a halhúst, e-közben a szálkákat kiselejtezzük...

Kis halból nem érdemes készíteni(az apró szálkák miatt), ezk 3 kilósak voltak, itt már jól látható mi az amit nem kell megenni :-))

Előzmény: doktor4 (12907)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12907

Mi lett a szálkákkal ? üdv doktor4

doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12906

A megoldás kulcsa nem abban rejlik hogy ki hová nem ír !!! A megegyezés a kiegyezés a szálak elvarrása ! No az a lehetséges megoldás !!!  

doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12903

Hát jól néz ki gondolom finom is ! Egészségedre !!! ......írígykedem :-)) üdv doktor4

elektrofish Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12902

Elkészült a füstölt balin....

Idáig ilyet nem füstöltem, de miután megkóstoltuk úgy döntöttünk lesz folytatás......

kit-zoli Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12901

Sajnos mentálisan beteg, és az index nem kér orvosi igazolást.

Helyett:

a kérelmező, sajnos, mentálisan beteg, és az index nem kér orvosi igazolást.

Előzmény: kit-zoli (12900)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12900

Felesleges Doki.

A kitiltás kockázata mellett irom le:

A moderációnak nem feladata a körülmények vizsgálata. Céljuk egy általuk elképzelt rend fenntartása. Nem vizsgálodnak, pláne ha összetettebb a téma, figyelmeztetnek majd törölnek.  A rend mindenek előtt, pusztulhat az ártatlan is, a lényeg a rend.

Addig a tényig el sem jutnak, hogy ebben az esetben maga a törlést kérő okozza azt a helyzetet, aminek a megoldására segítséget kér.  Sajnos mentálisan beteg, és az index nem kér orvosi igazolást.

Azt mondják ne etesd a trollokat!  Mi megpróbáltuk! Van ahol ez nem használ, mint ebben az esetben. A törlést kérelmezőből csöpög a rosszindulat, az pedig mar, és a legvastagabb páncélt is átmarja.

Egyébként érthetőek a dolgaik, egyetérteni nem muszáj, itt ezek a játékszabályok!

Végezetül idézetek a törlést kerelmező moderátoroknak írt két hozzászólásából:

Moderáció van, vagy nincs, de ha nincs akkor lesz !!

Igazán köszönöm a munkát.

Én is

kites-zoli

Előzmény: doktor4 (12899)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!