Nem kell válaszolnia senkinek !!!!!!!!!!! Azért az még is csak furcsa meg ugy kissé bizar is hogy egy (mindegy ki az ) ember az összes topikon ha úgy tetszik fórumon direk és indirekt módon reklámozza magát a rosznyelvek szerint még forumot is létrehoz e célból . A fórumozók egy része onnan vesz tudomást róla és ad megrendelést neki !!! DE HA BÍRÁLAT ÉRI AKKO BIZONY AZT NE TEGYE mert irgum -burgum meg üldözés meg stb .Sőtt hova tovább beírások csak arra irányulnak hogy ne támadjátok de még csak véletlenül sem arra hogy ....i rendezd már a soraidat uriemberhez méltóan !! De még azt sem olvastam hogy ....i ne beszélj már elitéhető módon. Mindig csak a másik felet kéritek .Nem értem nem értem én ezt sehogy .Ellehet játszani a pártatlant . Meg az egyébként a nem szólnak inkább semmit a többiek de sokan vannak ám !!! Nem lehet hogy már nagyon ciki az egész és azért ekkora a csend .Nem akarok én belerángatni senkit á dehogy én azt bánom hogy én hülye hagytam magam belerángatni abba hogy fogjuk meg és vigyétek .
Végül is nem számít. Vannak akik nem akarják, nem merik, vagy csak egyszerűen nem értik miről van szó. Itt már több mint egy éve nem két ember vitájáról a téma. Ez még csak nem is a kezdete a dolgoknak. ha visszaolvasol meglátod.
Übergáz az ha valaki nem meri nyiltan leirni a véleményét.
Topikba irás: senki semmilyen alapon nem tilhatja meg, hogy ki hova irjon.
És most a lényeg. Én nem irok ide, ha a gazditok is békén hagyja a másik topikot, és ha ti megigéritek hogy rá is szóltok ha ezt teszi. Nem szólók egy szót se, addig amig nem provokál valaki.
bye-bye
Nerm kellen elmélázni azin, hogy miért pont egy emberrel, van ennyi embernek baja?
Igen komoly okom van rá.. Annak idéjén, odaát ölni tudtam volna az identitásom, nemzeti identitásom megsértése miatt. Itt csak felhívtam öt és csendesen kértem, töröltesse a gyalázkodást . ( innét kezdve /bár nem vette../ jobban teszi ha csak vállogatott szavakkal illet,ha teszi)
Tisztelt topiktársak !!! Néhány hónappal ez előtt már volt ilyen kérés a topikgazdától hogy ne írjak ide mert nekem tilos . Akkor most ismét kérem a véleményeteket ! Maradhatok vagy soha semmilyen módon ne vegyem fel veletek a kapcsolatot írásaitokra ne válaszoljak ha segítséget kértek ne tegyem azt ( még ha módomban áll sem ) ! Sajnos ez is állásfogalalás bár öncélúnak tünik de a legmesszemenőbbekig nem az . Kérem ha érdemesnek tartotok arra hogy válaszoljatok akkor tegyétek is most bizonyíthatjátok mindannyian hogy pártatlanok akartok maradni és a kialakult vitától független személyes döntést hoztok. A tisztánlátás végett csak a fórumon megjelenő vélemény érvényes. Döntéseteket elfogadva várom válaszaitokat. üdv doktor4
A moderációnak nem feladata a körülmények vizsgálata. Céljuk egy általuk elképzelt rend fenntartása. Nem vizsgálodnak, pláne ha összetettebb a téma, figyelmeztetnek majd törölnek. A rend mindenek előtt, pusztulhat az ártatlan is, a lényeg a rend.
Addig a tényig el sem jutnak, hogy ebben az esetben maga a törlést kérő okozza azt a helyzetet, aminek a megoldására segítséget kér. Sajnos mentálisan beteg, és az index nem kér orvosi igazolást.
Azt mondják ne etesd a trollokat! Mi megpróbáltuk! Van ahol ez nem használ, mint ebben az esetben. A törlést kérelmezőből csöpög a rosszindulat, az pedig mar, és a legvastagabb páncélt is átmarja.
Egyébként érthetőek a dolgaik, egyetérteni nem muszáj, itt ezek a játékszabályok!
Végezetül idézetek a törlést kerelmező moderátoroknak írt két hozzászólásából:
Moderáció van, vagy nincs, de ha nincs akkor lesz !!