Bár nekünk annyival egyszerűbb volt a helyzetünk, hogy max 3000-s fordulatot mondtak.
Bár első hallásra a max 3000 és az 5000 km rengetegnek tűnt.
De megmondom őszintén, hogy amióta túl vagyunk az 5000 km-en (jó, nem sokkal, csak 550-el) sincs agyon pörgetve. 3000 körül is csak akkor járt a mutató, ha autópályáztunk.
Hazaértem. Hát tudjátok, így másodjára talán furább volt vezetni, mint tegnap elsőre. 280 km van már benne, mivel ma egész nap Miskolcon belül furikáztam, az átlagfogyim 5,1-en áll.
Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy úgy tankoltam, ahogy mondtátok, fullig, míg az ujjam bele nem ért a gázolajba, atanksapkát is alig tudtam tátenni!:-(
Ugyan így fogok legközelebb, és ha kiszámolom, összevetem az eredményeket a fedélzeti kompjúter számításaival.
Ablakhúzó modul: mivel csak a bal első ablak tudja, a folyamatos le és felhúzást, a többi nem, ezért ha beletennék, akkor is a 4 lehúzott ablakból csak a bal elsőt húzná fel zárás előtt, így nem sok értelme van.
Lehet, hogy olvastad, de ha esetleg nem, akkor elmondom, hogy nekünk is volt probléma az autóval az átadáskor. Az autót már átadták, kiálltak vele a szalonból és elszállt a légzsákvezérlője. El sem tudtuk hozni az autót. Ez volt péntek délután 1/2 4-kor. Szombat délre mehettünk az autóért, meghozták a légzsákvezérlőt külföldről az ájszaka folyamán, reggel kicserélték.
Azóta eltelt ~5 hónap, mentünk az autóval 5525 km-t és semmi hibája!
Remélem Nektek is hasonló lesz a verda. A legelején kijön a hiba, aztán semmi!
Tolatás:
Lehet, hogy látszik a képen, amit beszúrtam a légterelőnél, nekünk sem könnyű a garázsba állás. Tolatva lehet csak beállni, a bejáróba van egy kanyar és utánna lehet lefelé gurulni. A bejáró meg ~20 cm magas szegélykövel körbevéve. meg lehet szokni könnyen!
Pont azt mondom, mi a csoda van, ha már nem tehetek meg, csak max 50 km-t mondjuk 6 literes átlagfogyival, akkor már csak 3 liter lehet a tankban. Akkor viszont 40 liternél többet kellene belecsorgatnom, ugye 42-t pontosabban.
Nos többiek. Ha már csak ---- a Range, ki mennyit tud teletankolni?