8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Hát Izland eddig elég gyengus... Kár, hogy gondolom úgy hiszik mi ellenünk van a legtöbb keresnivalójuk és arra a meccsre fogják magukat legjobban felszívni.
A nemzetközi sajtó botrányos lenézése ami itt, Trondheimben folyik. Nem részletezem, de kabaré. És ezért fizetett ki minden station több 1000 eurót, köztük az MR is. Az illetékesek közben teli szájjal zabláják a lazacot a VIP-ben.
Na igen ezért se tetszett az a döntés,h nem vártak még egy kicsit Petivel,hh alakul a lába. Bár ugyis mindenki azzal van/volt hha nem IT játszik akkor az már visszalépés ugyh mindegy ki jött volna...
Hát igen, csak az a baj, hogy kb ők ketten a jó jobbszélsőink és kész. Egy Tombornál pl szerintem még Laluska, mint kényszerszélső is jobb megoldás. Tehát már a keretbe se nagyon tudott sokakat behívni.
Tudtommal nincs olyan.De én azt akartam mondani,lehet nem ez jött le belőle,h szélsőnek lennie kell(és nem kényszerszélsőnek)mert lehet akárki a pálya többi részén ha nem tudjuk kiadni szélre a labdát.Lehet tömörülni középen nyugodtan aztán majd kisül belőle vmi...
a világon nem...ellenben Magyarországon igen... (tudjuk jól h ált az olimpiák szereplésén dől el nagyjából h a következő 4 évben éhen hal-e a magyar sport...
Oké igazad van fontosabb,főleg így,h nem sok labda jut ki a szélre...sajnos. Azért megnézném mire menne a sok belső poszton játszó ha nem lenne egy szélső se akit belehetne vetni.Természetesen én is bízok benne csak furcsállom nagyon.