Helló Lajos! Hát ismerős helyzet 30 képet kell csinálni,hogy 5 jó legyen benne.:)):) Lehet,hogy meglátogatunk még az idén attól függ milyen lesz azt idő.
Szeva Jani Jövőre 6-7 jércét akarok hagyni. Egyébként nem volt rossz ez az év,nagyon sok szép madár lett. A képek egyébként nem olyanok mint élőben (nem mindegy hogy lép vagy áll a tyúk mikor kattan a fényképező. (Eddig ami biztos a két hátsó sötét ami marad.a többin még gondolkozom,bár szinte mindet meglehetne hagyni.) Mikor jössz felénk megint? Üdv
Sziasztok! Helló Lajos hát én személy szerint ezeket hagynám meg.De te sokkal jobban tudod melyik a célra vezető.Amúgy nagyon szépek.Hogy sikerült az idei év?Tervek jövőre? Üdv:Jani
Gondoltam ide is teszek fel képet ha már törpe cochinos topik:)
1. kép_ tavalyi babos tyúkom
2. kép_ középen a két tavalyi babos tyúkom háttérben az idei kék kakas és a majdnem fekete tavalyi zyúk hátulról illetve az idei jérce ami szintén majdnem fekete,a bal alsó sarokban pedig bekukucskál az idei kék jérce csak neki sajnos arany nyaka lett.
3. kép_ elől az idei babos kakas aminek már elvileg van gazdája, mögötte a 2 idei jérce és mellettük a kék kakas előlről, illetve hátul a tavalyi kék tyúkom, csak ő még vedlik.
4. kép_ babos tykok elől a tavalyi babos kakas. A kék kakasnak még testesednie kell. 5. kép_ babos tyúkok és babos kakas és háttérben az idei babos kakas
saját kelésű a kék kakas, csak nem sikerül róla soha normális képet csinálni. Remélem érdemes volt meghagyni, nekem legalább is nagyon tetszik. Nekem igazság szerint egy tyúk kellene csak. Fehér vagy babos, mert a 2 kakashoz 8 tyúkot akarok hagyni.Van 2 tavalyi babos tyúk meg egy idei babos, egy tavalyi ké tyk és egy idei kék tyúk, illetve egy tavalyi tyúk ami fekete és van pár fehér tolla és egy ilyen idei jérce is. És van a tavaly babos kakas és az idei kék ami marad. Meg van még egy fiatal babos kakas az elvleg már elkelt. Elvileg jövőre lesz fekete, kék, fekete-babos és remélem kék-babos is. Nem tudom fehér tyúkkal mithozna a két kakas.
Igazság szerint párba szeretném eladni őket mert több lesz a kakas mint a tyúk,de ha véletlen marad ki majd szólok neked. (eddig az idén elég sok kakast vittek külön is el hátha még visznek)
Sziasztok Látom elmozdult a topik a holtpontról. Takarosan most már benőnek a cochinok Így teszek fel Én is néhány képet. ( nos ki melyikeket hagyná meg belőlük ha a sajátja lenne? bár még most is jön a tolluk.) Ebbe a csapatba 5db babos illetve fekete van
Szia Diácska ! Köszönöm a dicséretet, föl vagy jegyezve csibeügyben, kiváncsi leszek mikor kezdenek majd el tojni, szerintem már nem fognak nőni. Kapnak a darájukba kafocitot is, ami a tojáshéjképződést is segíti, de nem türelmetlenkedem elég ha februárba elkezdenek tojni.
Sziasztok:) Drága Kotkoda gyönyörűek azok a kis porcelánok, meg a kis fehérek is ( számítok rád is jérce ügyben jövőre, mert szépek a leendő anyukák:), nálunk sem mutatnak hajlandóságot a tojásra, pedig a fészkek is készen vannak.
Kedves Tyúktartó, tiéd a pont gratula a tojáshoz:)
Szia Gábor! Nem szigetelő szalag hanem celux.:)):)):):):):):) Nálam is ez volt az első az öreg tyúkok még nem tojnak.:((:(:(:( De majd elkezdik ha lesz kedvük. Ti ,hogy vagytok?Nagyon elvagytok veszve.
Sajnos nem, pedig már a nagyját ugrálják a kiskakasok. Lehet, hogy az a baj, hogy még nem raktam be tojófészket, (ma délután pótolom a hiányt) és lehet holnap már tudok dicsekedni, vagy nem. Nálad tojnak ?
Sziasztok ! Ha engem kérdezel tojásügyileg, akkor igen a zengők, végül is 6 db maradt, azok tojnak (nem mind) 2-3 tojás van. A bráhma és a plymouth jércék még nem tojnak. Látom nagy becsben van az első jérce tojás.