Sürgősen heti egyszeri általános takarításhoz megbízható takarítónőt keresek hosszú távra Budapest 18.kerületébe. Fizetés 1500/óra, a házat maximum 4 óra alatt ki lehet takarítani. Fényképes önéletrajzokat az alábbi e-mail címre várom andrea.gidai90@gmail.com
A klinikák metrómegállónál lévő 86 nm-es lakás takarítására keresek vasalást is vállaló takarítónőt. Heti 1 alkalomra van szükség, hétköznaponta, egyeztetés után bármely nap jó lehet.
Jelentkezést a szylasgy@gmail.com email címre várok, vagy telefonon a 06305536399 számon.
Heti egyszeri általános takarításhoz megbízható takarítónőt keresek hosszú távra Budapest 18.kerületébe. Fizetés 1500/óra, a házat maximum 4 óra alatt ki lehet takarítani. Fényképes önéletrajzokat az alábbi e-mail címre várom andrea.gidai90@gmail.com
Budán a 12. kerületben, a MOM parktól pár percre kitűnő közlekedés mellett keresek takarítónőt. A lakás 210m2, 4 gyerek. Vasalással hetente 3 teljes munkanap. Kizárólag tapasztalt, gyakorlattal rendelkező, nem dohányzó, hosszú távra tervező hölgyek jelentkezését várom. A sok gyermek, sok ruha találékony, munkáját szerető, nagy teherbírású személyt igényel. Autóval rendelkező munkakeresőknek esetleg emellett tudok ajánlani irodai takarítást Budaörs környékén, így a teljes főállásban lehetne dolgozni.
Fényképes önéletrajzot, fizetési igény megjelölésével az alábbi címre várok: bertamiklos6669@gmail.com.
Hosszútávra keresünk, heti rendszerességgel keddi napra, munkájára igényes, megbízható hölgyet a XXI. kerületbe, családi házunk takarítására. A fizetés 1000-1500 Ft/óra között. Az érdeklődőktől fényképes önéletrajzot kérnék a sziget.285@gmail.com címre.
Bejárónőt keresek a 2. kerületben (56-os villamos vonalán) lévő lakásunkba, heti 2 alkalomra.
4 fős család vagyunk, 2 gyerek, a 3. úton, szóval használjuk a lakást rendesen, viszont a terhesség alatt én el vagyok tiltva minden fizikai munkától. Épp ezért tapasztalt személyt keresünk!
A feladat a lakás tisztán- és rendbentartása, mosás, vasalás, ruhák elpakolása.
Jelentkezéseket a donna_lucrecia@hotmail.com címre várok, fényképpel, fizetési! igénnyel (órabér).
Üdv, 26 éves lány vagyok, munkám mellett fizetés kiegészítésként takarítást vállalok. Budapesten, Pomázon és környékén. Érdeklődni a 06706989010 es számon lehet. :)
Hosszútávra keresünk, heti rendszerességgel munkájára igényes megbízható hölgyet a XVI. kerületbe, családi házunk takarítására, rendben tartására. A fizetés 1000-1200 Ft/óra között. Az érdeklődőktől fényképes önéletrajzot kérnék!
Két család, két – két kutyával keres megbízható, alapos takarítónőt, heti egy nagytakarításra. Egy lépcsőház van köztünk. Ajánlást nagyon jónéven vennénk.
Kedves Érdeklődő! Ha az ünnepek alatt - között - után takarítót keres, jelentkezzen bátran! Apartman, magánház, felújítás utáni takarítás gyakorlattal, lelkiismeretes brigáddal. Hívjon ma!
Telefon: +3630/4121330
Dear Everyone! I recommend ourselves for cleaning issues during and after christmas! Private flats, houses, any kind of jobs. Experienced and enthusiastic team. Call us today!
Phone: +3630/4121330
Liebe Interessenten! Wir unternehmen allerlei Reinigungsarbeit mit Erfahrung während und nach Weihnachten, in Aparements und Privathäusern. Rufen Sie uns noch heute!
Budapesten, takaritást, vasalást vállalok igény szerint! Vállalok még hajnalos irodatakaritás, főleg a 14. Kerületben, mivel itt lakom! Kozepkoru holgy szemelyeben, aki szeret és tud is takaritani!
Dunakeszin és vonzáskörzetében állandó munkám mellett,több éves tapasztalattal vállalok takarítást-vasalást,ablaktisztítást.
Már van 2 család akiknek segítek a házimunkában,így csak kedd d.u-ra (13:00-tól) vagy a szombati napra van kapacitásom-általuk természetesen leinformálható vagyok.
Gyermek(ek) és/vagy kutyus(ok) nem akadály,nekem is van mindkettő :)