Keresés

Részletes keresés

2M62U-0386 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 58

Ok!

Előzmény: nohabpeti (31)
hármasbakter Creative Commons License 2005.10.13 0 0 57
Foma bácsi holnap minitopiktali a Mixbe ne feledje!!!!!!!!!!!!
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 56

Akkor már télleg egyszerűbb lenne ha a Balaton felé vinnék a Veneziát.

Részemről OFF vége.

Előzmény: Mariazellerbahn (55)
Mariazellerbahn Creative Commons License 2005.10.13 0 0 55
OFF
egyébként elég macerás a Venezia kezelése Grazban: este jön Magyarországrol egy Herculessel amit lecserélnek (általában) egy Taurusra irányt változtatva, további útjához Szlovénia felé. A vendéglö + egy 1. osztályú vagon marad egész reggelig Grazban, amit fordított irányban közlekedö Venezia elejére kapcsolnak, majd ismét mozdony és iránycsere után folytatja útját Szentgotthárd fele. Mick
ON
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 54

Jaja majd jót dumálunk.

Gondolkoztam azon is hogy elmenjek-e veled Vésztőre is de mivel a családnak megígértem hogy hozok valami finomat ezért ez kútba fog esni sajna:(

Előzmény: Nydqist (53)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.13 0 0 53

Na, akkor megbeszéljük addig, aztán valamelyik nap kiruccanunk egyet. Békéscsabán megbeszéljük.

Nem tudom, miért terelték erre a Veneziát.

Előzmény: Nohabf (49)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 52

Azt én is csak remélni tudom hogy helyette lesz másik magasabbrendű vonat.

Előzmény: Mariazellerbahn (51)
Mariazellerbahn Creative Commons License 2005.10.13 0 0 51
gondolom hogy visszakerül oda, az utolsó nap dec 10-én fog közlekedni osztrák területen. Remélem hogy lesz másik magasabb rendü vonat Graz és Budapest között.
Mick
Előzmény: Nohabf (46)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 50

Nekem egyébként az sem volt tiszta hogy mér kellett arra terelni a Veneziát?

Azért mert Euronight vonat lett belőle?

Előzmény: Nydqist (48)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 49

Télleg 2 hét múlva lesz a hosszú hétvége,majd akkor megpróbálom megoldani hogy elszabaduljak itthonról.

Szombathelyre úgy is el szerettünk volna menni közösen.

Előzmény: Nydqist (47)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.13 0 0 48
Nagyon úgy néz ki, hogy elkerül innét arrafelé. Úgyhogy még ki kell használni az időt.
Előzmény: Nohabf (46)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.13 0 0 47
Hozzuk össze a hosszú hétvégén valamikor. Én mindenképp be akarom iktatni, amíg még van MD, ott van az M63-as, és a classic Szergejek, valamint normálisan néznek ki az új remot Csörgők. Valamint elcsípjük a Veneziát.
Előzmény: Nohabf (44)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 46
Akkor lehet rá esély hogy visszakerül a Balaton déi partja felé a Venezia?
Előzmény: Nydqist (45)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.13 0 0 45

Nem túl rég kezdetem a vonatfotózást, de már most vannak történelmi képeim.

A Venezia Szergej+rezsóval pedig külön kuriózum.

Előzmény: Mariazellerbahn (43)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.13 0 0 44
Ha meg tudom oldani akkor egy Szombathelyt én is megeresztenék,feltéve ha időm is engedi.
Előzmény: Nydqist (42)
Mariazellerbahn Creative Commons License 2005.10.13 0 0 43
hát igen. A Venezia napjai meg vannak számlálva a mostani vonalán. Mick
Előzmény: Nydqist (42)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.13 0 0 42

Kb. elterveztem a következő hónap fotótúráimat, ezek a következők:

okt. 22.: Békéscsaba (a kolbászfesztiválos menet), innét akarok egy kiruccanást Vésztőre.

A hosszú hétvége valamelyik napján pedig Szombathelyt veszem célba. Csak legyen jó idő.

Utána november első vasárnapján délelőtt egy 16-os vonali Venezia fotózást iktatnék be.

Remélem, ebből meg tudom valósítani valamennyit.

Aztán jövőre irány Zalaszentiván. -:)

Nohabf Creative Commons License 2005.10.12 0 0 41

Üdv!

Mivel jópár hete voltam ott 2M62-0386.tal,M62 180-nal és Swamplordal(aki ugye Zalaegerszegen lakik) ezért nem terveztem hogy arrafele fogok még menni.

Talán majd jövőre.

Előzmény: Mariazellerbahn (40)
Mariazellerbahn Creative Commons License 2005.10.12 0 0 40
Zala- vagy Vas megyében nincs kilátásba valami találkozó? Talán egybekötve egy dízelparadicsom-látogatóval? ;-) Üdv, Mick
by-169 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 39
Ha hétvégén mész akkor megyek veled.
Előzmény: 2M62U-0386 (28)
nohabpeti Creative Commons License 2005.10.12 0 0 38

Döntse el egy hosszabb ideig tartó szavazás,nekem mindegy az időpont,azt leszámítva hogy hétvégi napok legyenek.

Szerintem így lehet legkorrektebb módon összehozni egy olyan időpontot,amikor a legtöbb ember ér rá!

Nohabf Creative Commons License 2005.10.12 0 0 37
Ezzel én is így vagyok.
Előzmény: Nydqist (36)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.12 0 0 36
Ha hó nem is, de a köd nagyon meg tudja nehezíteni a fotózást, valamint nagyon korán sötétedik. Nyáron még este fél 8-kor is lehet jó fotókat csinálni, de most már fél 6-kor meggondolom, kimegyek-e.
Előzmény: Nohabf (35)
Nohabf Creative Commons License 2005.10.12 0 0 35
most már kezd az idő télleg ősziesre változni,lehet mire észbekapunk márcsak derékig érő hóban jutnánk ki Csapra:))
Előzmény: Nydqist (34)
Nydqist Creative Commons License 2005.10.12 0 0 34
Valóban nagyon szorít az idő ebben az évben, tehát én sem nagyon tudnék menni. De az időjárást is figyelembe véve szerintem jobb lenne valamikor jövő nyáron, nem?
Nohabf Creative Commons License 2005.10.12 0 0 33

Üdv!

Én sajna nem igazán tudnék eljönni veletek Csapra mert most eléggé összejöttek a negatív dolgok idehaza:((

A békéscsabai kolbászfesztiválos túrára megyek csak az idén és nekem vége is erre az évre a túrázás,ha viszont jövőre megint lenne ilyen túra arra mennék szívesen.

Előzmény: nohabpeti (30)
nohabpeti Creative Commons License 2005.10.12 0 0 32

Milyen figyelmes vagy :-)))

A többit mailban!

nohabpeti@freemail.hu

nohabpeti@citromail.hu

Előzmény: joe.blekk (29)
nohabpeti Creative Commons License 2005.10.12 0 0 31

Jövő hétre összeírom a listát!

Előzmény: 2M62U-0386 (24)
nohabpeti Creative Commons License 2005.10.12 0 0 30

A néhány topictárson kívül a többit is meg kellene kérdezni...

Amúgy szimpatikus az ötlet,annyit teszek hozzá,hogy a hétvége lenne előnyös mindenképp.

Ja,és ezt a helyet nem lehet egy nap alatt letudni!

Holnap lépek kapcsolatba a kontaktokkal,pénteken pedig további telefonálások következnek,aztán Andráson keresztül üzenek,mert akkor már nem leszek netközelben!

Szállásügyben könnyen elképzelhető csoportos megoldás is.

Előzmény: 2M62U-0386 (28)
joe.blekk Creative Commons License 2005.10.12 0 0 29

Hétfőn a Győrből 19:23-kor Veszprémbe induló vonattal utaztam, ami 19 perc késéssel indult, kivételesen az 1. vágányról.

Láttam a Bzx-ből a vonat mellett állni néhány embert. A VASÚTBARÁTOK - Mutassuk meg magunkat topik képei alapján mintha Nohabpetit ismertem volna fel.

Volt egy srác, aki már a beérkezéskor a mot-ban ült, és úgy láttam a körüljáráskor is, majd jött Veszprém fele.

Ha innen voltatok (ill. volt az az egy srác, aki jött a vonattal) szóljatok, én gyakran utazok a 11 (+1-es) vonalon, szívesen beszélgetnék más vasútbarátokkal is, főleg este, amikor ment közben magamat látom, ha kinézek az ablakon.

Egyébként hétfőn Budapestről a 17 órás (9308) vonattal jöttem Győrig, amiben volt egy AB kocsi is. Le is csaptam a Keletiben egy A-s fülkére. Azzal is gyakran utazok, de AB-vel most találkoztam először.

Úgy terveztem, hogy a Pannoniával jövök, mivel aznap Komáromnál lépett ki, de végül is nem vártam addig.

A belföldi (Ács, Győr, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Bezenye, Rajka) utasok részére biztosított eljutást hogy oldották meg? (Ez érdekelt volna leginkább.)

Volt(ak) a vonat elején közvetlen kocsi(k), ami(k) Komáromtól a mozdonnyal továbbment(ek) Rajkáig, vagy Komáromban át kellett szállni?

Milyen kocsik mentek Rajkáig?

Tud erről valaki valamit?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!