Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
OFF egyébként elég macerás a Venezia kezelése Grazban: este jön Magyarországrol egy Herculessel amit lecserélnek (általában) egy Taurusra irányt változtatva, további útjához Szlovénia felé. A vendéglö + egy 1. osztályú vagon marad egész reggelig Grazban, amit fordított irányban közlekedö Venezia elejére kapcsolnak, majd ismét mozdony és iránycsere után folytatja útját Szentgotthárd fele. Mick ON
gondolom hogy visszakerül oda, az utolsó nap dec 10-én fog közlekedni osztrák területen. Remélem hogy lesz másik magasabb rendü vonat Graz és Budapest között. Mick
Hozzuk össze a hosszú hétvégén valamikor. Én mindenképp be akarom iktatni, amíg még van MD, ott van az M63-as, és a classic Szergejek, valamint normálisan néznek ki az új remot Csörgők. Valamint elcsípjük a Veneziát.
Ha hó nem is, de a köd nagyon meg tudja nehezíteni a fotózást, valamint nagyon korán sötétedik. Nyáron még este fél 8-kor is lehet jó fotókat csinálni, de most már fél 6-kor meggondolom, kimegyek-e.
Valóban nagyon szorít az idő ebben az évben, tehát én sem nagyon tudnék menni. De az időjárást is figyelembe véve szerintem jobb lenne valamikor jövő nyáron, nem?
Én sajna nem igazán tudnék eljönni veletek Csapra mert most eléggé összejöttek a negatív dolgok idehaza:((
A békéscsabai kolbászfesztiválos túrára megyek csak az idén és nekem vége is erre az évre a túrázás,ha viszont jövőre megint lenne ilyen túra arra mennék szívesen.
A néhány topictárson kívül a többit is meg kellene kérdezni...
Amúgy szimpatikus az ötlet,annyit teszek hozzá,hogy a hétvége lenne előnyös mindenképp.
Ja,és ezt a helyet nem lehet egy nap alatt letudni!
Holnap lépek kapcsolatba a kontaktokkal,pénteken pedig további telefonálások következnek,aztán Andráson keresztül üzenek,mert akkor már nem leszek netközelben!
Szállásügyben könnyen elképzelhető csoportos megoldás is.
Hétfőn a Győrből 19:23-kor Veszprémbe induló vonattal utaztam, ami 19 perc késéssel indult, kivételesen az 1. vágányról.
Láttam a Bzx-ből a vonat mellett állni néhány embert. A VASÚTBARÁTOK - Mutassuk meg magunkat topik képei alapján mintha Nohabpetit ismertem volna fel.
Volt egy srác, aki már a beérkezéskor a mot-ban ült, és úgy láttam a körüljáráskor is, majd jött Veszprém fele.
Ha innen voltatok (ill. volt az az egy srác, aki jött a vonattal) szóljatok, én gyakran utazok a 11 (+1-es) vonalon, szívesen beszélgetnék más vasútbarátokkal is, főleg este, amikor ment közben magamat látom, ha kinézek az ablakon.
Egyébként hétfőn Budapestről a 17 órás (9308) vonattal jöttem Győrig, amiben volt egy AB kocsi is. Le is csaptam a Keletiben egy A-s fülkére. Azzal is gyakran utazok, de AB-vel most találkoztam először.
Úgy terveztem, hogy a Pannoniával jövök, mivel aznap Komáromnál lépett ki, de végül is nem vártam addig.
A belföldi (Ács, Győr, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Bezenye, Rajka) utasok részére biztosított eljutást hogy oldották meg? (Ez érdekelt volna leginkább.)
Volt(ak) a vonat elején közvetlen kocsi(k), ami(k) Komáromtól a mozdonnyal továbbment(ek) Rajkáig, vagy Komáromban át kellett szállni?