Koszi szepen, akkor ezzel se kell foglalkoznom...ennek orulok, bar meg messze vagyok Tole,hogy odaerjek, 12.-en szeretnek atrepulni, viszont el szeretnek jonni 20.-a korul, tudom ez edeskeves, de egyedul epp eleg lesz es csak kikapcsolodni megyek, tenyleg lazitani. El Nido-t neztem ki en is...talan nem fogok benne csalodni :) Odajutas meg ketseges szamomra, de nem tunt olyan veszesnek elsore.Koszonom meg egyszer.
Hát az biztos, hogy ha lenne még legalább egy hetünk én sem hagynám ki a batadi rizsteraszokat, Taal Volcanot, a Mount Mayont és még sorolhatnám, de sajnos végesek a lehetőségeink...
Sabang után két nap lenne Port Bartonban, négy El Nidoban, pontosabban Corong-Corongnál, öt nap Busuangán: Sangat Islandon, végül majd egy nap Manilában és egy fél nap Taipeiben. Mire gondolsz,hogy sok ? A fizetendő összeg vagy a Sangaton töltendő napok száma ?
A Mary's nekem is szimpatikus csak egy kicsit túl olcsónak tűnik. (nem léptem kapcsolatba velük, csak az utikönyvek alapján) Az árajánlat, amit a Bambua adott a következő: Privát transzfer Puertotól Sabangig, majd Sabangból Port Bartonba, 3éj/4nap teljes ellátással, + 2 nap csak reggelivel, különálló bungiban, Földalatti folyó, Mangrove, Lions Cave, Daylight Hole, néhány múzeum, CIAAP Org. Farm belépőkkel, vezetővel 2 főre 17.930 Peso. Ahogy részletezte az árakat, ebből a két transzfer 8500 Peso, ez talán egy kicsit húzós, viszont a fennmaradó összeg (9430 Peso) sztem nem sok 5 éj /6nap szállásért, kajáért és programokért 2 főre...
Tényleg a Lions Caveről és a Dayligth Holeról tudsz valamit ?
A Bambue egy német csókáé, aki nagyon kedves és segítőkész és interneten könnyen elérhető. Én is leveleztem vele. Az árai viszont magasabbak mindenre (szállás és transzfer) mint a többieké.
Az a repülőút kemény lesz... pontosabban hosszú.
Miután én már jártam ott és ismerem a Sabangi körülményeket nyugodt szívvel merem javasolni, hogy helyben keressetek szállást. Kb 1 km hosszú a sabangi part és van ott kb 15 ház össz-vissz. Egyáltalán nem lesz fárasztóbb mint előre leszervezve.
PP-ben a reptéren le tudjátok szervezni az azonnali transzfert.
A Bambue mindezt akár le is szervezheti nektek és az 1. éjszakát megoldjátok. De utána irány Mary's resort...
Köszi RUD, Sabangon lenne az első szálláshelyünk a szép, hosszú repülőút után (Manilából még aznap repülnénk tovább Puertóba) így szeretnék egy kicsit színvonalasabb szállást...A transzfert PPSről Sabangba is szeretném a szállásadón keresztül intézni, de ez net nélkül kicsit nehéz lenne...Sajna Sabangon, a parton én nem nagyon találtam olyan szállást, amelyiknek lenne netes elérhetősége. Egy kicsit beljebb van a Bambua Nature Park Resort nevű hely, tudsz esetleg valamit róla ?
Ne haragudj, fELreertheTo voltam, szovaL SaigoNba akaROm elintezNi a vizumoM a fUlop szigetekre, Most epp Laoszban vagyok...megegysZEr elnezest...meg azerT is mert itt meg van hulyULve a rendszer eS egyszer kis, masKOR nagybetut ir...igazabol a lenyeg az hogy akkor a Fulop-Szigetek is vizumigenyes...koszoNOm, majd probalkozom.
Asszem a Mary's ben jartam. Ez a legutolso hely sabangban a homokos foutca vegen. csodalatos kis hely. interneten nincsenek, de biztosan lesz helyben szabad szobajuk (vagy nem, de akkor a szomszedban igen).
Tudnátok esetleg Sabangon olyan szállást ajánlani, amelynek van netes elérhetősége és a parton van ? Én eddig csak a Daluyon Beach Resortot találtam, de nem válaszolnak az emailekre...
az aerovivánál hatalmas repjegy akció van most egy példa: bécsi indulással hong-kong 63.000+illeték jóó viszont nemtom milyen feltételhez van kötve,,,,,,,,akit érdekel ilyen vagy hasonló ajánlat,bemegy s megkérdezi
Örömmel hallom, hogy Sangat o.k. ! Nekem is valahogy ez jött át a netes képekből + a tulaj is elég agilisnek tűnik, szinte azonnal válaszol a mailre és úgy veszem észre, igencsak próbál segíteni a repjegyek foglalásában is. Ha minden igaz, ez lenne az első "megálló", ezért min. 4-5 napot szántam rá. Sajna merülés nem megy, de "sovány vígaszként" egyenlőre marad a sznori. Az uncsi nyugatiak nem igazán zavarnak, ha van egy kajak a közelben...
Sangat elég szép hely, bungik magasan, tiszták, nagy ablakosak es levegosen vannak lerakva. nincs tomeg, hiszen ossz-vissz 30 vendegnek van hely. a vendeg nemetek, angolok stb. kisse unalmas, de szep hely. nagyon tiszta es jo, boseges a konyha. gyonyoru merulohelyek vannak ott, muszaj merulni!!!! es persze sznorizni is.
A makakok minden kajalasnal jonnek a bungikhoz rumlizni. vicces jelenetek vannak.
2 napra erdemes menni szerintem, es 2 nap alatt 4-et kotelezo merulni. ott vannak az igazan popec erintetlen japan hadihajoroncsok.
mesélnék egy kicsit bővebben ? Ha minden igaz, mi a Manila- Busuanga-El Nido-Port Barton-Sabang-esetleg Abloran-Puerto-Manila kört tennénk meg januárban. Tényleg, Te mikor jártál arra ? Mit jelent az, hogy kalandos ? Minden érdekel, ami a témával kapcsolatban eszedbe jut és úgy gondolod, hogy megosztanád velünk.
Igazad van, én is csak viszonyítás képpen kértem őket. Második lehetőség az elnidobuticartcafe, a harmadik pedig, hogy a Sangat Island vezetője is felajánlotta, hogy tud a foglalásokban segíteni. Úgy gondoltam, hogy begyűjtöm az árajánlatokat és majd választok...
Ja, a sangatos küldött seiar-es menetrendet is, amin rajta van az összes belföldi járatuk menetrendje. Van Boracay-Busuanga is, ha érdekel, felrakom.
Lehet, hogy nem ugyanaz a légitársaság, amit neked megnéztek és a PAL ?
Seair is egyes útvonalakat sokkal drágábban repül mint a PAL...
csak óvatosan a magyar utazási irodával!!! én még agusztusban vettem meg a jegyeket a fülöpre, és gondoltam bekérdezek mi a helyzet a belföldi járatokkal,a hölgy rögtön megnézte hogy engedi e a gép a foglalást,és mit ad isten engedi.kaptam egy olyan ajánlatot ,hogy manila-boracay od vissza 18.000+18.000forint tax,kicsit sokalltam ,haza vittem a papírt és megnéztem a légitársaság oldalát(philippine airlines)ugyan arra a az időpontra és járatra 4617php jött ki tax-al együtt. szóval ha jól számolom pont a fele.
Még én sem kértem...Ellenben a Seair válaszolt, küldtek menetrendet Manila és Busuanga ill. Manila és Puerto viszonylatban (ezt a netről is tudtam idáig) viszont nem írtak a Busuanga-ElNido ill. az El Nido-PPS járatról (ami igazán érdekelt volna). Megkérdeztem tőlük még egyszer...
Új fejlemény is van a fülöp belföldi járat foglalásról, ma az egyik hazai utazási iroda azt igérte, hogy tud segíteni ezekben a foglalásokban is.(megírtam nekik, hogy az El Nido-Busuanga ill. az El Nido-PPS érdekelne ) Nem igazán hiszek a dologban, de hátha....holnap bemegyek személyesen és pontosítom a dolgot.
52700 Php ?!! Nagyon csinos kis összeg ! Azt hiszem ennyiért én is kihagyom...