Azt meg remélem, hogy ez a magyar fiatalok visszahozása projekt nem lesz erőltetve, csakis olyanok kerülnek be a csapatba, akik erre érdemesek a tudásuk alapján.
Tavozasa az volt, hogy nyaron közölte a Momo vele, hogy nem kell jönni. Valószínűleg egy spanyol emberke nem fog már balkáni emberekkel dolgozni. Nem jellemző, egészen más világ a kettő..
Ez nagyon jó pont. Azt most hagyjuk, hogy sose volt nyílt kommunikáció az erőnléti stábról, de a magam náiv tapasztalatai azt mondatják velem, hogy Marija alatt látványosan jobb színben volt a csapat és nekem egy alázatos, de egyúttal maximalista hölgy benyomását keltette. Nem ismerem a távozása hátterét, de örülnék ha visszatérne.
Közben friss hírecske lehet, mégpedig azt rebesgetik a Királynék városában, hogy ugyan arról volt szó, hogy GP marad az UP-ban és egy korosztályos csapat edzője lesz, nos ez annyiban változhat, hogy elhagyja a Klub-ot.
Egyrészről szuper, hogy ilyen kaliberű edzőt kaptunk, de a nagy örömködés közepette 2 dolog mellett elsiklottunk!
Tavaly minden mellett a legtöbb kifogást az erőnléttel és a kapusok formájával kapcsolatban tettük, és errefel pont ők maradtak!?
Sajnálom Árpit és örülök a gyógyulásának, de miért maradhatot, ill. jól emlékszem, hogy az erőnléti edzőre elég sokszor rácsodálkoztatok, hogyan kerülhetett a csapat mellé? Vajon ezeknek pusztán csak anyagi oka van, és Pascual amúgy meg úgyis ural es ellenőriz mindent a tetőtől a padlásig? Remélem ezt később senki nem fogja megbánni.
Viszont ha nem hullajt a csapat "fölös" pontokat egyből a legjobb 8 lehet.
A Füchsét majd látjuk, hogyan bírja a kettős terhelést és a PSG is érdekes faktor lesz, mert tartják a költségcsökkentésüket, Yahiát viszont ingyen megszerezték.
Nem tudjuk egészen biztosan, hogy értette… az is lehet h na próbáljuk meg még egyszer vagy még egyszer utoljára próbáljuk meg…
de ha menni akar ő is akkor rá kell adni a kabátot. Majd hoznak helyette…
a célt megfogalmazta Csaba: a folyamatos F4. Ehhez klasszis jatekosok kellenek.
na de: én borzasztó kiváncsi vagyok Pascual munkájára… biztos h nem yoyozni érkezik a kispadra és komoly ambíciói vannak. Nyilván at lettek beszélve a elkövetkezendő évek és vannak tervei bőven…
igazi szaktekintely egy komoly feladatra… általában a játékosokat várom kíváncsian, hogy ki mire lesz képes pályán… most ez megváltozott és a padot várom nagyon…
csoportbol az első 2 helyet meg lehet célozni idén is… sőt egy csoportgyőzelem már igazán ránk férne 😉
Azt tudom elképzelni, hogy Csabának elő szerződése volt és nem akarták felbontani. Pascual pedig mindenképp hozni akarta a fiát. Így hát ketten lettek. 😀
Cindric klasszis volt a Vardarban ès a Barcàs èvei kezdetèn,jelenleg egy èp porcikàja sincs… Bukarestben is többet volt sèrült mint bevethetô,egy gyenge bajnoksàgban ès mèg bl sem volt…
Mondjuk Pascual valszínû jobban tudja mint èn:) A fentiek csak szemèlyes vèlemènyem.
Kapu: Rodri /Nielsen pàrost nagyon adnàm 26tol,de sztem ennek kicsi a valószínûsège. Rodri szerintem nem fog hosszabbítani,Nielsen meg ki tudja mennyire szeretne jönni.
Nem hiszem, hogy ezek után a Magdeburg változtatna kapus poszton, mindketten bizonyítottak, jó párost alkotnak.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy - amennyiben valóban megválna a Kielce Wolfftól - a Veszprém elgondolkozik-e egy Wolff-Corrales csere+némi kp ügyleten. Ezzel mindkét klub jól járna, a Vp javulna kapus poszton, a Kielce pedig pénzhez jutna és egy minőségi kapusa is maradna.