Aki nem tudná miről van szó (gondolom senki sem tudja 3mónkon kívül), a hétvégén Munyoz pajtival (Kukiverő), illetve Pattogóval Békéscsabai kirándulást tettünk édeshármasban, illetve Pattogó egyik kis tanítványával.Őt vittük ugyanis angol versenyre, és mi voltunk a kísérők.Ehhehhehheeeeeee!
A verseny egy könyvtárban volt, ahol rátaláltunk eme óriási kék lóra, illetve Brekkencsbékás nagyszerű portréjára.A Sztárfotón láthatóak sorrendben:A Ló, Én, Pattogó Tevekuki Angoltanárbácsi.
A másik képen meg véget ér az út, tehát a világvégét is Bcsabán leltük meg.
Volt ám szexshopos kép is, de azt ez a kis Munnyozzzdjerek bizti jó mélyre elásta.
Jó kis hétvége volt mindazonálllat:Bebaszás atombul(még a gatyámat is letoltam, brekkekkekekekkekekekeekeekekekkekekekkeeeeeeeeeeeeeee).Hát igen, meg kellett ünnepelni a szakdogám leadását, hogy rohadjon meg.
Örülök neki, hogy lányok is vannak errefelé, nem csak ezek a sörszagú állatok:-)
Tomi:
Ezer bots, mégegyszer, ma még küldök mailt:-)
Airchild:
Épp Tomival eztet akajuk lefixálni.
Amúgy Miguelnek azért Fácán5 a neve, mert egyszer koncertre menet felkent egy FÁKÁNT a kocsira.Utánna egész úton ezen parázott (nagy állatvédő a kicsike).Aztán a koncerten bemondtam a mikrofonba, hogy "basszusgitárnál Fácán".A közönség meg kántálni kezdte "FÁCÁN,FÁCÁN!!!!!!!!!!!!!!!!"Hehe
Az én nevemnek meg itt áll becses története.A Solar Scream fórumból másoltam ki.Oda írtam vmikor, Szóval:
"Volt egy film múlt nyáron a tv2-őn.Az volt a címe hogy A Krokodil.Iszonyat jó kis múvi volt, nem látta valaki??Vannak A-s filmek, meg B-s filme, na ez valahol az F körül volt ezen a listán.Szóval ebben a filmben a rettegett krokodilt híítták úgy, hogy Laposkutya.Volt egy ilyen beszólása az egyik szereplőnek, hogy:"Merre jársz, óh Laposkutya???"Na ettől padlót fogtam:-)
Rájöttem valamire! Szerintem a régi Incubus tőletek lopott! :-)))))
Hallgassátok meg a Fungus Amungus-t (asszem így írják) :-))))) Ja és mikor lesz Pécs is Teahányás színtere? Szerintem a Solárékkal igazán összedobhatnátok valamit! Szerintem.
Ja, még egy kérdés: miért pont állatnevek? Fácán?Laposkutya?Ezt ugye nem Oroszlán Szonjától loptátok?
Hihi. 2:08-kor csörögtél. Ha álmos volt a hangom, akkor csak azért, mert pont 40 óra ébrenlét után próbáltam (volna) aludni. De sebaj. Beírtalak a napocskás emlékkönyvembe kisbetűvel.
Ezt az oldalt, bármily furcsa de hölgyek is olvassák!Kéretik sokkallllllllllllllllllllll több komolyság!:) egy Angertea rajongó :) (csak vicc volt) Üdv! jó a kép!
Mi történt gyerekek???Miből maradtam ki???Brúgott Migi Szentesen, és felhívott, vagy mi?
Attis, hétvégén felvesszük a dalodat, aztán postázom, meg a Gázolást is tanulgassad.(annyi, hogy Cis drop ban vagyunk azóta) Má alig várom.Nagyon megtisztelő a dolog számunkra.Ahogy Migi mondta, majd kiugrottam a bőrömből.