Már folynak az engedélyezési eljárások, addig nem is aszfaltozzák le a Budai út kritikus szakaszát, mert egy menetben fogják rendbe tenni: buszsáv, parkoló stb., erre pályázati pénz is rendelkezésre áll. Pontos időpontot még nem lehet tudni.
Megyei jogú városunk főutcája vissza lett fejlesztve.
Az átkosban, a 80-as években 2x2 sávos, nagy áteresztő képességű, városias útszakasz volt. Ehhez képest mindez visszalépés. (Arról meg ne beszéljünk, hogy közben megépült az elkerülőút és az autópálya. Ezek nem a helyi, hanem az átmenőforgalmat szolgálják.)
Kiváncsi vagyok, mikor fejlesztik a Budai utat (buszsávok, normális útszegély, rendezett városias külső, Kálvin téren menekülősávok stb.).
Annyiban pontosítanám a beírást, hogy információk szerint a távolkeleti Ali & Abdullah Mutyi offshore cég mögött a HARács és MARkec Közhasznú és Közjóléti Egyesület áll.
"Egy hivatásos szócső itt, korábban azt ígérte, hogy a jó idő beálltával szőnyegezni fognak"
Ez így is történt. A városi utak állapotát figyelembevéve nyílt közbeszerzési eljárás útján a PH vezetői szerződést kötöttek a távolkeleti Ali & Abdullah Mutyi céggel. Így a PH felső vezetői hosszlejáratú hitel felvételével repülő szőnyegeket fognak kapni és azon közlekedni. Sajnos a kimondhatatlan nevű vulkán hamuja miatt a próbarepülések eddig elmaradtak, de nemsokára (az őszi választások után) láthatjuk a városvezetést repülni. :)
Megkérek minden olvtársat, hogy a jövőben ne irkáljanak ide olyanokat, hogy Érd MJV vezetése, és az ÉKV vezetése nem érzékeny emberekből áll!
Szociális érzékenységüket mi sem bizonyítja jobban, mint a Stop- Shop és a körforgalom közötti útszakasz. Ha már az érdiek 85 - 90%-a gödrös utakon jár, hát a vezetőség, velük való szolidaritásból naponta kétszer végig sétál gyalogosan ezen az útszakaszon. Ezzel demonstrálják együttérzésüket. ( A bérelt gépkocsival nem hajtanak rá, mert még tönkre menne a futóműve.) A felmart szakasz már közel olyan állapotban van, mint a felmarás előtt. De kit érdekel ez az arra közlekedőkön kívül? Egy hivatásos szócső itt, korábban azt ígérte, hogy a jó idő beálltával szőnyegezni fognak. Még nincs jó idő? Várnunk kell az őszi választásokig?
Megnéztem a videódat, s ha jól látom, nem egy aszfaltos útról volt szó. Márpedig ebben az esetben, nem kell futni senkihez, az ilyen utak karbantartása a lakosság kötelessége !! Ezt Repkenyés Borsika főideológusunktól tudom ! Meg is írta itt valamelyik fórumon. Tehát elő a garázsból a mart aszfalttal, és hajrá !
A mi utcánkban pár hete végezték el ezt a fajta kátyúzást, de már semmi nyoma. Ugyanolyan sz-r, mint előtte volt. Tényleg érdekelne, hogy mennyi pénz hányunk ki ilyen célra, és kinek. Ki veszi át az ilyen munkát, és miért ül még mindig a helyén ?
gondolom ennél az esetnél is úgy van mint ahogy a felsővölgyinél mondtad, h megfontoltan direkte rossz munkát csináltak, h mire jön a csatorna tuttira darabokra hulljon magától és könnyebb legyen ásni a gödröt a csatnak, mi? :P :DD
Na egyelőre a VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS BERUHÁZÁSI CSOPORT csoportvezetőjének Horváth Andreának elküldtem a levelet, kérve hogy juttassa el a megfelelő szervezetükhöz, - már ha nem ők azok - és kérve, hogy adóforintjainkból ne fizessenek ilyen szemét munkáért egy petákot sem.
Rossz tippet adtál! Ha fotóval illusztrálod a kátyút, vadmurok olvtárs az illetékes. Ha meg a sajtóban szeretnéd látni Kaján Borsika a hiteles és pártatlan szószóló. :))))
Fordulj bizalommal szelídrepkenye (egyik) nicknevű fórumtársunkhoz, ő majd bebizonyítja, hogy vagy részeg vagy, vagy hazudsz, de mindenképpen komcsi vagy és a városvezetés ellensége.
Ma a munkából hazajövet örömmel láttam, hogy kátyúztak az utcánkban, de aztán mikor kiszálltam az autóból elborzadtam! Ilyen sz.r munkát még életemben nem láttam. Ha egy vödör hamut beleöntök a lukba tartósabb lett volna állítom! Kinél lehet panaszt tenni, a város melyik szeve foglalkozik, illetve ki fizet ezért a munkáért? Esküszöm elmegyek kátyúzónak, ha meg lehet élni belőle. Mert sokat nem kell vele foglalkozni az biztos. Kíváncsi lennék a számlára, vajon mennyi megy el erre a semmilyen munkára az adónkból?
Feltettem egy filmet a youtube-ra most megy éppen fel, ha valakit érdekel ha fent lesz felteszem a linkjét is ide.
ez egy friss folt
beleléptem és elsűllyedtem. Estére talán már semmi sem lesz belőle!
Tudnátok egy elérhetőséget ahová lehet panasszal élni?
Negativ és pozitiv hír egyszerre. Tegnap (talán dél körül) Kihoztam a vadállatot a garázsból. 48 cm3. Tárnokra tartottam, de a Kossuth utca vége-felé egy vadi-új BMW kocsi az árokban, teljes útzár, mentők, zsaruk, stb. Értesítettem is a Rádió 6 szerkesztőségét. Kb. 15 perc mulva gyüttem vissza. Autómentő, stb. És az ÉKFI személyzete a helyszinen, homokkal szórták fel a kifolyt nemtudommit. És Kluták úr is a helyszinen volt, talpig nyakkendőben.
Minden irónia nélkül: szép szervezés volt, bárcsak ne lenne rá szükség. sziasztok