Attól lehet, hogy fix értéken van és emiatt több benzint tol. Igaza van sebikének, rendes diagnosztikával indítanék. a hibakód törlése nem az. Az valamiért oda bekerült.
Nem tudom, szerintem az nagyon sok. Nekem ez a 11,19 kiemelkedoen pocsek volt (meg nem jottem ra, mitol); varosban 8-9 kozt szokott lenni. Autopalyan nem jarok, azt nem tudom, de hosszu uton lemegy 7 korulre (6,74 volt az abszolut rekord). Klima allandoan megy.
Mult honapban sikerult egy 11,19-es fogyasztast produkalnom varosban, tankolastol tankolasig (514 km). Aztan futottam egy hosszabb utat (490 km, nem autopalya), rogton lement 7,01-re...
Azt a műszert csak márkaszervizek, illetve most utódaik és a Chevykre specializálódott szerelők használják. Én máshol még nem láttam, elég drága diag műszer és csak Chevyhez való.
Na ez azért egészen más tészta, mintha "indulás után leáll".
Szerintem ki van repedve a MAP szenzor / fojtószelep rendszer vákuum csöveinél egy, vagy több gumi könyök. Ezért megy el az alapjáratod. Ez szemmel nem is látható, csak ha közelről alaposan megvizsgálod ezeket a gumi könyököket. Ezeket a fojtószelepház előtt találod, vékony csövek, gumi szerű könyökökkel.
Viccen kívül, mit takar a "hibakódot nem ír ki"? Mivel nézted? Mennyivel utána áll le? Valamennyire elkapja? Benzin van benne? Gyújtás ráadáskor hallod, hogy a benzinpumpa elkezd szívni, majd kattan egyet? Ha lehúzkodod a gyertya pipákat, olajosak-e?